forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 kako postati staffovac?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 25/12/2002 : 15:10:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message  Reply with Quote
pitas zasto je emir vazniji od tebe na sajtu?pa pogledaj homepage,vidices da covjek cini nesto za ovaj sajt,za razliku....

My name is Bogi.Just Bogi
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17832 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/12/2002 : 16:29:13  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by zeljko

Ako je Sani neozbiljan OK
onda je Dado veliki nacionalista

ja mislim da si mi ti Dado(može se provjeriti u arhivi) rekao da sam ja musliman jer ne vjeruješ da jedan Zeljko može pisati takve stvari o Hrvatima(uvezi sa agresijom)

po meni Dado ti NE MOŽEŠ biti moderator

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!

Po meni Zeljko ti nebi bio uopce clan ovog foruma!
Ja sam rekao da sam vec bio jedanput isprovociran od tvoje strane i pisao sam gluposti
jer sam ja u ratu izgubio puno vise nego sto ti mozes zamisliti.
To svo pisanje bilo je na topicu o cecenima i vec tamo i tada sam se pokajao sto sam
uopce usao u slicnu raspravu jer nisam ni slutio u pocetku gdje ce to odvesti.
Ispricao sam se svima koji su se smatrali uvrijedjenim i maknuo sam vecinu svojih postova.
Neka mi neko kaze gdje sam ja to poslije toga bilo koga uvrijedio na nacionalnoj ili religioznoj osnovi.
Za razliku od tebe kod kojeg su vecina topica i postova provokativni.
Nije bitno sta ti mislis o meni jer si ne vazna osoba u mome zivotu!

PRVA ŽRTVA RATA JESTE ISTINA

ti si očit primjer za to i nisi mi odgovorio na pitanje što potvrđuje moju teoriju

kraj komuniciranja sa tobom

Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 25/12/2002 : 16:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message  Reply with Quote
Polahko BOGI to nije mjerilo dabise neko okvalifikovo boljim ili gorim..Postoje ljudi koi sa svoim "PROVALAMA" cine zanimljivijim ovaj forum od nekoga ko u jednom ili nijednom postavi nesto na site..
Postoje na desetine forumasa ovdje koisu svoim pozitivnim izjavama
vezanim za istoriju stripa ucinili vise nego stose moze i predpostaviti, i upravu takvi ljudi su TEMELJ ovoga sitea, naravno ukljucujuci i svremena na vrijeme i ljude koi eto i SLIKOVITO poboljsavaju ovaj site.Sada dijeliti nekoga na POZITIVNOG i NEGATIVNOG
u okviru poboljsanja sitea, mislim nije fer..Znase
ko nevalja za forum, jer onse brzo prepozna kao recimo stoje bio i jedan od poslednjih idiota zvani HAUG..Taj sigurno nije doprinosio
nista pozitivno za ovaj site...

Ja tarzan ati dzejn lele dunje ranke,od moravski krokodili cu pravim opanke..
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 25/12/2002 : 16:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Ja hocu hombreta i hrabrog sijuksa natrag!

Freedom, baby... is never having to say you're sorry.

Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 25/12/2002 : 16:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message  Reply with Quote
Mislim dase sada ti ZELJKO koristis niskim udarcima..
Dasu tebi vojnici ABIH ubili nekoga, nevjerujem dabi tako reagovao..
Akoje DADO i rekao nesto tako, nevidim zastoga treba kriviti..
Toje breme kojece on nositi kroz zivot, a nije sada fora koristiti se necijim eto ihitrenim izjavama, i reci eto onje ovakav.
Dado se je izvinio, i sveje OK..Staste ljubomorni stoje
pripadnik "SS" dobio funkciju.. Pa nece valjda tu moderatorsku funkciju dobiti neko dijete..

Ja tarzan ati dzejn lele dunje ranke,od moravski krokodili cu pravim opanke..
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/12/2002 : 17:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

kraj komuniciranja sa tobom

Odlicno!
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 25/12/2002 : 20:15:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BOGI

pitas zasto je emir vazniji od tebe na sajtu?pa pogledaj homepage,vidices da covjek cini nesto za ovaj sajt,za razliku....

nisam uopce pito dali je on vazni od mene . Ja bi samo zelio da mi on neprjeti kad mu nista nenapravim.Stvarno mu nista nisam napravio

Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce
Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 25/12/2002 : 21:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message  Reply with Quote
nije ti ni prijetio

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 25/12/2002 : 23:40:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Hehehe, Sani, znas da se i ja salim
Istina je relativna za svako lice koje je pokusava definisati. Meni je, recimo, poznata ova istina u vezi rata i nju niko ne moze porechi: moj tata je bio u jednoj od najgorih zima na planini ne tako ni daleko od Sarajeva Treskavici, kad je tamo bilo najgore: i Chetnici i nasi su bili u govnima do za vrat. Tek poslije rata smo saznali ovo: moj rodjak, koji je tada imao 19 i ostao na chetnichkoj strani jer mu je majka srpkinja (otac je musliman, i jedan od najvecih advokata u svom mjestu), je bio na drugoj strani brda oko kojeg su se glavne borbe vodile. Moj stari je navodio minobacache na njegov rov!
War sucks, kill the mother fucker!
Niko od rata nije dobio nista dobro, a jos manje od sjecanja na rat i takvih rasprava.
Mozemo oprostiti, ali ne mozemo i ne smijemo zaboraviti!
HVO je unistio Stari most i pobio tolike ljude u Mostaru i logorima.
SDS jedinice i bivsa JNA su pobili tolike ljude u Sarajevu, Gorazdu, Srebrenici, Fochi, Brchkom, Prijedoru, B. Dubici, Banjoj Luci, Trebinju, Bjeljini, Palama itd. itd.
Armija RBiH je bila jedina koja je vjerovala u Bosnu i Hercegovinu, nije trazila nikakva sjedninjenja sa okolnim zemljama, branila medjunarodno priznata prava BiH na samostalnost i stitila SVO domace stanovnistvo od napada.
To sto su pojedinci uradili, nije upitno, ali je razlika izmedju pojedinaca,pojedinih jedinica, i kompletne politike i djela izvrsenih u cilju ostvarivanja te politike.
Nikog ne optuzujem, iznosim cinjenice koje danas prepoznaje svijet -ko ih jebe, kada su 10 godina zakasnili!
Svicarska je daleko, Dado...

I still remember the face of My father...
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 25/12/2002 : 23:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Usput Kolekcionar, razocarao si me u samog sebe: zar stvarno nisam rekao na ovom forumu NISTA sto si ti nasao zabavnim i interesantnim?
Tststststs...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/12/2002 : 00:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Emire samo te molim nemoj vise pisati o tim glupostima koje se zovu rat!
Svako od nas ima svoju viziju i svoja iskustva iz rata kako u Hrvatskoj tako i u BiH.
Tako i ti imas svoju viziju i svoje misljenje o svemu tome.
Samo da napomenem da sam ja u svicarsku dosao 1995 i da sam u ratu kod nas
izgubio mnogo.
Ja danas ne slavim Bozic sa uzim clanovima obitelji kojih od toga rata nema vise...
Molim te kao prijatelja da se ostavis te teme jer mi vraca ruzna i bolna
sjecanja koja bih zelio zaboraviti.
Jedina prava istina o ratu je da je svaki rat krvav, bolan i glup bez obzira
kakvi su ciljevi i tko je napadac a tko napadnuti.
Na kraju samo nastradaju neduzni ljudi, srusi se toliko snova, nadanja i zivotne radosti.
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 26/12/2002 : 00:55:18  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message  Reply with Quote
EMIRE nesjecamse dasam ikada tvoje ime(EMIR PASANOVIC) iznio u negativnom kontekstu..Kao sto vidim ti ipak iznosis moje, ito u vise navrata, dasada netrazim po topicima..
Kada ja nesto napisem i stavim dase to odnosi na tvoje ime, onda brate
i od BOGA si duzan dase branis, i dami kazes..STA OVO ZNACI..
Malosam popio pami nije zaista do glupi diskusija, koje nicemu nevode..BTW sretan ti bozic i nova godina jarane..

Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 26/12/2002 : 01:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
Zelim da vam kazem da sam ono gore napiso poslje sedme pive :-).

Edited by - Sani on 26/12/2002 01:59:39
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17832 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/12/2002 : 02:49:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Sani

uh meni ne smetaš
ali ostali će te pojesti
ako tako nastaviš

ja odoh i neće te niko braniti

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 26/12/2002 : 03:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
ma nek me izjedu sta im ja mogu. svako ima svoje misljenje o necemu.ja sam napiso sta sam mislio.ako se neko nezlaze samnom to je absolutno normalno.nismo svi isti,.

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 26/12/2002 : 03:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
ma upravu si Zaljko.Eto sve sam izbriso

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 26/12/2002 : 03:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
iako nista glupo nisam napiso

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/12/2002 : 11:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Kolekcionar sta Emiru cestitas Bozic, to bi bilo isto kada bi rekao Zeljku, Zeki Bajram Serif Mubarek Olsun. Jesi stvarno glup ili si samo pijan?

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 26/12/2002 : 13:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
ma alkohol covjece cini svoje kao kod svih clanova koji su popili minimalno 4 pive

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 26/12/2002 : 13:14:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Ja sto ste se vi zadali po alkoholu, nemoj te samo postat alkoholicari ;))
Dado, war has left the building...
Kolekcionar, nisi spominjo moje ime ali si rekao da je vaznije da neko ima intersantne i provokativne topice i replye na ovom forumu nego neki glupi maleni clanak na forumu.
Toliko o tome...

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/12/2002 : 14:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Ma da si popio sedam piva ne bi se spajao na internet nego na wc skoljku. Ajde ne kaki!

Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 26/12/2002 : 15:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message  Reply with Quote
Daj EMIRE molimte procitaj dobro stasam napiso uvezi toga, i vidjeces da samsebe pravis budalom, a ne date pravi neko drugi..
Jasam samo reko da ovaj site/forum nadogradjuju ljudi sa svoim
POZITIVNIM PROVALAMA, jer zahvaljujuci upravo takvima mise non-stop
takoreci kacimo i visimo na ovome sjajnom siteu/forumu..
Mnogim se ljudima promijenio telefonski racun, jer jednostavno NEMOGU vise bez ovoga foruma, pa neka kosta koliko kosta..
Jos jednom ti ponavljam da nejmam nista protiv tebe, a pogotovu protiv tvojega clanka o kojem ti govoris..
Ono u vezi bozica sam mislio OZBILJNO jer onaj ko svojega oca
naziva TATOM treba i da slavi BOZIC a ne neki ISLAMSKI praznik..Toliko o vjeri/religiji...Muslimani kazu BABO a ne TATA, ako
nisam upravu, nekame ljudi sa foruma isprave..
Jos nikada nisam cuo u svome zivotu daje neki Katolik, ili pravoslavac (hrvat, srbin) nazvo svoga oca BABOM..
Izvini ali mozdasi iz mijesanog braka, jer toje nezamislivo za nekoga ko slavi BAJRAM, RAMAZAN, itd..pozdrav i zivioti meni EMIRE...Nadamse dase neces ljutiti..

Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/12/2002 : 16:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Ajde kolekcionar ne seri Babe ti.Dosta vise ovih tvojih pozitivnih provala.

Freedom, baby... is never having to say you're sorry.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/12/2002 : 16:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Daj prestanite sa ovim glupostima...
Neka svako zove muza svoje majke ocom, tatom ili babom
i neka svako slavi sta mu je na srcu ili tradiciji.
Zasto smo mi ovako jadni pa ne mozemo ni postovati jedni druge?
Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 26/12/2002 : 16:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message  Reply with Quote
tako je dado,ma ameri su najpametniji

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000