Sad je prepoznajem, ali se ne mogu sjetit u kojem je filmu Hitchockovom filmu glumila. Na brzaka sam je zamjenio sa Anne Baxter. Kasno je i ne mogu više razmišljat. Ujutro ću se sjetit.
Ne mogu vjerovat kako umor djeluje na čovjeka. Još se nisam osjećao ovako zgaženo. To jedino objašnjava da nisam mogao prepoznat ovo, a ne bih ništa rekao da nemam taj film. Sjetio sam se čim sam dotaknuo krevet. Bruka me i kad pomislim da će netko ovo pročitat sutra ujutro. U svakom slučaju film je Psycho, a glumica (koju sam ja uspio NE prepoznat) je Janet Leigh.
Ne mogu vjerovat kako umor djeluje na čovjeka. Još se nisam osjećao ovako zgaženo. To jedino objašnjava da nisam mogao prepoznat ovo, a ne bih ništa rekao da nemam taj film. Sjetio sam se čim sam dotaknuo krevet. Bruka me i kad pomislim da će netko ovo pročitat sutra ujutro. U svakom slučaju film je Psycho, a glumica (koju sam ja uspio NE prepoznat) je Janet Leigh.
, i najboljima se događa!
“ I had nothing to offer anybody except my own confusion. ”
A moram se i pohvalit da sam danas prvi put zakasnio na posao Kad gledam kakve sam gluposti pisao jučer, čudim se kako nisam prepoznao film odmah nakon 1. slike