forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Hrvatski velikani 3
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 06/12/2007 : 16:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
U vašim omiljenim striparnicama.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 06/12/2007 : 16:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
Da, djecu u školama i ljubitelje Bonellija autori ne zanimaju, inner circle već zna, purgeri će ionako vidjeti u MC-u, a za nas ostale:

Scenarij: Macan
Crtež: nije Sudžuka, nije Petruša, nije Kordej, nije Rico, tko je?

www.stripgen.com
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/12/2007 : 16:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ko crto? Da se ne blamiram pogađanjem

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/12/2007 : 16:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ah kako se lipo nadovezah na čekić! Samo s koje strane??

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 06/12/2007 : 16:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote

Crtež: Bartolić

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/12/2007 : 16:51:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Hvala i čestitka na novom broju!

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 06/12/2007 : 17:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Hvala i čestitka na novom broju!

Čestitaj nam kad uhvatimo ritam.

mcn

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/12/2007 : 18:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Do kraja godine još jedan, to misliš?

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 06/12/2007 : 18:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Do kraja godine još jedan, to misliš?

Deset komada zaključno s lipnjem - kad to izguramo, i ako sve bude kako treba biti, primam čestitke.

Ovaj do kraja godine je skoro pa neupitan, danas sam pregledavao .pdf, ccekam da mi jave dobitnike nagradnih igara pa mozzda ode u tisak već u ponedjeljak. Petica je u dobrom stanju, ali 6-a počinje škripjeti. I tako to, veselje nikad ne staje. Voč dis spejs.

mcn

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/12/2007 : 18:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ma dobro, bar nije dosadno

Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 06/12/2007 : 20:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
ajme super mi je urota .... mislim da ću i to nabavit...
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 06/12/2007 : 20:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
Svidja mi se korica.
Neznam za unutra...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 06/12/2007 : 22:27:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Naslovnica je prejaka.... mislim da se to isplati kupit samo zbog nje....
inače može neki preview kako to izgleda unutra... ? pa makar sličica?

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

zizanon
Senior Member

Croatia
1523 Posts

Member since 21/11/2003

Posted - 07/12/2007 : 02:03:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zizanon a Private Message  Reply with Quote
e, al šta se nisu već onda zvali frankopani, pogotovo je danas tako uobičajeno, a ne frankapani?

motel, money, murder, madness
let's change the mood from glad to sadness
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 07/12/2007 : 10:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>e, al šta se nisu već onda zvali frankopani, pogotovo je >danas tako uobičajeno, a ne frankapani?

Ima objašnjenje na str. 26.

A za preview:

mcn

Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 07/12/2007 : 11:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
Svidja mi se i iznutra, ali je naslovnica ipak do bola!!!

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 10/01/2008 : 14:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>e, al šta se nisu već onda zvali frankopani, pogotovo je >danas tako uobičajeno, a ne frankapani?

Ima objašnjenje na str. 26.

A za preview:

-Sve "bekonje" i rokeri!Kad će Likota- "Nidžo"(Tesla)??

mcn

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 10/01/2008 : 14:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>-Sve "bekonje" i rokeri!Kad će Likota- >"Nidžo"(Tesla)??

A za koji mjesec.

Ivana je inacce tiskana, al zbog skijanja prijevoznika i ostalih objektivnih razloga ide u knjizzare iduchi tjedan.

mcn

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 10/01/2008 : 15:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zizanon

e, al šta se nisu već onda zvali frankopani, pogotovo je danas tako uobičajeno, a ne frankapani?

ja bi dodatno prigovorio cjepidlački da je ipak uobičajenije "urota zrinsko-frankopanska" s tim (starijim) poretkom riječi nego obrnuto...
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 10/01/2008 : 15:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
čekić ko čekić
on ne voli dečka u tajicama tj zaugora
već voli puno dečki u tajicama tj amere
šta ti je megalomanija

kolko strana
kolko kuna
to me ovdi zanima

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/01/2008 : 16:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mifugo

quote:
Originally posted by zizanon

ja bi dodatno prigovorio cjepidlački da je ipak uobičajenije "urota zrinsko-frankopanska" s tim (starijim) poretkom riječi nego obrnuto...

to ti je od 1998... struka kaže da je to ''u skladu sa suvremenim povijesnim istraživanjima''... ajde neka, samo što su onda radili sva stoljeća?...a ja se bojim da je to samo jos jedan nadnevak ili jos gore (krivo shvaćen) uradak, te da je to samo jedna struja s fakulteta koja je uvijek forsirala frankapane (al valjda i oni imadu kakav dobar razlog)... manje-vise, ipak svejedno... poredak mozda namjerno nisu htjeli zbog Kumičića, zar ne?... i pazi majku mu na taj BIH kad vec pričamo o cjepidlačenju

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 10/01/2008 : 17:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
dooobro... nakon deset minuta razmisljanja i trazenja u mifugovom postu gdje se to uopce spominje Bosna i Hercegovina, kakve sve to veze ima sa BiH itd. NAPOKON sam uocio taj bih bi bi bismo biste bi, pa reko da to istaknem za one koji su mozda podjednako zbunjeni kao ja (ako drugih takvih retarda uopce ima).
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 10/01/2008 : 17:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
kolko nas ima
jebote
kolko nas ima

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/01/2008 : 18:08:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jurica

dooobro... nakon deset minuta razmisljanja i trazenja u mifugovom postu gdje se to uopce spominje Bosna i Hercegovina, kakve sve to veze ima sa BiH itd. NAPOKON sam uocio taj bih bi bi bismo biste bi, pa reko da to istaknem za one koji su mozda podjednako zbunjeni kao ja (ako drugih takvih retarda uopce ima).

vidis kako je riječ snažna, čak i cjepidlačna... 10 minuta tvoje pozornosti uzmem takvom sitnicom, nije mala stvar
ali uistinu, ti ''bi bih bismo'', ''koji-kojeg'', i ''moj-naš-svoj'' su tri rak rane pisane riječi (u razgovornu jeziku prirodno da ni ja ne vodim brigu o tome, kao ni u neformalnom pisanju, ovdje sam samo malo zafrkavao mifuga (a malo ipak ozbiljno, jer on je LB lektor koji nece ostati samo na damjanku) jer govori o cjepidlačenju, a ja sam, po nekima, praotac toga (i kad jesam i kad nisam))...
svejedno, volim uvijek citirati prozirnoga: ''to su zaista sitnice, ali da ih nema, ja vaša izdanja kupovao ne bih'' (mislio je na neka rješenja u MM)

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/01/2008 : 18:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Toninho

kolko nas ima
jebote
kolko nas ima

hmmmm, opsjednuti velikohrvatskom idejom? bilo kuda, tvrtko svuda? no to je ipak doba ostataka ostataka negdasnjega slavnoga horvatskog kraljevstva, ilitiga kifla state

Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 10/01/2008 : 20:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast za ovako nesto.
Stvarno svetska stvar!

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.65 seconds. Snitz Forums 2000