Pohvalio bi ekipu(prije svega Ćurunira), sto su se u zadnje 4 knjige "skinuli" sa Shakespeare-ovskih fraza,i sto je Teks opet progovorio ko Prljavi Harry!
Pohvalio bi ekipu(prije svega Ćurunira), sto su se u zadnje 4 knjige "skinuli" sa Shakespeare-ovskih fraza,i sto je Teks opet progovorio ko Prljavi Harry!
Dobio i ja svoju dozu 4 Tex Biblioteka + 4 Tex Giganta. I meni je drago da ce Tex opet da bude Tex,a ne neka seka-Persa kao onaj Mystere
Curunir je sjajan, ali nije sudjelovao u radu na tim navedenim knjigama. No drago mi je da si zadovoljan. Pohvale za lekturu Texa idu Silviji i Gastonu.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
hvala lijepa, ali nisam kriv moj rad na texu je samo u prvih 6 knjiga i 1. almanahu, pohvale gore navedenima (iskreno, mislio sam da je sve preuzeo Gaston)... btw, čita se ''K'' ono ''C''
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
za 12-icu smo već čuli same pohvale kakva su ova ostala tri, a pogotovo me zanima kakav je Sablasti u pustinji
Sablasti u pustinji je isto dobar strip, pomalo neobican zbog protivnika - Arapa. No ja sam u svakom slucaju subjektivan, pa je bolje cuti i misljenje nekoga drugog.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Ovo je pravi Tex Willer na kojeg smo navikli i kakve njegove pustolovine očekujemo.
Da, odlična priča, najbolja od ovih 12 objavljenih knjiga. Iako je meni malo draža "Kineska četvrt", jer je cijela ekipa na okupu, ima puno dobre makljaže , a radnja se događa u San Francisku kod Thomasa Devlina...
za 12-icu smo već čuli same pohvale kakva su ova ostala tri, a pogotovo me zanima kakav je Sablasti u pustinji
Sablasti u pustinji je isto dobar strip, pomalo neobican zbog protivnika - Arapa. No ja sam u svakom slucaju subjektivan, pa je bolje cuti i misljenje nekoga drugog.
odlican strip. tex i bush kontra al-qaide, iranaca i saddamova blizanca
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
odlican strip. tex i bush kontra al-qaide, iranaca i saddamova blizanca
Eh da su slusali Bonellija, jos u sedamdesetima bi se ratovalo oko Iraka...