forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 kako postati staffovac?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 26/12/2002 : 17:26:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
hajde Dado rjesi ovu situaciju, ti si moderator. NA ovom forumu se pricaju stvari koje se nebi smijee pricat.rjesi situaciju. da je markos ovdje on bi sad pa sad rjesio problem.

Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/12/2002 : 17:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
I sta sad trebam da ti izbrisem postove...
Necu, ti si ozbiljan
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 26/12/2002 : 17:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
aaaaaaaaaaa Dado je dobio 5 zvjezdica.E sada si pravi moderator.Svaka cast.

Ma Dado neserem ja puno po forumu.Ostali seru.Ja sam samo jedan mali andjel.Nikog nevrjedjam i naravno kulturan sam.I jos nesto nikad nelazem :-) .

Dado sta ti mislis o Seinfildu? on nikog nevoli.Samo bi se svadjo.Sigurno mu je to u prirodi

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 26/12/2002 : 17:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
Ako ja nesto kazem on uvjek protiv mene.Ma poslat cu mu 10 romana.Valjda ce se ada smirit.Ja mislim da Seinfil nezna puno o sebi.Nekad kaze ovako a nekas kaze onako.Sva sreca pa je Bogi psiholog.Sad ce ga on izljecit na svoj nacin :-)

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/12/2002 : 17:59:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Seinfeld je dobar momak, mislim da je u stvari jako miroljubiv tip...
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/12/2002 : 18:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Posalji ti meni novac jebes stripove $$$$

Freedom, baby... is never having to say you're sorry.

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/12/2002 : 18:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sani

Ako ja nesto kazem on uvjek protiv mene.Ma poslat cu mu 10 romana.Valjda ce se ada smirit.Ja mislim da Seinfil nezna puno o sebi.Nekad kaze ovako a nekas kaze onako.Sva sreca pa je Bogi psiholog.Sad ce ga on izljecit na svoj nacin :-)

Pa ne mogu biti za tvoje gluposti ;-))!I samo dolare uzimam kad budes slao ,americke ne kandske looneys!

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 26/12/2002 : 19:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by seinfeld

quote:

Pa ne mogu biti za tvoje gluposti ;-))!I samo dolare uzimam kad budes slao ,americke ne kandske looneys!

Ma poslat cu ja tebi sljive znas na koje mislim

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 26/12/2002 : 19:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Seinfeld je dobar momak, mislim da je u stvari jako miroljubiv tip...

Uhhhhh jesi ga obradovo sto si mu to reko.Evo ga mase repicem.

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/12/2002 : 19:24:40  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Moze ja cu od njih napraviti dzem.

Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 26/12/2002 : 22:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message  Reply with Quote
najbolje se reklo o kanadjanima u south parku,jel tako momci,a ti sani ako seinfeldu posaljes 10 romana,oce li tebi ostati koji

My name is Bogi.Just Bogi
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 26/12/2002 : 23:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Haj ljudi, sta imate kontra kanadjana? They're good ppls...
Kolekcionar, cista istina je da san ja zivio pod komunizmom (cuj! komunizam!) cilih 8 godina (najvaznijih: tad ucis rec tata, mama, nana, dedo, dajdza...), i tad sam slusao od sviju samo tata, mama, nana, dedo... narocito jer mi je mama odrasla u tako ne-muslimanski prosvijetljenoj sredini, odnosno di su najveci partizani vazda bili - krajini, pa ni ona nije to stavljala u prvi red, pa onda ni moj stari...
Vise ga zovem 'stari' nego tata, ako ti to predstavlja utjehu...
A moj stari je zvao svog tatu (allah mu rahmetille) 'babusha', pa onda ti skontaj ko ima duzu tradiciju...
A jos nesto: baba je vazda bio Djoleta Balashevicha stari:
"U mog Baba para mnogo hej/
Da izbrojis ne bi mogo sve..."
I znas li uopste otklen je to, i kako to da jedan Srbin (!) kaze pravilnije nego ti?

I still remember the face of My father...
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 26/12/2002 : 23:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message  Reply with Quote
MOLITE OPROSTI AKOSAMTE BILO CIME POVRIJEDIO..Jasamte EMIRE
ipak zamisljao nesto drugacijim mladicem..Oprosti jos jednom..

Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/12/2002 : 23:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako ne shvatas, seinfeld se zna zezati, i vidi se da ima nesto u mozgu, sto se za tebe ne bi moglo reci.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/12/2002 : 23:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hajde molim te ucini mi uslugu i prestani vise sa tim tvojim debilnim postovima, znam da je to tesko za tvoj mozak, ali pokusaj!!! Puna mi je kapa tvojih debilnih postova!!!!

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/12/2002 : 00:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BOGI

a ti sani ako seinfeldu posaljes 10 romana,oce li tebi ostati koji

e bas si me nasmijao!
Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 27/12/2002 : 01:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message  Reply with Quote
da se i ja javim, sani osobno stvarno nemam nista protiv tebe ali kvaliteta moderatora ili bilo koga drugoga tko odrzava red ovdje je da ne bude napastan. To sto si u zadnje vrijeme cesto na forumu i sto imas mnogo postova ne zanci puno. Nije cilj petljati se u svaki topic samo da bi nesto napisao ili tu i tamo saliti se na tudji racun, bitno je odrzavati pozitivnu energiju na ovim stranicama a sama duzina ovog topica i broj ljudi koje si povukao na polemiku i kontriranje ti ne stoji u prilog.
I jos jedna zabluda je da poznajes ljude na forumu...to ne mozes reci sa sigurnoscu ni za ljude koje poznajes uzivo a di tek ovako??
No offense na ovom topicu ali izrazio sam svoje misljenje.
Merry Christmass ...ho ho ho

--< Why do only fools and horses work? >--
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 01:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
quote:

najbolje se reklo o kanadjanima u south parku,jel tako momci,a ti sani ako seinfeldu posaljes 10 romana,oce li tebi ostati koji

hoce 17

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 01:32:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

Ako ne shvatas, seinfeld se zna zezati, i vidi se da ima nesto u mozgu, sto se za tebe ne bi moglo reci.

hahahhahaaa ma ko drugi nego Sejo.Ma legenda od covjeka hahahahahaaa
Jooooojjjjjjj sto nesto Sejo voli pricat o mom mozgu. Ja mislim da Sejo misli da sam ja pametan. Ma Sejo koliko god ja bio pametan ti si pametni od mene :-). To se odmah vidi

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 01:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hajde molim te ucini mi uslugu i prestani vise sa tim tvojim debilnim postovima, znam da je to tesko za tvoj mozak, ali pokusaj!!! Puna mi je kapa tvojih debilnih postova!!!!

hhahahahahahhaaa Sejo legenda si.Pravo si me nasmijo.Samo nastavi tim ritmom.Obozavam :-)

Sejo me moli da mu ucinim uslugu, eeeee moj Sejo nemam ja vremena za gubljenje dobro znas :-)
Sve je ovo obicna zafrkancija, ja Sejo absolutno nemam nista protiv tebe :-)

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 01:37:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:

a ti sani ako seinfeldu posaljes 10 romana,oce li tebi ostati koji

e bas si me nasmijao!

hahahahahaaa istina je da je ovo bilo JAKO smjesno.Stvarno si me zadivio.

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 01:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Onda nas je dvojica!

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 01:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leopold_IV

da se i ja javim, sani osobno stvarno nemam nista protiv tebe ali kvaliteta moderatora ili bilo koga drugoga tko odrzava red ovdje je da ne bude napastan. To sto si u zadnje vrijeme cesto na forumu i sto imas mnogo postova ne zanci puno. Nije cilj petljati se u svaki topic samo da bi nesto napisao ili tu i tamo saliti se na tudji racun, bitno je odrzavati pozitivnu energiju na ovim stranicama a sama duzina ovog topica i broj ljudi koje si povukao na polemiku i kontriranje ti ne stoji u prilog.
I jos jedna zabluda je da poznajes ljude na forumu...to ne mozes reci sa sigurnoscu ni za ljude koje poznajes uzivo a di tek ovako??
No offense na ovom topicu ali izrazio sam svoje misljenje.
Merry Christmass ...ho ho ho

--< Why do only fools and horses work? >--

Ma sve je uredu Leopolde.Ovdje ja samo imam problema sa Sejom.Sa ostalim clanovima se dobro slazem. Samo mali Sejo je kako bi ti reko ... Neznam sta je sanjim.Pokusavam da nadjem njegov problem. Cak sam razgovaro sa mojim profesorom psihologije i on kaze da nezna koji je Sejin problem. Jako cudan i simpatican tip. Ma dobar je Sejo kad hoce.

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 01:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Maximuss

quote:

quote:

Onda nas je dvojica!

cool

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 01:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
Sejo ocekivam tvoje misljenje o svemu ovom :-)

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000