forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Domaci strip
 TVORAC online strip
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 21/11/2007 : 15:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zmcomics

Ako nista drugo, barem cu spram njih moci da izracunam kasnije koliko sam nedelja preskakao Tvorca...:(

ili koliko ih se pojavilo na vrijeme. lakse ce biti izracunati. manji broj.

enivej, samo naprijed i bez predaje! ako i ne moze na vrijeme, samo da se ne odustane.
Go to Top of Page

zmcomics
Average Member

734 Posts

Member since 24/08/2002

Posted - 21/11/2007 : 18:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit zmcomics's Homepage  Send zmcomics a Private Message  Reply with Quote

Odustajanja nema, a bice i redovnije... sredilo me gomilu stvari, ali sada dolaze "suvi" meseci za stamparstvo i honorarne prelome, pa cu imati vremena da se nekako uhodam. Nacin kako smo dogovorili Djole i ja da radimo meni savrseno odgovara (spram mojih obaveza smo i dogovarali formu...:) i realno bih ovaj nivo kvaliteta mogao odrzati i da samo vikendom radim. Vise je problem sada u mojoj oranizaciji... sedma tabla najvise kasni zbog toga...:(

STRIP VESTI svakodnevno na www.stripvesti.com i www.facebook.com/StripVesti • Homepage www.zmcomics.com
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 28/11/2007 : 10:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
> Odustajanja nema, a bice i redovnije... s

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

zmcomics
Average Member

734 Posts

Member since 24/08/2002

Posted - 28/11/2007 : 12:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit zmcomics's Homepage  Send zmcomics a Private Message  Reply with Quote

Sutra, sutra...:)
Sinoc si dobio slikovito objasnjenje nekih sporadicnih problema koji mi se javljaju...:(
A i, hocu da uradim jos jedan vanredni detalj pa zato nece ici danas...:)

STRIP VESTI svakodnevno na www.stripvesti.com i www.facebook.com/StripVesti • Homepage www.zmcomics.com
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 28/11/2007 : 12:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Sutra, sutra...:)

To si na majicu otisni.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 29/11/2007 : 19:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Sutra, sutra...:)

mcn

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 29/11/2007 : 19:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Pa ti kasni, ja necu:)

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 30/11/2007 : 12:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Došla nova strana!

Samo mi nije jasno zašto dva pandura drže isti pendrek?

mcn

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/11/2007 : 12:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Nestašica.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

zmcomics
Average Member

734 Posts

Member since 24/08/2002

Posted - 30/11/2007 : 13:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit zmcomics's Homepage  Send zmcomics a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn
Samo mi nije jasno zašto dva pandura drže isti pendrek?

Jedan zna da izdeklamuje prava, drugi da bije, pa se ispomazu

Go to Top of Page

zmcomics
Average Member

734 Posts

Member since 24/08/2002

Posted - 30/11/2007 : 13:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit zmcomics's Homepage  Send zmcomics a Private Message  Reply with Quote

Da ne zanemarimo ovog puta Bacile, koji su... pa, pogledajte...:)

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 30/11/2007 : 17:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Jedan zna da izdeklamuje prava, drugi da bije, pa se ispomazu

Znači nije 'omoerocki kontekst, u omazz De*ari?

mcn

Go to Top of Page

Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 30/11/2007 : 19:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Blek Stena's Homepage  Send Blek Stena a Private Message  Reply with Quote
A šta je sa šakom koja je u prvom planu na poslednjoj slici?!
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 05/12/2007 : 08:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
ajde barem promijeni potpis: "Na www.zmcomics.co.yu redovni stripovi TVORAC"

smijesno je :-)
Go to Top of Page

zmcomics
Average Member

734 Posts

Member since 24/08/2002

Posted - 05/12/2007 : 09:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit zmcomics's Homepage  Send zmcomics a Private Message  Reply with Quote

Pa, cuj... ipak ide redovno svakog drugog utorka...:)
A ozbiljno pretim da ce ici brze... doduse pretnje se jos ne ostvaruju, ali... hoce... valjda...

Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 12/12/2007 : 09:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne ide
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 12/12/2007 : 10:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jurica

quote:

ne ide

A jurica, kaj ti sutis? "Skrga Ivo i mali Micko" mi izvanredno izgleda, pocetak je opicen samo tako, hehehe, a kojim tempom da to ocekujemo, izjasni se javno!!!!! I ocekuj strahoviti pritisak javnosti u slucaju prekoracenja rokova!!!!!
Jebote, dobro ti ovo, stvarno!

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 12/12/2007 : 17:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
he, he - namjerno sam samo promijenio potpis, a nisam najavio, jer mi se cinilo da je bolja reklama ako napravim topik tek kad tamo bude tri ili cetiri stranice...

enivej, tenks za podrsku!

kasniti nece jer imam deset nastavaka u rezervi, a napravio sam skriptu koja ce svaki ponedjeljak tocno u ponoc objaviti sljedeci nastavak.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 12/12/2007 : 20:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>kasniti nece jer imam deset nastavaka u rezervi

Daj napravi Zlatku jednu da crta mjesto njega.

mcn

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 18/12/2007 : 10:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Zgazgi ... zapoccet pa prekinut. Blek i Anđela ... najavljena druga sveska, odustalo se. Nochna smena ... zapocceta pa prekinuta. Vilintuljak ... zapoccet pa prekinut. Tvorac ... nove stranice nema vech 19 dana.

Zlatko ... da si priznass neke stvari?

mcn

Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 01/02/2008 : 17:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

Tvorac ... nove stranice nema vech 19 dana.

bilo je i duze, ali je sada tu!
Go to Top of Page

zmcomics
Average Member

734 Posts

Member since 24/08/2002

Posted - 01/02/2008 : 20:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit zmcomics's Homepage  Send zmcomics a Private Message  Reply with Quote

Cinkarosu...:)
Hteo sam da cutim jos par nedelja pa da "najavim" par gotovih strana...:)
U svakom slucaju, ovakvih velikih kasnjenje vise nece biti.

Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 14/02/2008 : 22:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
quote:

U svakom slucaju, ovakvih velikih kasnjenje vise nece biti.

Go to Top of Page

zmcomics
Average Member

734 Posts

Member since 24/08/2002

Posted - 14/02/2008 : 23:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit zmcomics's Homepage  Send zmcomics a Private Message  Reply with Quote

Ma gotova je danas tabla, ali mi je bezveze da je stavim u petak pa da opet u utorak kasnim,...:(
Dajem si fore da do utorka dobro nacnem jedanaestu...;)

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 14/02/2008 : 23:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma gotova je danas tabla, ali mi je bezveze da je stavim u petak pa da opet u utorak kasnim,...:(

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000