....i naravno da nne zaboravimo "kada će Tex od prvog broja?"
Krece januara 2008. Znas da Dado ne voli da unapred otkriva iznenadjenja,nego ce samo januara da tresne naslovne prvih 4 komada u izdavacki izlog negde oko 3 posle ponoci i onda ceo dan promatra izlive odusevljenja Mislim da ce najavu za Nik Rajder reprint da odradi Gaston oko 3:30 S obzirom da sam bio najdosadniji od svih zahvalice se i meni kad se zahvaljuju svom timu u najavi izdanja I da ne zaboravim,za zivot zaradjujem proricanjem buducnosti iz zrna pasulja a ovo je bio tetovac. Znaci,nema greske.
....i naravno da nne zaboravimo "kada će Tex od prvog broja?"
Krece januara 2008. Znas da Dado ne voli da unapred otkriva iznenadjenja,nego ce samo januara da tresne naslovne prvih 4 komada u izdavacki izlog negde oko 3 posle ponoci i onda ceo dan promatra izlive odusevljenja Mislim da ce najavu za Nik Rajder reprint da odradi Gaston oko 3:30 S obzirom da sam bio najdosadniji od svih zahvalice se i meni kad se zahvaljuju svom timu u najavi izdanja I da ne zaboravim,za zivot zaradjujem proricanjem buducnosti iz zrna pasulja a ovo je bio tetovac. Znaci,nema greske.
proricanje djelomicno pogodio si, moj mladi padawane jedna stvar tocna je a druga netocna pouzdano
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
proricanje djelomicno pogodio si, moj mladi padawane jedna stvar tocna je a druga netocna pouzdano
Hvala za ovo "mladi". Kazi,stripova ti,sta sam pogodio od ova dva,inace necu moci da spavam. Vizija mi je bila malo nejasna. Lik koji mi se javio u viziji je drzao pistolj,i imao znacku,ali nisam mogao da vidim da li je policijska ili rendzerska
jedino me smori onaj text u sredini u nicku rajderu... vec sam u 2 navrata krenuo sa citanjem, ali svaki puta odustao....
Ti bar imas priliku,ja moram da cekam na ovu turu do sredine decembra jer tek oko 10-og stize tura u BG,pa dok dodju do mene u Nis... Al' dobro bice pre Nove g. a do tad cu da popunim vreme uz Tom's Bar kog dobijam u nedelju
jedino me smori onaj text u sredini u nicku rajderu... vec sam u 2 navrata krenuo sa citanjem, ali svaki puta odustao....
Ovisi sto volis citati. U svakom slucaju vrijedi procitati, meni osobno je odlican. Tema nije jednostavna za pisati, ali je Kowalsky dobro savladao zadacu.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Ovisi sto volis citati. U svakom slucaju vrijedi procitati, meni osobno je odlican. Tema nije jednostavna za pisati, ali je Kowalsky dobro savladao zadacu.
Dado,kad saljete ovu turu u Darkwood? Jel' tacna informacija da ce biti u prvoj polovini decembra?
Dugo nisam čitao Nika,a i nemam ZS kolekciju tako da sam jedva dočekao da uđem u njegov svijet. "Svijete lopovski"! je nova Nikova uzrečica. I guštao sam u prvoj epizodi...
Dugo nisam čitao Nika,a i nemam ZS kolekciju tako da sam jedva dočekao da uđem u njegov svijet. "Svijete lopovski"! je nova Nikova uzrečica. I guštao sam u prvoj epizodi...
Ja imam ZS,ali to cu dati detetu da se igra cim izadju Libellusovi dogodine Dado nista ne demantuje,znaci mogu detencetu da dam stare cika Rajdere? Sad ozbiljno pitam