forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 ZAGOR PIRATI!!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 14/12/2007 : 22:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message  Reply with Quote
Evo gledam naslovnice zagora kad tamo na spisku samo jedan pirat i to spec 11 princ elfova
E sad se japitam a pitam i vas
Ja imam 3 zagorova pirata i to
spec 5 Tajna kristofera Kolumba

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 14/12/2007 : 22:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message  Reply with Quote
spec 6 Urota Bogova i
spec 11 Princ Elfova
Jel sam ja u velikoj zabludi u vezi ovih pirata ili ste vi nesto zaboravili.
aj molim vas ko se razume u ovo nek mi odgovori bas me zanima
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 14/12/2007 : 23:39:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Aj sad lipo polako i smireno Šta tebe u stvari zanima? Malo si konfuzno ovo sročija. Pitaš se zašto nema naslovnica svih pirata nego samo jedan? Jel' to?

Ako je to, onda bi kvaka tribala biti u tome što je taj pirat ( Priinc elfova ) objavljen prvi i to u vrime kad još nije donesena odluka da se na ovom siteu neće reklamirati ni prodavati piratski stripovi. Ovi naknadno objavljeni nikad nisu ušli u bazu podataka i mislim ( iako nisam stručnjak po pitanju Zagora ) da je objavljeno i više pirata od ta tri spomenuta.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/12/2007 : 23:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Aj sad lipo polako i smireno Šta tebe u stvari zanima? Malo si konfuzno ovo sročija. Pitaš se zašto nema naslovnica svih pirata nego samo jedan? Jel' to?

Ako je to, onda bi kvaka tribala biti u tome što je taj pirat ( Priinc elfova ) objavljen prvi i to u vrime kad još nije donesena odluka da se na ovom siteu neće reklamirati ni prodavati piratski stripovi. Ovi naknadno objavljeni nikad nisu ušli u bazu podataka i mislim ( iako nisam stručnjak po pitanju Zagora ) da je objavljeno i više pirata od ta tri spomenuta.

je,objavljeno ih je puno više...a o markosu ovisi oće li ih stavljati kao naslovnice...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 14/12/2007 : 23:58:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Bilo bi glupo da ih stavi!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/12/2007 : 01:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Bilo bi glupo da ih stavi!

da,bilo bi glupo...ja sam rekao da o njemu ovisiali pošto se zna stav o piratima,onda ih neće staviti...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 15/12/2007 : 03:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Ja imam Tajnu Kristifora Kolumba u piratskom izdanju. I to dobro piratsko izdanje sa tvrdim koricama. Svaka čast onome ko je to uradio. Taj strip vredi svake pare.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 15/12/2007 : 04:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message  Reply with Quote
Bijo bih vam jako zahvalan kada bi mi neko od vas poslao spisak svih do sada izaslih zagorovih pirata.Jes da se libelus svojski potrudio da sve izda ali kolekcionar koji skuplja sve zagorove sveske sigurno zeli imati i te pirate.Ja imam ta tri pirata sto sam naveo i prelepi su.markose nemoj mi zameriti sto sam pokrenuo ovu temu ali gde da saznam ove informacije nego ovde.
Hvala svima.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27118 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/12/2007 : 08:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Libellus ne izdaje Zagora već Ludens.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17170 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 15/12/2007 : 09:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by aragon.sm

Bijo bih vam jako zahvalan kada bi mi neko od vas poslao spisak svih do sada izaslih zagorovih pirata.Jes da se libelus svojski potrudio da sve izda ali kolekcionar koji skuplja sve zagorove sveske sigurno zeli imati i te pirate.Ja imam ta tri pirata sto sam naveo i prelepi su.markose nemoj mi zameriti sto sam pokrenuo ovu temu ali gde da saznam ove informacije nego ovde.
Hvala svima.

Evo, poslao sam ti kratak popis. A nekoliko naslovnica možeš naći i na forumu u nekom starom topicu, treba malo pretražiti.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/12/2007 : 00:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by aragon.sm

Hvala svima.

Evo, poslao sam ti kratak popis. A nekoliko naslovnica možeš naći i na forumu u nekom starom topicu, treba malo pretražiti.

Sorry delboy sto se javljam sa zakasnjenjem, da li bi poslao i meni spisak pirata (Zagorovih, naravno, a ako imas, moze i ostali (Nik Rajder, Mister No, Ciko specijalci)). Ja ih imam samo cetiri ili pet. Hvala unapred
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 16/12/2007 : 11:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message  Reply with Quote
Hvala delboj.Da li bi mogao da li posaljes detaljan popois pa aj svih pirata kojin su izasli kod nas i ako moze link gde da nadjem naslovnice.
U svakom slucaju Hvala veliko ljudi
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 17/12/2007 : 23:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

viktor14
Senior Member

Croatia
1119 Posts

Member since 06/08/2007

Posted - 06/01/2008 : 15:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send viktor14 an ICQ Message  Send viktor14 a Private Message  Reply with Quote
Evo vam popis tih pirata, ako vam treba:

PI 300 Zagor Utrka sedam strijela
PI 400 Zagor Dugin Most
PI SP 003 SC Zagor Grad iznad svijeta
PI SP 003 HC Zagor Grad iznad sveta
PI SP 004 SC Zagor Crna vatra
PI SP 004 HC Zagor Crni plamen
PI SP 005 SC Zagor Tajna Cristofora Columba
PI SP 005 HC Zagor Tajna Kristofera Kolumba
PI SP 006 HC Zagor Zavera bogova + dodatak Digging Bill - Piratsko nasleđe
PI SP 007 SC Zagor Legenda o skitnici Ficiju + dodatak Bat Batterton - Oteto dete
PI SP 007 HC Zagor Legenda o vandering Ficiju
PI SP 008 SC Zagor Crna duša + dodatak Guitar Jim - Pjesma za Kimberly
PI SP 011 SC Zagor Princ Elfova+ dodatak Ramath - Senka smrti
PI SP 014 SC Zagor Sablasni vojnici
PI SP 015 SC Zagor Smrtonosna močvara
PI 093 SC Zagor Tjeskoba
PI 094 SC Zagor Zagor protiv vampira
PI 095 SC Zagor Tragična zora
PI (168, 169) SC Zagor Izgubljeno pleme
PI (168, 169) HC Zagor Nestalo pleme
PI (459, 460, 461) SC Zagor Paukova mreža
PI (444, 445, 446) SC Zagor Ramathova prošlost
PI 472 HC Zagor Misteriozno selo
PI 473 HC Zagor Mračne sile
PI Zagor Almanah 1 - Otok demona, Okrvavljeni očnjaci [Almanacco 3 & 4]
PI Zagor Almanah 2 - Bijeli šaman, Sveta puma
PI Zagor Almanah 3 - Utrka na rijeci, Čovjek koji je došao iz kiše (10/2006)
PI Zagor Zagorove hronike (A4, HC) (260 strana, reprint ZS 639-641)

PI Čiko 001 SC Čikovo detinstvo [reprint iz ZS]
PI Čiko 001 HC Čiko Priča + dodatak
PI Čiko 003 HC Čiko Crvenokožac + dodatak
PI Čiko 008 SC Čiko - Čiko osvajač
PI Čiko 013 SC Čiko - Čiko bandit

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/01/2008 : 16:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
UH, pa dosta ima tih pirata!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 07/01/2008 : 19:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Ništa nije to. Ja sam letos video puno Zagorovih pirata kad sam bio na moru. Uglavnom su to stari brojevi.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 07/01/2008 : 19:45:14  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message  Reply with Quote
hvala za spisak
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 10/01/2008 : 00:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message  Reply with Quote
to ti je ko kad se seksaš sa gumicom lipo ti je i sve, ali nije to to

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

viktor14
Senior Member

Croatia
1119 Posts

Member since 06/08/2007

Posted - 10/01/2008 : 18:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send viktor14 an ICQ Message  Send viktor14 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by srdjandj

UH, pa dosta ima tih pirata!

ja iman samo par komada.a i šta če mi

Ja nemam nijedan!!
A i nemam pojma gdje da ih nabavim!!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/01/2008 : 20:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ja sam u Srbiji vidio pirate redom od prvog broja (nešto kao klasik) po 300 din. Vrlo lijepo izgledaju. Prodavač me mamio u ubeđivao da kupim (ja ih uvijek pustim da pričaju i pravim se da ništa ne znam), ali naravno nisam kupio...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 10/01/2008 : 21:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Ja sam u Srbiji vidio pirate redom od prvog broja (nešto kao klasik) po 300 din. Vrlo lijepo izgledaju. Prodavač me mamio u ubeđivao da kupim (ja ih uvijek pustim da pričaju i pravim se da ništa ne znam), ali naravno nisam kupio...

Gde si to video, ja redovno posećujem jednom mesečno striparnice po Beogradu, ali pirata nema skoro godinu dana, ranije su bili oni tvrdoukoričeni Zagori, to sam kupio nekoliko komada, ali sad ih nema?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

viktor14
Senior Member

Croatia
1119 Posts

Member since 06/08/2007

Posted - 12/01/2008 : 00:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send viktor14 an ICQ Message  Send viktor14 a Private Message  Reply with Quote
Zna li netko gdje se u Osijeku mogu naći piratska izdanja Zagora?
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17170 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 12/01/2008 : 10:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na Futoškoj pijaci u Novom Sadu, kod čovjeka koji to štampa?
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 12/01/2008 : 16:32:04  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message  Reply with Quote
nemoj te me zezati da taj lik to radi.pa ja ih znam sve jedan je jos svojevremeno drzao striparnu la limanu pa posto je drao ljude sa cenama morao je da zatvori.
sto se tice tih likova sa futoske pijace u NS-u pa oni prodaju samo kupus nedavno sam bacio pogle dda vidim sta prodaju kad ono nista ali moram ih pitati za pirate pa da odradi jedan pirat sa heingenom :D :D a je l moze jedan pirat sa helingenom u HC vraijanti od jedno 400-500 strana a????
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 12/01/2008 : 16:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:

Na Futoškoj pijaci u Novom Sadu, kod čovjeka koji to štampa?

Baš tako (nisam znao da on štampa), a vidio sam ih i na sajmu knjiga u Beogradu. Meki plastificirani uvez, kompletna priča u jednom stripu, pravim redoslijedom čini mi se...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Death
Senior Member

Croatia
1208 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 12/01/2008 : 22:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Death a Private Message  Reply with Quote
Ima puno tih pirata ali nijedan nisam kupio.Od Zagora imam samo nepirate.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000