forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 04/12/2007 : 16:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by supermark
Kad smo kod Hajduka, samo da primjetim da ne piše nigdje na topicu da je Cernat otišao (čit: pobjegao).

a tko kaže da je pobjegao...cernat ima kod kuće pizdarija,namjerno dobio žuti karton,i odletio u rumunjsku...

Kaj su mu starce uhvatili dok su skidali bakreni krov sa općine ili..?
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3952 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 04/12/2007 : 17:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
razvodi se navodno...

There's a time to live and a time to die
When it's time to meet the maker!
There's a time to live but isn't it strange
That as soon as you're born you're dying!
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 08/12/2007 : 17:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Varteks-Hajduk 1-3 hajduk ušao u seriju pobjeda vjerovali ili ne
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3952 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 08/12/2007 : 18:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
koji golijada danas u hnl-u hebote!

There's a time to live and a time to die
When it's time to meet the maker!
There's a time to live but isn't it strange
That as soon as you're born you're dying!
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 08/12/2007 : 22:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovsky

Varteks-Hajduk 1-3 hajduk ušao u seriju pobjeda vjerovali ili ne

napred "Bili"..

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 09/12/2007 : 09:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Verpakovskis je jučer dokazao da je odličan igrač i trebalo bi ga otkupit obavezno al pod uvjetom da igra svoju prirodnu poziciju u napadu a neki eksperimenti s njim na boku
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/12/2007 : 10:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sonor

koji golijada danas u hnl-u hebote!

čak 5,5 golova po utakmici
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/12/2007 : 15:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Verpakovskis je jučer dokazao da je odličan igrač i trebalo bi ga otkupit obavezno al pod uvjetom da igra svoju prirodnu poziciju u napadu a neki eksperimenti s njim na boku

da,u reprezentaciji uredno trpa,a u hajduku ga seljakaju čas tamo,čas ovamo...odličan,jučer je bio najbolji...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 09/12/2007 : 19:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Verpakovskis - Kalinić bi vam trebao biti napadački dvojac... ne vidim bolje u ovom trenutku... tko zna, možda se Ruki probudi

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/12/2007 : 12:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
http://www.net.hr/sport/page/2007/12/10/0006006.html

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 10/12/2007 : 12:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

http://www.net.hr/sport/page/2007/12/10/0006006.html

Ovako nešto on previše pokušava i u HNL-u al baš mu i ne ide
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 15/12/2007 : 09:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message  Reply with Quote

Hrgović: Odlazim iz Hajduka

U RAZGOVORU za Index popularni "Mafro", po mnogima najbolji, a zasigurno najstandardniji igrač Hajduka u posljednjih godinu i pol dana, najavio je kako ubrzo odlazi s Poljuda.

Kapetan Hajduka ispričao nam je kako ima vrlo zanimljive ponude iz Francuske i Njemačke, koje kao igrač u najboljim godina, naprosto mora prihvatiti. Navodno, riječ je o Rennesu i Le Havreu te Kölnu

"Da, vrlo vjerojatno odlazim, postoje konkretne ponude. Iako su sve ponude podjednako zanimljive, više mi paše ona iz Njemačke jer poznajem jezik, a tamo sam već i igrao. U najboljim sam igračkim godinama, stekao sam ime ovdje i vrijeme je da jednim kvalitetnim trogodišnjim ugovor osiguram budućnost sebi i svojoj obitelji", napominje Hrgović.

Hajduk bez njega nije ista momčad, jer splitski klub gotovo da nema alternativu za to mjesto. Hrgoviću je naravno žao što odlazi, jer Hajduk je ipak njegov klub

"Naravno da mi je žao, ovo je moj klub i ovdje sam proveo najbolje igračke godine. Iako mi je o tome nezgodno govoriti, sigurno je da će Hajduk biti vrlo oslabljen mojim odlaskom, jer praktički nemaju drugog igrača za tu poziciju. Možda, tek, mladi Jozinović, ali što je tu je, moram misliti o svojoj budućnosti", napominje Mafro u razgovoru za Index.

Kapetan Hajduka pokušao je u kratkim crtama objasniti razloge tragičnih jesenskih predstava "bijelih"

"Na početku smo zbog dolaska svih tih veliki imena poletjeli u nebo, to govorim iz osobnog iskustva. No, kada se to sve malo bolje sagleda, primijeti se kako su to sve igrači koji nisu igrali dugo vremena ili su bili ozlijeđeni. A dok su oni stali na noge, došli u pravu formu, prošla je cijela jesen. Sada smo se uigrali i u posljednje vrijeme pokazali da smo prava momčad", istaknuo je Hrgović.

Za kraj je rekao nešto i o Robertu Jarniju, mladom treneru, ali s bogatim igračkim iskustvom

"Jarni je mlad trener s velikim igračkim iskustvom, stoga sigurno da mu nogomet nije stran. Ne dvojim da mu treba pružiti šansu u nastavku. Također moram napomenuti da je velika stvar kada ti je trener imao tako veliku igračku karijeru, jer tada ima i veliki autoritet, karizmu. Pogotovo je to meni bio, jer je igrao na mojoj poziciji i bio mi je igrački uzor", dodao je Mirko Hrgović.

V.B.

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 15/12/2007 : 09:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message  Reply with Quote
Kako to da mi u Kölnu nista neznamo o mogucem Hrgovicem transferu?

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 15/12/2007 : 09:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Ako on ode jedina dostojna zamjena bi bia MIki Rapaić
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/12/2007 : 10:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Pa nije bas da igraju na istim pozicijama...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 15/12/2007 : 10:35:12  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Hrgović može i u obrani i na boku u vezi
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/12/2007 : 17:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Dado

Hrgović može i u obrani i na boku u vezi

pa baš i ne može...jedini koji je igrao sve moguće pozicije(nije jedino branio,ali mu je zato pokojni otac ante)je zoran vulić...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/12/2007 : 08:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Po splitskim kafićima počelo prikupljanje sredstava za gradnju spomenika Bajdi Vukasu
Simbolično, u nekoliko splitskih kafića počelo je skupljanje kuna za podizanje spomenika Bernardu Vukasu, legendarnom Hajdukovu igraču.

Kako nam je rekao Vedran Bonačić, "motor" ove akcije, nije cilj da Bajdin spomenik financira samo jedan moćnik, iako bi na taj način vjerojatno bio prije podignut, nego svi građani.

Ideja je spomenikom odati počast legendarnom Bajdi do 4. travnja iduće godine, kada je 25. godišnjica njegove smrti.

Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 08/01/2008 : 18:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message  Reply with Quote
Dijamant iz Galatija odlazi iz Hajduka?

UNATOČ najavama da se vraća na pripreme Hajduka, rumunjski fantazista Florin Cernat, mogao bi uskoro prijeći u rumunjski Cluj.

Naime, rumunjski klub ove godine izvrsno igra u tamošnjem nacionalnom prvenstvu, a nakon 19 kola zauzima prvo mjesto ljestvice sa četiri boda prednosti ispred bukureštanskog Rapida.

Kako u nastavak sezone, odnosno utrke za naslov prvaka, Rumunji žele ući bitno osnaženi, hajdukovog playmakera vide kao idealnu kupovinu. Žele ga dovesti odmah, već ove zime jer je povijesni naslov prvaka države vrlo je blizu.

Cernata bi ova ponuda mogla privući budući jer bi imao šansu igrati kvalifikacije za Ligu prvaka sljedeće sezone, ali izvjesno je da u Hajduku bez njega ne mogu, stoga ga do ljeta vjerojatno ne namjeravaju pustiti.

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 08/01/2008 : 18:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
samo bi nam to još falilo
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 10/01/2008 : 08:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message  Reply with Quote
Brutalno premlaćivanje bivšeg trenera Hajduka Luke Bonačića već je palo u zaborav, ali stvar je ponovno “zakuhao” intervju objavljen u jednom dnevnom listu, u kojem Bonačić navodno otkriva naručitelje napada. Zbog toga je jučer morao u PU splitsko-dalmatinsku na obavijesni razgovor.
- Došao sam vidjeti što je policija poduzela u mom slučaju, jesu li otkrili počinitelje ili ću morati pokrenuti privatnu istragu - rekao je i dodao kako mu je život zagorčao novinar koji nije korektno prenio razgovor.
- Nikad nisam imenovao napadača nego milje iz kojeg sam uvjeren da dolazi. To sam ponovio i policiji. Bonačić se poprilično “opekao”...
- Ne volim da se špekulira s imenima nekih ljudi koji nisu omiljeni i da se to meni stavlja u usta. Ja sam imao problem jer sam došao u Hajduk, a otkad sam otišao iz Hajduka, više nemam nikakvih problema. Da nisam bio trener Hajduka, nikad ne bih ni dobio po glavi - uvjeren je Bonačić i kaže da počinitelji nikad neće biti pronađeni.
- Policija me pita jesam li kockao, jesam li se zadužio kod kamatara... Ispada da sam ja kriv, a meni su jeb... majku, ja sam žrtva napada - ogorčeno kaže Bonačić, pokazujući fotografije na kojima se jasno vide velike posjekline, posljedice napada bejzbolskim palicama.

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 10/01/2008 : 13:29:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message  Reply with Quote
PREMA pisanju francuskih medija napadač Hajduka Ante Rukavina mogao bi karijeru nastaviti u glavnom gradu Francuske Parizu i to na Parku Prinčeva.

Kako i ove sezone PSG katastrofalno igra u Le Championnatu, a zauzima 16. mjesto prvenstvene ljestvice sa 22 boda u 19 utakmica, čelnici kluba odlučili su u zimskom prijelaznom roku pojačati momčad, pogotovo njen napadački dio.

Prva opcija napadač je Lyona Brazilac Fred, koji je nedavno izjavio kako samo želi igrati, jer na Gerlandu za njega nema mjesta. Međutim u Lyonu nisu sigurni žele li se tako olako riješiti usluga brazilskog golgetera, jer kako veliki europski klubovi sve žešće traže Benzemu, njegovim bi odlaskom Fred opet dobio šansu.

Druga opcija spomenutog posrnulog francuskog diva, navodi se u tekstu, jest napadač Hajduka 21-godišnji Ante Rukavina, čiji se razvoj prati već dugo vremena. Još od kraja 2005. godine, dok je ovaj igrao u Šibeniku, kada je za mladog hrvatskog napadača bio zainteresiran Lyon, po preporukama glavnog skauta kluba Alaina Rochea.

Za kraj, francuski novinar upozorava Parižane da se, ukoliko uistinu žele dovesti Rukavinu, prije same ponude, uvjere da talentirani napadač zaista i može napustiti klub, jer je prije godinu dana njemački Eintracht Frankfurt mislio da je već zgotovio četiri milijuna eura vrijedan transfer, kada je Torcida upala u prostorije kluba i prijetnjama otkazala dogovor.

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/01/2008 : 15:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sed1

Dijamant iz Galatija odlazi iz Hajduka?

UNATOČ najavama da se vraća na pripreme Hajduka, rumunjski fantazista Florin Cernat, mogao bi uskoro prijeći u rumunjski Cluj.

Naime, rumunjski klub ove godine izvrsno igra u tamošnjem nacionalnom prvenstvu, a nakon 19 kola zauzima prvo mjesto ljestvice sa četiri boda prednosti ispred bukureštanskog Rapida.

Kako u nastavak sezone, odnosno utrke za naslov prvaka, Rumunji žele ući bitno osnaženi, hajdukovog playmakera vide kao idealnu kupovinu. Žele ga dovesti odmah, već ove zime jer je povijesni naslov prvaka države vrlo je blizu.

Cernata bi ova ponuda mogla privući budući jer bi imao šansu igrati kvalifikacije za Ligu prvaka sljedeće sezone, ali izvjesno je da u Hajduku bez njega ne mogu, stoga ga do ljeta vjerojatno ne namjeravaju pustiti.

ne odlazi,ostaje...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/01/2008 : 15:42:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Nikola Kalinić: Lijepo je čuti o ponudi 'teškoj' 12 milijuna eura, ali u ovom trenutku razmišljam isključivo o Hajduku

Nikola Kalinić ima ponudu za 12 milijuna eura! - izjavio je jučer Predrag Rački, ugledni riječki menadžer.

A mladi Hajdukov napadač, najbolji splitski strijelac, to je komentirao ovako:

- Gledao sam i ja to na TV-u. Neka, lijepo je to za čuti, ali ne zamaram se ničim. Igram nogomet radi toga što ga volim, ne radi novca, a u ovom trenutku razmišljam isključivo o Hajduku. Bit će što bude, želje svoje imam, ali ona prva je u ovom trenutku osvojiti Kup s Hajdukom.

Nikola je još davno za Glas Dalmacije prvi otkrio kako mu je najdraža španjolska liga, no HNL mu je još uvijek jedina stvarnost.

- Jedva čekam ponedjeljak kada ću započeti s pripremama. Odmaram se trenutačno u Splitu, osjećam se izvrsno, s nestrpljenjem očekujem prvu utakmicu.

Nikola je, podsjetimo, u ponedjeljak trebao u bolnicu na Križine, jučer je imao rezerviran termin za operaciju krajnika…

- Ma… Mislio sam se toga riješiti, ali kada su liječnici kazali kako ću morati s treninga biti odsutan najmanje dva tjedna, odlučio sam odustati. Bilo bi previše da sam propustio prvi dio priprema, jer polusezona je kratka, teško će se svi zaostaci imati kada nadoknaditi. No, najvažnije je da me baš ništa ne boli, te da mi nogomet jako puno nedostaje.

A hajdukovci će, čini se, na pripreme u Hong Kong i – Umag…

- Jedva čekam! - zaključio je iznimno dobro raspoloženi najperspektivniji napadač HNL-a.

- I još nešto želim kazati. Na Dvoransko neću moći, ali ću za svoje suigrače navijati uz TV. Mislim da možemo vrlo daleko dogurati…

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 10/01/2008 : 17:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Hajduk-Osijek 2-1
1.kolo dvoranskog prvenstva
Ante Rukavina dvostruki strijelac, a osječani zabili tek u zadnjoj minuti

Edited by - zagorovsky on 10/01/2008 19:33:35
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.88 seconds. Snitz Forums 2000