Author |
Topic |
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 22/12/2007 : 00:18:35
|
quote: Originally posted by Markos
Bio sam u cetvrtak na promociji Devlicevog albuma i uz niz prisutnih autora (Otto Reisinger - stvarno simpatican i zanimljiv covjek, Beker također, da druge ne nabrajam), bio je prisutan i gospodin Bednjanec. Moram priznati da mi je bilo tesko gledati ga, jer je, ruku na srce, pravio ispade, godine, bolest i tezak zivot su ucinili svoje, ali dijelom shvacam njegovu (ako sam dobro prepoznao) gorcinu, sto nije dobio zasluzeno priznanje za svoj rad. A svakako ga je zasluzio. To bi trebalo ispraviti. Ali, s obzirom na tretman koji ima jedan Maurović, nazalost, nije se čuditi onome što je dopalo Bednjancu.
-Da,godine su.....nekoliko životnih nesreća,dva moždana udara..... -Danas bilo u dnevnim novinama,mali isječak o toj promociji.Šteta,žao mi je tog čovjeka.Vrhunski umjetnik.-Pazi samo te starije generacije,Maurović,Bednjanec,Beker,Jules......nevjerojatno.
|
|
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 22/12/2007 : 16:51:55
|
Bio sam u cetvrtak na promociji Devlicevog albuma i uz niz prisutnih autora (Otto Reisinger - stvarno simpatican i zanimljiv covjek, Beker također, da druge ne nabrajam), bio je prisutan i gospodin Bednjanec. Moram priznati da mi je bilo tesko gledati ga, jer je, ruku na srce, pravio ispade, godine, bolest i tezak zivot su ucinili svoje, ali dijelom shvacam njegovu (ako sam dobro prepoznao) gorcinu, sto nije dobio zasluzeno priznanje za svoj rad. A svakako ga je zasluzio. To bi trebalo ispraviti. Ali, s obzirom na tretman koji ima jedan Maurović, nazalost, nije se čuditi onome što je dopalo Bednjancu.
Mozda bi Fibra mogla izdati nesto od Bednjaneca? |
Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
Posted - 02/01/2008 : 13:58:29
|
Dobio sam danas albume od Vedis d.o.o. Odmah da se ispravim, Viki i Niki nisu sve epizode, nego prvih 7 od 15 ukupno urađenih i objavljenih u Plavcu. Nostalgično vrlo, naročito ako ste bili sedmični kupac Plavca. Drugi album je već spomenuti Grob u prašumi od Nj.veličanstva Maurovića. Tko ga voli, obavezno ga treba uzeti, jer je ovo premijera u solo albumu. Treći album od Bekera, Veliki pothvat. Nije nešto naročito, ali ja volim Bekera još iz doba Plavca. Zadnji album je i meni bio iznenađenje. JULES + Roland Ajarque, Zakletva huronskog poglavice. Blok strip na 27 strana, plus na 17 strana (meni fantastičnih) Julesovih skica i studija. Na kraju, kompletni popis njegovih stripova. Knjiga za +5.
Sretna vam svima Nova godina. |
Edited by - wiskey on 02/01/2008 14:00:02 |
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 08/01/2008 : 22:10:39
|
Mozda. Nadam se.
nemoj ti "možda"...da si navalio na osmoškolce iz ovih stopa |
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
|
Topic |
|
|
|