forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Pogodi film!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1267

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/01/2008 : 19:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/01/2008 : 19:20:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by dr strangelove

Ne vidim(o) sliku...

vidis sad

Vidim, ali ne znam

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 04/01/2008 : 19:21:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by kucni duh

sad ti postavi, ja gledam(slušam) krvavu svadbu -rusi me bacaju u očaj- cijeli film španjolci plešu flamenko i povremeno nešto kad je najnapetije/tragičnije zapjevaju i onda se javi rus koji na ruskom izrecitira tekst pjeme.
Sad razumijem zašto je u rusa visoka stopa samoubojstava

To si skinula sa stranice za koju ti je link dao idado?

je, je -to je to.
Krvava svadba je po mom mišljenju najbolji Saurin film iz flamenko ciklusa - i nažalost je podcijenjen i zanemaren vjerojatno jer u njemu ne glume neke hoh zvijezde i nije šaren i blještav i sva se radnja događa na sceni (nema situacija između likova kao u Carmen). Snimljeno je u plesnom studiju (okolo su ogledala), muzika, koreografija, izvođači sve vrhunsko -i onda krene ruska recitacija

Edited by - kucni duh on 04/01/2008 19:23:29
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/01/2008 : 19:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by idado

Zajedno smo skupa ;0)))

sad ti postavi, ja gledam(slušam) krvavu svadbu -rusi me bacaju u očaj- cijeli film španjolci plešu flamenko i povremeno nešto kad je najnapetije/tragičnije zapjevaju i onda se javi rus koji na ruskom izrecitira tekst pjeme.
Sad razumijem zašto je u rusa visoka stopa samoubojstava

To si skinula sa stranice za koju ti je link dao idado?

je, je -to je to.
Krvava svadba je po mom mišljenju najbolji Saurin film iz flamenko ciklusa - i nažalost je podcijenjen i zanemaren vjerojatno jer u njemu ne glume neke hoh zvijezde i nije šaren i blještav i sva se radnja događa na sceni (nema situacija između likova kao u Carmen). Snimljeno je u plesnom studiju (okolo su ogledala), muzika, koreografija, izvođači sve vrhunsko -i onda krene ruska recitacija

Nisam gledao, ali sam siguran da se ne može mjerit sa Zmija u njedrima čisto subjektivno
Ali mene zanima da li je film bio sinkroniziran na ruski?!

Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 04/01/2008 : 19:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
halo murdoc, a da aktiviraš oni svoj topic
Ovako ništa ne razumijem- je li ova sa raslinjem iz istog filma kao i onaj preplašeni francuz u metrou jesi li riješio onaj film
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/01/2008 : 19:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovako ništa ne razumijem- je li ova sa raslinjem iz istog filma kao i onaj preplašeni francuz u metrou jesi li riješio onaj film

je , i nisam rijesio taj film..topic ne mogu pronaci, ali se trudim..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/01/2008 : 19:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam totalka zazujao. Pita murdoc da li vidim sliku, a ja mislim da on govori za ovu c/b. Još odvrtim sliku skroz desno da vidim Orsona pa ne vidim da nije postovo murdoc nego idado.... i onda se još pitam zašto on ne postavlja svoju sliku...

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/01/2008 : 19:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

je , i nisam rijesio taj film..topic ne mogu pronaci, ali se trudim..

Evo ja ću ti. Ja ga svaki dan tražim (tamo imam link koji mi treba za skidat filmove).

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/01/2008 : 19:38:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma je- u tome je problem- nema u tom filmu puno teksta- nešto par minuta na početku i to mi ne smeta, već mi smeta što je u pitanju glazbeno/plesni prikaz (samo plešu flamenko i ekipa sa strane svira i pjeva) i onda španjolci zapjevaju a rus čita tekst pjesme

Znao sam! Dobro da nisam skidao Willow i Grizzly Mana.

Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 04/01/2008 : 19:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam gledao, ali sam siguran da se ne može mjerit sa Zmija u njedrima čisto subjektivno

ma je- u tome je problem- nema u tom filmu puno teksta- nešto par minuta na početku i to mi ne smeta, već mi smeta što je u pitanju glazbeno/plesni prikaz (samo plešu flamenko i ekipa sa strane svira i pjeva) i onda španjolci zapjevaju a rus čita tekst pjesme

a zmija u njedrima nema veze sa njegovom flamenko fazom
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/01/2008 : 19:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/01/2008 : 19:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a zmija u njedrima nema veze sa njegovom flamenko fazom

Znam
Ali uvijek volim spomenut neki film u kojem glumi Ana Torrent
ipak nemam previše takvih prilika....

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/01/2008 : 20:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Dreamcatcher???

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/01/2008 : 20:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Dreamcatcher???

Nije...

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/01/2008 : 21:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
U pitaju je sequel jednog velikog hita...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/01/2008 : 21:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ma gledao sam film sigurno, evo nerviram se vec dva sata sto ne mogu da se setim..

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/01/2008 : 21:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma gledao sam film sigurno, evo nerviram se vec dva sata sto ne mogu da se setim..

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/01/2008 : 21:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/01/2008 : 21:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
blair witch 2

Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 04/01/2008 : 21:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
quote:

U pitaju je sequel jednog velikog hita...

ako je u pitanju veliki hit sigurno nisu igrali ovi anonimusi
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/01/2008 : 21:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
firefly, matrix, butherfly efect????

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 04/01/2008 : 21:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
ovakav veliki lipi prozor ima u vrani- ali nisam sigurna za nastavak
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/01/2008 : 22:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

blair witch 2

Tako je! Ogromno smece od filma....

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/01/2008 : 22:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

blair witch 2

Tako je! Ogromno smece od filma....

Ma svi ti teen horrori su jedno veliko ništa..ovaj sam čak gledao u kinu..

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/01/2008 : 22:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
U moju odbranu, ovaj film nisam gledao ;-))))

Go to Top of Page
Page: of 1267 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.62 seconds. Snitz Forums 2000