Author |
Topic  |
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 04/01/2008 : 19:17:42
|
 |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 04/01/2008 : 19:20:08
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by dr strangelove
Ne vidim(o) sliku...
vidis sad
Vidim, ali ne znam  |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts
Member since 21/03/2007 |
Posted - 04/01/2008 : 19:21:55
|
quote: Originally posted by kucni duh
sad ti postavi, ja gledam(slušam) krvavu svadbu -rusi me bacaju u očaj- cijeli film španjolci plešu flamenko i povremeno nešto kad je najnapetije/tragičnije zapjevaju i onda se javi rus koji na ruskom izrecitira tekst pjeme. Sad razumijem zašto je u rusa visoka stopa samoubojstava
To si skinula sa stranice za koju ti je link dao idado?
je, je -to je to. Krvava svadba je po mom mišljenju najbolji Saurin film iz flamenko ciklusa - i nažalost je podcijenjen i zanemaren vjerojatno jer u njemu ne glume neke hoh zvijezde i nije šaren i blještav i sva se radnja događa na sceni (nema situacija između likova kao u Carmen). Snimljeno je u plesnom studiju (okolo su ogledala), muzika, koreografija, izvođači sve vrhunsko -i onda krene ruska recitacija  |
Edited by - kucni duh on 04/01/2008 19:23:29 |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 04/01/2008 : 19:23:56
|
quote: Originally posted by idado
Zajedno smo skupa ;0)))
sad ti postavi, ja gledam(slušam) krvavu svadbu -rusi me bacaju u očaj- cijeli film španjolci plešu flamenko i povremeno nešto kad je najnapetije/tragičnije zapjevaju i onda se javi rus koji na ruskom izrecitira tekst pjeme. Sad razumijem zašto je u rusa visoka stopa samoubojstava
To si skinula sa stranice za koju ti je link dao idado?
je, je -to je to. Krvava svadba je po mom mišljenju najbolji Saurin film iz flamenko ciklusa - i nažalost je podcijenjen i zanemaren vjerojatno jer u njemu ne glume neke hoh zvijezde i nije šaren i blještav i sva se radnja događa na sceni (nema situacija između likova kao u Carmen). Snimljeno je u plesnom studiju (okolo su ogledala), muzika, koreografija, izvođači sve vrhunsko -i onda krene ruska recitacija 
Nisam gledao, ali sam siguran da se ne može mjerit sa Zmija u njedrima čisto subjektivno Ali mene zanima da li je film bio sinkroniziran na ruski?! |
 |
|
kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts
Posted - 04/01/2008 : 19:26:01
|
halo murdoc, a da aktiviraš oni svoj topic Ovako ništa ne razumijem- je li ova sa raslinjem iz istog filma kao i onaj preplašeni francuz u metrou jesi li riješio onaj film |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 04/01/2008 : 19:29:24
|
halo murdoc, a da aktiviraš oni svoj topic Ovako ništa ne razumijem- je li ova sa raslinjem iz istog filma kao i onaj preplašeni francuz u metrou jesi li riješio onaj film
je , i nisam rijesio taj film..topic ne mogu pronaci, ali se trudim.. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 04/01/2008 : 19:29:40
|
halo murdoc, a da aktiviraš oni svoj topic Ovako ništa ne razumijem- je li ova sa raslinjem iz istog filma kao i onaj preplašeni francuz u metrou jesi li riješio onaj film
Ja sam totalka zazujao. Pita murdoc da li vidim sliku, a ja mislim da on govori za ovu c/b. Još odvrtim sliku skroz desno da vidim Orsona pa ne vidim da nije postovo murdoc nego idado.... i onda se još pitam zašto on ne postavlja svoju sliku... |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 04/01/2008 : 19:30:24
|
quote: Originally posted by mr murdoc
je , i nisam rijesio taj film..topic ne mogu pronaci, ali se trudim..
Evo ja ću ti. Ja ga svaki dan tražim (tamo imam link koji mi treba za skidat filmove). |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 04/01/2008 : 19:38:41
|
ma je- u tome je problem- nema u tom filmu puno teksta- nešto par minuta na početku i to mi ne smeta, već mi smeta što je u pitanju glazbeno/plesni prikaz (samo plešu flamenko i ekipa sa strane svira i pjeva) i onda španjolci zapjevaju a rus čita tekst pjesme 
Znao sam! Dobro da nisam skidao Willow i Grizzly Mana.  |
 |
|
kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts
Posted - 04/01/2008 : 19:38:56
|
Nisam gledao, ali sam siguran da se ne može mjerit sa Zmija u njedrima čisto subjektivno Ali mene zanima da li je film bio sinkroniziran na ruski?!
ma je- u tome je problem- nema u tom filmu puno teksta- nešto par minuta na početku i to mi ne smeta, već mi smeta što je u pitanju glazbeno/plesni prikaz (samo plešu flamenko i ekipa sa strane svira i pjeva) i onda španjolci zapjevaju a rus čita tekst pjesme 
a zmija u njedrima nema veze sa njegovom flamenko fazom |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 04/01/2008 : 19:40:26
|
 |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 04/01/2008 : 19:42:54
|
Nisam gledao, ali sam siguran da se ne može mjerit sa Zmija u njedrima čisto subjektivno Ali mene zanima da li je film bio sinkroniziran na ruski?!
a zmija u njedrima nema veze sa njegovom flamenko fazom
Znam  Ali uvijek volim spomenut neki film u kojem glumi Ana Torrent  ipak nemam previše takvih prilika.... |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 04/01/2008 : 20:31:42
|
quote: Originally posted by manhunter
Dreamcatcher???
Nije... |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 04/01/2008 : 21:01:22
|
U pitaju je sequel jednog velikog hita... |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts
Posted - 04/01/2008 : 21:16:17
|
Ma gledao sam film sigurno, evo nerviram se vec dva sata sto ne mogu da se setim.. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 04/01/2008 : 21:28:07
|
Ma gledao sam film sigurno, evo nerviram se vec dva sata sto ne mogu da se setim..
   |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 04/01/2008 : 21:29:55
|
 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts
|
kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts
Posted - 04/01/2008 : 21:36:37
|
U pitaju je sequel jednog velikog hita...
ako je u pitanju veliki hit sigurno nisu igrali ovi anonimusi |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 04/01/2008 : 21:39:24
|
firefly, matrix, butherfly efect???? |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 04/01/2008 : 22:04:52
|
blair witch 2
Tako je! Ogromno smece od filma.... |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts
Posted - 04/01/2008 : 22:10:30
|
blair witch 2
Tako je! Ogromno smece od filma....
Ma svi ti teen horrori su jedno veliko ništa..ovaj sam čak gledao u kinu..    |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts
|
Topic  |
|