evo jedan super (mozda cak i vrlo super!) prijedlog:
Zasto se u topicima sa velikim brojem stranica ne preskoce neke? Npr. topic pogodi film ima 300 stranica, te njihovo ispisivanje zauzme pola ekrana. Zar ne bi bilo bolje da je izlistana svaka peta stranica i zadnjih nekoliko? (npr. 1, 5, 10, 15, 20... 298, 299, 300)Ionako (uglavnom) nitko ne gleda "srednje" stranice, vec se prelazi na zadnje ili (eventualno) cita ispocetka
Pa mislim da je ovo jedini forum koji ima ovakav sistem. Svi ostali imaju tako: 1,2,3,...45,46
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
nadovezujem se na superprijedlog supermarce, ovo je stvarno postalo grozno (376 stranica!) http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=24333&whichpage=376 tehnicki bi se taj sasvim lako mogao zakljucati i otvoriti novi pod nazivom "pogodi film #2" pa do 100te stranice, itd.
manhunter je u pravu, među ostalim: smanjivanjem broja stranica jednog topica tako da ga se razdjeli na dva dijela (onaj prvi prenese u arhivu) bi samo smanjila preglednost
Moj prijedlog za topic "Pogodi film" je jednostavno ostaviti otprilike zadnjih deset stranica topica a ostalo jednostavno izbrisati, izrezati... i tačka.
Moj prijedlog za topic "Pogodi film" je jednostavno ostaviti otprilike zadnjih deset stranica topica a ostalo jednostavno izbrisati, izrezati... i tačka.