forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 TRAŽIM ZAGOR REDOVNI-73 METAK ZA KELSA
 New Topic  Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 02/01/2008 : 01:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message  Reply with Quote
U obzir dolazi samo odlično očuvan strip

volim grad koji tece...

Edited by - tomislav.baretic on 14/09/2008 00:40:34

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 18/01/2008 : 16:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message  Reply with Quote
Možda ti mogu nabaviti br.9 JAvim ti se ovde na forumu ako išta bude od toga

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/01/2008 : 16:37:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Pre neki dan sam kupio u Beogradu AF Klasik br.1 Grupa TNT, koji mi je jedini falio, za 20 evra i to sam ga tražio skoro godinu dana, naravno meki uvez!Glancer!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 18/01/2008 : 16:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zo

to uopće ne bi bilo loše

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 18/01/2008 : 16:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Pre neki dan sam kupio u Beogradu AF Klasik br.1 Grupa TNT, koji mi je jedini falio, za 20 evra i to sam ga tražio skoro godinu dana, naravno meki uvez!Glancer!

Ima li još toga, ili nešto drugo od prvih 7 brojeva

Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 18/01/2008 : 16:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tomislav.baretic

quote:
Originally posted by zo

to uopće ne bi bilo loše

Javim ti u roku koji dan

Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 18/01/2008 : 16:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Trostruko skuplji od 1 HC, al kad ti fali ???, samo sreća da žena ne čita ove diskusije po topicima, onda bi shvatila da auto i ne mora na servise tako često

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/01/2008 : 17:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Trostruko skuplji od 1 HC, al kad ti fali ???, samo sreća da žena ne čita ove diskusije po topicima, onda bi shvatila da auto i ne mora na servise tako često

Da HC sam kupio prethodno za 5 eura Glancera, dok nisam imao ovog SC, ali znao je da mi fali samo taj komad, pa me ucenio za 20 evra, jebiga!!!!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/01/2008 : 17:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zo

quote:

Ovo sam kupio privatno od jednog tipa, ne znam možda ima u knjižari Alan Ford, ali prva četiri, sigurno nemaju više!

Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 18/01/2008 : 18:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by zo

quote:

Ovo sam kupio privatno od jednog tipa, ne znam možda ima u knjižari Alan Ford, ali prva četiri, sigurno nemaju više!

ima li taj lik što si kupovo od njega brojeve 2,3,5,6,7

Edited by - zo on 18/01/2008 18:34:50
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/01/2008 : 18:37:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ma ne verujem, ovaj mi je nabavio, pitaću ga!

Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 18/01/2008 : 19:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message  Reply with Quote
Ako budu po 20 eura+poštarina, bit će ko libellusov MM ili MN

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/01/2008 : 20:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako budu po 20 eura+poštarina, bit će ko libellusov MM ili MN

Ma ja sam kupovao po normalnim cenama od 150 dinara po komadu, samo nisam odmah ispočetka hteo da skupljam AF klasik, jer imam Vjesnikova izdanja, kasnije mi je bilo krivo što nisam odmah startovao i rešio da ih skupljam, a prvi broj nikako nisam mogao da nabavim, zato sam odrešio kesu za njega.
A brojeva 2, 3, 4 itd. sam prošle godine slao nekim mojim drugarima sa sajta ( naručivao iz Alan Ford knjižare i slao onda u Hrvatsku), sad ih više nema.Zato su sad skupi, ali to je tako, zakon tržišta i ponude i potražnje!

Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 18/01/2008 : 20:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message  Reply with Quote
Ja sam se sjetio da skupljam klasike oko 30-og broja, a već onda nije bilo za nabavit brojeve ispod 20, a sad već imam skoro sve u HC, pa se tako premišljam da skompletiram SC i dam ga u ponudu, a možda i ostavim duplu kolekciju, ko šta već imam od MN,MM,KP nikad nisam načisto sam sa sobom [}:)

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/01/2008 : 20:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ja iman samo HC.šta če mi to duplo

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 18/01/2008 : 21:09:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

E a sad ne znam dal da nabavim cijeli komplet ili da se rješim ovog u komadima ili sve zajedno ili više ne znam ni sam...

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 18/01/2008 : 21:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message  Reply with Quote
quote:

E da izlija san ti tovara za vrt

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/01/2008 : 21:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
čin nabavin vrt kupujen.jel dobro ispa?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/01/2008 : 21:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam se sjetio da skupljam klasike oko 30-og broja, a već onda nije bilo za nabavit brojeve ispod 20, a sad već imam skoro sve u HC, pa se tako premišljam da skompletiram SC i dam ga u ponudu, a možda i ostavim duplu kolekciju, ko šta već imam od MN,MM,KP nikad nisam načisto sam sa sobom [}:)

Ostavi duplu kolekciju i HC i SC, ja nisam bio u mogućnosti da kupujem AF Klasik HC, ali ako ih već imaš, ostavi, vredeće sve više i više!

Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 18/01/2008 : 21:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message  Reply with Quote
quote:

čin nabavin vrt kupujen.jel dobro ispa?

Ma ne dolazi u obzir, poklanjan ti ga, vesela neka tovarčina

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/01/2008 : 21:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Aligatora si pojeo, nekada si ga šetao po splitskim plažama!

Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 18/01/2008 : 21:54:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ostavi duplu kolekciju i HC i SC, ja nisam bio u mogućnosti da kupujem AF Klasik HC, ali ako ih već imaš, ostavi, vredeće sve više i više!

Svaka čast srdjane, netriba me dva put nagovarat, ako zaškripi s lovon puknen jedan komplet pa ko ga šiša, a za sad ni potribe pa neka njega u toplom ormaru s ostatkom ekipe, dok mali ne naraste pa mi izbaci iz njegove sobe sve romane

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/01/2008 : 21:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Svaka čast srdjane, netriba me dva put nagovarat, ako zaškripi s lovon puknen jedan komplet pa ko ga šiša, a za sad ni potribe pa neka njega u toplom ormaru s ostatkom ekipe, dok mali ne naraste pa mi izbaci iz njegove sobe sve romane

Ali teško ćeš da kompletiraš te SC AF Klasike, vidiš da sam ja za prvi broj pukao 20 evra!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/01/2008 : 21:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

dopizdija mi pa san ga bacija na gradele

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/01/2008 : 22:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

dopizdija mi pa san ga bacija na gradele

A magarca ćeš da pomuzeš?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/01/2008 : 22:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
možda i fontanu napravin

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000