Ja bi volio. Smanjujem i ovako ZS/LMS Kenove, Zagore, Mister Noje, Markove, Blekove... (nadam se uskoro i Texove, khm...), sve kako izlaze razna extra izdanja. Ali taj Miki stoji na policama i neda se...
A i mali mora od neceg krenuti... necu mu valjda dati Zagora pa da ga odbije Chiarolla?
Ma meni je Miki dosadan do zla Boga... Jedino mi je zanimljivo ono kad je sa Tavegom na snegu, tj. u Kanadi... To ajde de, ali ostalo je smor za medalju... Ali red bi bio da se i to odradi po redu i da kupimo...
taj miki neko dijete nesto puca i sta ja znam..to bi propalo brzo...nebi 50 primjeraka u cijelo eks yu prodali...jedino sto je ok je Essegesse crtaci...ali slicno je marku i bleku kad su crtali...mije misljenje...
Pa neka se stampa 50 primeraka za one koji bi kupili... Evo ovo je glavno pojilo stripadzija, uvek moze da se napravi anketa ko bi kupi, a ko ne bi... Sta je tu problem???
Vidim ja po prethodnim komentarima da bi svi rado da izađe nešto poput Zlatne serije extra, heh, ali bez izbačenih stranica, naravno. Pa da se svi mogu riješit starih ZS/lms izdanja.
Prvo bih rekao, ne može uspjeti, nikada ne bih kupovao. Onda se sjetim Ludens Bleka i Marka pa po toj logici, isto tako bi mogao ići i Miki (nije on ništa lošiji)...Vjerovatno ipak nećemo saznati.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Vidim ja po prethodnim komentarima da bi svi rado da izađe nešto poput Zlatne serije extra, heh, ali bez izbačenih stranica, naravno. Pa da se svi mogu riješit starih ZS/lms izdanja.
Čemu bi to služilo? Već ionako idu reprinti svih donekle zanimljivih junaka...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Jednom neko nauci na jedno ime, nikad ga nece promeniti, i uvek ce biti smesno... Mene u Zitistu svi zovu nadimkom, a gde god drugo da odem, imenom ili prezimenom... I sad kad neko pred drugarima nazove imenom, smesno im...