Meni su prve dve bolje, ali su i ove dve vrlo-dobre.Mozda su moja ocekivanja malo veca.Crtez u poslednjoj epizodi mi nije bas po volji ali to je samo moje misljenje.Kad ce sledece dve knjige?Bar orjentirno?
treća knjiga odlična a četvrta ocjena manje zbog slabijeg crteža makar je tema osvježavajuća ako gledamo ostala strip izdanja strip je siguno isplativ za kupit u sistemu kvaliteta/cijena
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Meni su prve dve bolje, ali su i ove dve vrlo-dobre.Mozda su moja ocekivanja malo veca.Crtez u poslednjoj epizodi mi nije bas po volji ali to je samo moje misljenje.Kad ce sledece dve knjige?Bar orjentirno?
Ekstremne temperature su pogodne za Demiana.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Ne znam šta pre da počnem da čitam, tek sam ih popodne dopremio, javiću se za par dana, prve dve knjige, tj.4 epizode su tek neki uvod u dalja događanja, videću ove druge dve?
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Ekstremne temperature su pogodne za Demiana.
Nemoj tako,treba da se progura u krvne zile stripoljubaca. Kad bi stripove dijelili na pankere,rokere,hasisare,sminkere onda bi Demian bio ubjedljivo najveci sminker sto se tice dizajna stripa. Tako je usminkan da kad bi ga dao nekoj lijepoj prijateljici u ruku sigurno bi ga zasula samo epitetima sto je lijep,tvrd,sjajan,debel,glatak a gdje treba i hrapaviji..... iskreno ovo je najsmikerskiji dizajn sto sam vidjeo,za prijateljicu ne znam sta se ona svega nagledala. Unutra za ljubitelje Larya je pravi melem za ranu koja je nastala gasenjem nama najdrazeg taxi-ste.Serijal nije dug tako da se bolje upustiti u ovaj serijal nego skupljanje duplikata ZS i LMS.
ajmeeeee! nedovoljno ste mi nahvalili Demiana (ili ja prekasno reagiram), ali pročitala sam prve dvije knjige i oduševljena sam....odlične kompaktne priče, a ipak se nastavljaju jedna na drugu, set raznih likova koji se učestalo pojavljuju, a ne ko u magičnom gdje mu dođu razni ljudi sa strane pa se više nikad ne pojave...........jednom riječju, jako mi se sviđa profil glavnog lika, napet odnos s Marie.....crtež također solidan. baš sam happy. bacit ću se sad na 3&4 broj. i moram još jednom zahvalit se knjižnicama koje su kupile mnoge mnoge HC stripove tako da ih ja mogu tamo posuđivat, a ne moram trošit pare na sve što me na prvi pogled zanima (jer je toga jako punooooooo). ovako kad pročitam dosta toga odlučit ću što ću kupit. to je neka moja politika.
Za sada mi je cetvrta knjiga najbolja.Epizoda - Alzirska zvezda!
Bas sinoc procitah Alzirska Zvijezda i meni se svidjela. Gaston je glavna faca u ovoj epizodi,vec me pomalo zabrinjava da sam procitao 4 knjige a ima ih samo 9. Jos 5 knjiga uzivanja i fajrunt sto se tice Demiana,steta.
Demian ima mjesavine Lazarusa i Julie,inspektorica u Demianu ima fazona od Julie,frizurica ponasanje i sl. Samo sto mi je Demian puno uzbudljiviji strip,ipak se vidi da bi nesto bilo kako treba da je potrebna cvrsta muska ruka
ajme ne mogu vjerovat, hvala na odgovoru....ne kužim zašto su odustali od njega, demian baš ima kul identitet!!! meni je inspektorica pljunuta Halle Berry, a Jean-Luc le Loup Corsari isti Vincent Cassel!