Author |
Topic  |
kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
Posted - 24/01/2008 : 03:58:05
|
Sovinista nisam,ja albance oduvek nazivam siptarima,ne sa nekom pozadinom ili namerom za vredzanje,nego cisto onako,jer taj naziv je oduvek ovde prisutan,mozda ce ti zvuciti cudno(posto me vec smatras za sovinista)ali ja ne mrzim albance,evo zaklinjem se u sve najmilije da ih ne mrzim,cak na neki nacin postujem neke njihove zahteve ovde kod nas...mada uvjek preteruju,ali necu sad o tome...nikad nisam imao dodira sa njima,samo u vojsci,a tamo sam bio bas ok sa njima... nisam ni znao da si albanac kad sam pokrenuo ono pitanje,jesi li zoran?Ostajem na tome da jesi,sve dok mi ne dokazes suprotno.Ako nisi,ako si na stripovi org pravio neke izlete,mozes mi se izviniti,vratiti ono sto je moje,i...i budi mi ziv i zdrav...
|
 |
|
kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
Posted - 24/01/2008 : 04:17:49
|
Cekaj momak.Jesi li ti uopce pogledao Zoranov topik? Ako nisi,idi pogledaj ga,uporedi ga sa tvojim,stavi se na trenutak na moje mesto,pa pricacemo opet..
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41110 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 24/01/2008 : 05:28:30
|
Ferri, samo da ti kazem, kod nas u selu ima barem 15-20 Albanaca, i mi ih ovde svi zovemo siptari i niko se od njih ne ljuti... Buregzija ispred moje zgrade mi i dolazi povremeno u stan i sa mojom kevom se uortacio i jedno drugom pozajmljuju kvasac, mleko... Nebitno... I ja kad hocu da ga zovem, sa terase viknem "Alo, spitar...", nikad se covek nije naljutio... Evo stvarno prvi put i ja cujem da se albanci vredjaju na taj naziv... Izvini, ali tako je bar kod nas... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Topic  |
|
|
|