forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Fibra predstavlja: El Nino
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/12/2007 : 10:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:
Originally posted by Aco

Markosu predlažem da u sljedećem sličnom projektu doda i uputstvo kako čitati ovakvu mrcinu;-))

Aco, moj prijatelj kaže da ga od takvih izdanja boli trbuh ...

Naime, on ih čita ležečki tako da ih otvori i lista na trbuhu

MOžda bi mogao ko stari Rimljani, ne leći baš na trbuh nego onako sastrane na trbuh. Navodno možeš više pojesti (a i pročitati!) u takvom položaju. Barem su oni tako vjerovali!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 03/01/2008 : 09:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message  Reply with Quote
Same pohvale sa moje strane za Fibrino izdanje, Pavlovićev crtež, Veru ;-) i ovaj strip u celini.

Hvala Markosu za dalje širenje strip-horizonata (do ovog stripa glavno Fibrino otkriće su mi bili Spaghetti Brothers), jer pre Fibre za dobar deo do sada izašlih izdanja nisam ni čuo.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 03/01/2008 : 14:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Valjda bi se prvo tribalo zahvaliti autorima pa tek onda izdavaču.

IZDAVACH UBER ALLES!

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 14/01/2008 : 00:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Marko, ovu knjižurinu sam konačno nabavio i potrošio cijelu subotu na lagano čitanje. Mislio sam da neću imati danas što raditi. Ali, cijelu nedjelju ti plješćem. Svaka čast na odabiru. Uz Metabarune, definitivno album za sami vrh.

Edited by - wiskey on 14/01/2008 00:33:01
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/01/2008 : 09:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je da vam se svidja.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7483 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 14/01/2008 : 13:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Pročitao preview, odnosno prvi album i jako mi se svidjelo, pogotovo crtež i kolor.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/01/2008 : 14:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Odlicno, jer crtez i kolor u prvom albumu su losiji nego u ostala 4. Bar meni.

Trouble will find me
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 14/01/2008 : 23:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
moram biti iskren pa reći da me taj crtež apsolutno ničim nije osvojio.
Idem i dalje... da ga je radio netko drugi, ostalo bi kod nas nezapaženo.
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 15/01/2008 : 10:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Nema potrebe nikoga pretjerano hvaliti. Nemam razloga reći da me je crtež frapirao. Nije loš, ali nije ni pretjerano super. Međutim, ja sam u stvari najviše bio oduševljen scenarijem, a crtež ga je dovoljno dobro pratio. Ne sad opet toliko loše da bi pokvario cijeli dojam. Dakle, scenarij za 5, crtež za 4 (ili možda 3,5).
Go to Top of Page

tom1979
Junior Member

Croatia
348 Posts

Member since 04/02/2005

Posted - 16/01/2008 : 22:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tom1979 a Private Message  Reply with Quote
Korektan crtež, lijepe boje, apsolutno nezanimljiv scenarij. Prvi album sam pročitao s još kakvim-takvim zanimanjemn, nakon toga postaje sve dosadnije i bez neke bitne radnje ili problema da sam primijenio tzv. dijagonalno čitanje (preskakanje oblacica duljih od 2 retka; skeniranje stranice). Sve u svemu, plitko iskustvo, ništa posebno. Pavlovicev crtez tek korektan, ali okej. Sve u svemu, brze cu zaboraviti nego sam vremena citao ovo djelce.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/01/2008 : 23:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Čuj, zavisi s kim ga uspoređuješ. Ako ga uspoređuješ sa Svaganjom Borbom, Zekanom, Cortom, Inkalom... onda je plitko iskustvo i nezanimljiv scenarij i "nista poseban" crtez. Ako ga usporedjujes s suvremenim "komercijalnim" francuskim stripom tipa (ok, necu nabrajati), onda je sasvim dobar. Sve zavisi što očekuješ.

Trouble will find me
Go to Top of Page

tom1979
Junior Member

Croatia
348 Posts

Member since 04/02/2005

Posted - 16/01/2008 : 23:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tom1979 a Private Message  Reply with Quote
Okej, kupujem objasnjenje :) Ne znam puno o komercijali danas u Francuskoj jer je moj obzor Trondheim, Sfar & Co. I moj je povrsni dojam da je to jako dobro za komercijalu - naime, u odnosu cak i na razvikanu seriju Tajna povijest, ovaj crtez mi je sto kopalja bolji od onog tamo (premda je je Kordey ... sucks). No kad mi je nezanimljivo, jebiga. U toj potrazi za bratom nema nikakve napetosti, a kraj je ocekivan i mlak.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/01/2008 : 23:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Imamo slicne obzore i slicne stavove, s tim da meni ovo zaista nije nezanimljivo, dapace. Procitao sam bio americki trejd koji sadrzi pola ovog integrala i zanimalo me sto ce biti dalje. Zato sam ga i objavio:) A taj crtez je usporediv s npr. razvikanim i hvaljenim Vanceom, s tim da je jedno tri klase bolji.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/01/2008 : 10:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Moram se malo pohvaliti, a i stati Bori u obranu. Ukusi su ukusi, ali covjek je ocito dobar crtac.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 18/01/2008 : 11:09:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Jebote, mislim, postujem svako misljenje, ali ovo sve polako ide do krajnjih granica razmazenosti i superhiper prohtjeva. Ovo je jedna lijepa, zanimljiva avantura, napisana, a bogami i nacrtana bolje od 70% fr produkcije. Nemojte svaki strip cijepati na atome, glupo je...
Kruske : jabuke
Bon Jovi : Metalica (80.-ih)
Umjet. skliz. : Boks
Sladoled : janjetina
patike : cipele
cura : zena
svagdanja borba : el nino

Tu se radi o ukusima, a ne o kvaliteti, pazite malo!

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign

Edited by - Rico on 18/01/2008 11:10:36
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/01/2008 : 12:17:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Moram se malo pohvaliti, a i stati Bori u obranu. Ukusi su ukusi, ali covjek je ocito dobar crtac.

a moram ga i ja onda uvatit za crtež...samo,meni će bit druga pozadina,sa one strane marjana
inače,odličan crtež!!

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/01/2008 : 12:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
nek ti nacrta stadion

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 18/01/2008 : 13:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni Boro jako lepo crta, stvarno smo se razmazili...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/01/2008 : 16:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

nek ti nacrta stadion

dobro jutro

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 18/01/2008 : 21:27:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Vidi se da sečeš vene na Bajagu. ;)
Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 18/01/2008 : 22:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message  Reply with Quote
Ja sam čitao ovaj prvi dio što je okačen na Fibrinoj starnici (pohvala Fibri na oglednim primjercima) i moram priznat da strip uopće nije loš ni pričom, ni crtežom, ni bojom (ako maroks kaže da je još bolji u slijedećim natavcima tim bolje). Nije ni nešto drama, ali u svakom slučaju za kućnu kolekciju. Mogao bih sad koji dan otići do Profila pa malo prelistat, pa kad lova stigne i kupiti (nadam se)

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 19/01/2008 : 17:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
pa nećemo ga uspoređivati s tajnom povijesti. Tajna povijest je zbilja ....
Mene taj crtež nije uopće impresionirao. Mogu ga zaboraviti za 5 minuta.
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 25/01/2008 : 12:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
quote:

uff dobra olovka/zena :)
ponekad kolorist malo zafrkne dobar crtez
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/01/2008 : 13:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Danas u Slobodnoj vrlo afirmativan Zlatkov tekst o ovom Integralu. Marko, plati čoviku piće iako je svaka rečenica na mistu.
Skener me zeza, možda bi mogla fotka ili nek netko pokuša skenirati. U svakom slučaju sjajna reklama.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 26/01/2008 : 13:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Evo članka:

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000