Author |
Topic |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
|
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
Member since 18/06/2006 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
|
Raymond
Senior Member
USA
1023 Posts
Member since 05/05/2006 |
Posted - 01/02/2008 : 22:03:45
|
ne mozes da poredis izdavastvo u americi i tamo u Europi...ovamo je vrlo skupo sad te sveske izbacivati...mislim total proces,,distribucija ubija jer imas Diamond itd i albumi/trejdivi itd su buducnost u americi u to sam suguran. Vidjecemo kroz recimo 10 godina. Prije 5-10 godina bilo je puno manje trejdova a sad izdavaci stampaju puuuno trejdova[ponekad luksuzna izdanja], lakse stampati, jeftinije, i lakse distribucija...moze u knjizarama i gdje god hoces a sveske ne...za sad guraju ali propast ce....sem ako ne pocnu izdavati neke malo bolje sveskice [sqauare bound] ono tromjesecno kao sto ponekad ima neki specijalno izdanje . Ali te bolje sveskice [nisu to sad sveskice nego mini albumi/BD] su skuplje oko $6-7 zadnji put sto sam kupio bilo je Just imagine Stan Lee's Superman [ne volim to ali sam kupio zato sto je crtao John Buscema] i The Punisher a man named Frank isto ctao Buscema...i to mzdoa bude sledeca stepenica prije nego sto se sveske ukinu zauvijek. Nemam ja nista protiv sveska itd ali da marvelu recimo ne ubacuju reklame u svescice tesko bi to islo ovako zaradjuju na tu foru i onda oprce trejd. |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 01/02/2008 : 22:09:20
|
quote: Originally posted by Raymond
ne mozes da poredis izdavastvo u americi i tamo u Europi...ovamo je vrlo skupo sad te sveske izbacivati...mislim total proces,,distribucija ubija jer imas Diamond itd i albumi/trejdivi itd su buducnost u americi u to sam suguran. Vidjecemo kroz recimo 10 godina. Prije 5-10 godina bilo je puno manje trejdova a sad izdavaci stampaju puuuno trejdova[ponekad luksuzna izdanja], lakse stampati, jeftinije, i lakse distribucija...moze u knjizarama i gdje god hoces a sveske ne...za sad guraju ali propast ce....sem ako ne pocnu izdavati neke malo bolje sveskice [sqauare bound] ono tromjesecno kao sto ponekad ima neki specijalno izdanje . Ali te bolje sveskice [nisu to sad sveskice nego mini albumi/BD] su skuplje oko $6-7 zadnji put sto sam kupio bilo je Just imagine Stan Lee's Superman [ne volim to ali sam kupio zato sto je crtao John Buscema] i The Punisher a man named Frank isto ctao Buscema...i to mzdoa bude sledeca stepenica prije nego sto se sveske ukinu zauvijek. Nemam ja nista protiv sveska itd ali da marvelu recimo ne ubacuju reklame u svescice tesko bi to islo ovako zaradjuju na tu foru i onda oprce trejd.
Potpuno si u pravu, nazalost... Strip nikada nece biti isti bez klasicnih svescica, ali kako se sve menja i evoluira, predpostavljam da je ovo surova neminovnost... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
The Hammer of Hell
Average Member
Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
Posted - 01/02/2008 : 22:18:29
|
quote: Originally posted by Man_of_Steel
Potpuno si u pravu, nazalost... Strip nikada nece biti isti bez klasicnih svescica, ali kako se sve menja i evoluira, predpostavljam da je ovo surova neminovnost...
Vrlo duboko i informativno. Sad kada je definitivna riječ dana na ovu temu, možemo zaključati ovaj topik, a ti možeš mirno zagađivati sve ostale topike i teme na planeti, jer očigledno tvoje veleumne opaske treba podijeliti svima, za dobrobit čovječanstva.
|
www.stripgen.com |
|
|
|
Topic |
|