Author |
Topic |
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 04/02/2008 : 13:50:06
|
Konačno! Nakon dva meseca nestrpljenja, znojenja ruku i raznoraznih krizi apstinecije - možete da pokupite novu dozu Zabave za celu porodicu!
Ne znate o čemu se radi? Niste se ranije navukli? U Zabavi za celu porodicu #0 smo vam predstavili porodicu Smit – desetu generaciju lovaca na monstrume – i sada je vreme za upoznavanja prošlo!
A o čemu se to radi u broju jedan? Nova sorta demona je u gradu, i jedan pogled na njih je dovoljan da se čoveku glava razleti na sve četiri strane sveta! Mogu li Smitovi da izadju na kraj sa beštijama koje ne smeju ni da pogledaju? Plus, kakva to sećanja na zombije muče Dzona Smita? Plus plus, školski život Dženi Smit! Prvi deo trodelne priče Glava porodice počinje! Crtež Mladen Oljača, tekst moja malenkost.
Hoćete slikice pre nego što se prepustite čarima koje ZZCP nudi? Izvolite slikice, in all their gory glory:
I pride, šta se dešava kada lovac na monstrume donese posao kući? Pročitajte u „Honey I’m home“, with artwork by Vladimir Kuzmanov!
I pride pride, nezaobilazne Dzefrijeve zabavne činjenice o demonima, sa nezaobilaznim Denisom Dupanovićem!
Kao i fun & games with the Smiths - Obucite Jenny Smith by Denis Dupanović (you know you want to!)
I još mnogo više! (ili barem, onako, solidno više... u stvari, još ponešto... u stvari... oh, just go buy the damn thing! )
Lavirint - vaš omiljeni diler već dugi niz godina!
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
Edited by - Djole on 18/03/2008 15:34:11
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 04/02/2008 : 14:21:13
|
So far dostupno u Darwkoodu, Omenu i Alan Fordu u Beogradu; Klubu ljubitelja stripa u Novom Sadu, i Libellusu u Zagrebu. Radimo na daljnjoj distribuciji... |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
Edited by - Djole on 23/02/2008 10:31:19 |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 04/02/2008 : 17:22:38
|
kako bih ja ovo narucio da mi dodje na kucnu adresu s tim da bi narucio Zorku i nulti broj... mogu li se javiti Dekari na pp ili nekome drugome,
|
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 04/02/2008 : 19:47:32
|
quote: Originally posted by Malicius
kako bih ja ovo narucio da mi dodje na kucnu adresu s tim da bi narucio Zorku i nulti broj... mogu li se javiti Dekari na pp ili nekome drugome,
moze bratac, shibni mi PM pa tjemo neshto iskemijati. fala! |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Posted - 04/02/2008 : 19:48:30
|
svaka ti dala...2x |
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 04/02/2008 : 20:15:51
|
quote: Originally posted by wiskey
Meni se na prvi pogled čini da je to zabava za cijelu porodicu, ako je ta porodica Adams family.
Nope - Manson family. ;) |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 04/02/2008 : 21:06:45
|
Djole svaka ti cast... Izguran je odlican projekat. Jedva cekam da ga procitam! |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
Leo Charm
Average Member
Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
Posted - 05/02/2008 : 05:09:49
|
Pazario & procitao danas, juhu:)
Pa da, mogao je bolji kaver ali meni je lepsi nego za nulti. Dupanovic je Dupanovic:) Kuzmanov na momente kao da se lozi na Genea Tartakowskog ili kako se vec zvase onaj tip sto radi na Cartoon Networku crtace. Al' to je dobro, kul mi je on:)
Oljaca je ... Oljaca. Dok je Dupanovica, necu se navici na njegov crtez. Ali price su skroz kul:) Uvlace citaoca, ima izadje na dobro:) Steta sto se dugo ceka na nastavak, mada razlozi su svima jasni jbg:( |
...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...! |
|
|
Leo Charm
Average Member
Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
|
jurica
Senior Member
1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 05/02/2008 : 10:30:42
|
quote: Originally posted by mcn
Sve super, al' stvarno nikakva naslovnica.
zakaj? kaj joj fali?
meni je ok. nekakva posveta old school horrorcima kad su se cudovista jos skrivala (odnosno kad se koncentriralo na glavne likove i trudilo prvo zagrijati publiku za njihove sudbine, a tek onda pustiti da se nesto strasno dogodi). |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 05/02/2008 : 10:41:30
|
quote: Originally posted by Leo Charm
Steta sto se dugo ceka na nastavak, mada razlozi su svima jasni jbg:(
Broj dva, Bože zdravlje, početkom marta, bezmalo je potpuno gotov. Kec je malko kasnio jer smo u poslednjem momentu rešili da dodamo Obucite Jenny i Lavirintov lavirint - ali će zato pauza izmedju dva broja biti manja.
Trojka u maju, trudićemo se da ZZCP ide dvomesečno, Zorka kvartalno, Karma dva puta godišnje (yeah, right ), etc... |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 05/02/2008 : 11:58:31
|
Zabavan projekt! Ima moju podršku u svakom pogledu... i to ne samo zbog ova dva džilbera iz vrhuške |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 05/02/2008 : 11:59:33
|
E da... možel' Karma malo češće? Bar duplo češće |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 05/02/2008 : 12:05:53
|
Može - kupujte po pet komada, biće češće. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 05/02/2008 : 12:09:06
|
Pa i po dva je dosta... od mene |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 05/02/2008 : 12:11:25
|
Šalu na stranu, Karma zahteva strašno puno vremena i truda, što za prevod, što za upis. Sve i da su se rasprodala tri tiraža prva dva broja, sumnjam da bismo, uz sve ostalo što radimo, mogli da guramo više od dva broja godišnje. |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Posted - 05/02/2008 : 14:25:24
|
bitno je da ima dobru guzu |
The Duke |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4651 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 05/02/2008 : 20:17:27
|
quote: Originally posted by Malicius
bitno je da ima dobru guzu
Ma tebi je samo to bitno! Mada ajd nek neko kaze da nisi u pravu! |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 05/02/2008 : 20:29:37
|
jel možemo uskoro to očekivati u more comicsu ili libellusu? i zorku koje također još nema. i vrli mrtvi svet kojeg također još nema... dekara, zar je distribucija za hrvatsku zakazala? |
Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals of time. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 05/02/2008 : 20:59:56
|
quote: Originally posted by Constantine33
jel možemo uskoro to očekivati u more comicsu ili libellusu? i zorku koje također još nema. i vrli mrtvi svet kojeg također još nema... dekara, zar je distribucija za hrvatsku zakazala?
je, zakazala je...:( UPRAVO pokushavam da iznadjem neko reshenje pa ako bude efikasno - obznanim. fala na strpljenju. |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Topic |
|