Mislim da vec imate "politicki" pod-forum samo sto za neke ljude to vazi a za neke ne E to je ono sto bi se izbeglo sa otvaranjem pravog politickog pod-foruma koga ja zdusno podrzavam. evo jednog od bezbroj primera...
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
Ali to JESTE politicki topic...ne vidim razloga da se bilo sta ceka...
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
Mislim da vec imate "politicki" pod-forum samo sto za neke ljude to vazi a za neke ne E to je ono sto bi se izbeglo sa otvaranjem pravog politickog pod-foruma koga ja zdusno podrzavam. evo jednog od bezbroj primera...
Originally posted by manhunter Politički komentar- mesec dana bana.Minimum.
odavno je već mjesec dana-ban glede politike...
Nisam znao.Samo, ja ne bih čekao da vidim kako će se situacija razvijati, već po kratkom postupku.. Ne znam, možda samo umišljam, ali mi se čini da u poslednjih godinu dana(više-manje) ima sve više i više netrpeljivosti, svadja i razmirica, zajedljivih komentara sa etničkom pozadinom, razlog više da sve manje i manje posećujem forum. Barem mi se brak osetno popravio od tada..
Naravno da tako nešto ne treba uvesti ovde. Ali takodje treba prognati bilo kakav oblik politike sa ovog foruma. Politički komentar- mesec dana bana.Minimum.
apsolutno se slažem s tobom.
"Experience is simply the name we give our mistakes"
Naravno da tako nešto ne treba uvesti ovde. Ali takodje treba prognati bilo kakav oblik politike sa ovog foruma. Politički komentar- mesec dana bana.Minimum.
apsolutno se slažem s tobom.
Vrlo dobro! Slažem se! Al ajd ti odvagni svaki komentar.. Puno ih ima skrivenu poruku.. Pa onda neko kaže nešto odgovori manje skriveno i evo ti političkog komentara.. Vrlo delikatna stvar..
Originally posted by Vjeko1980 Vrlo dobro! Slažem se! Al ajd ti odvagni svaki komentar.. Puno ih ima skrivenu poruku.. Pa onda neko kaže nešto odgovori manje skriveno i evo ti političkog komentara.. Vrlo delikatna stvar..
Haha Globinjo je sam sebe ocinko zadnjim postom u topicu "najveća blamaža hrvatskog novinarstva".. Napokon je priznao zašto zaključava topice i banira neposlušne članove - zato kaj Globinjo sam ne smije sudjelovat u takvim raspravama:)))))))))))))))