mene ja na pocetku ova serija jako privukla ali je s svakom epizodom slabila. sad je ono beverly hills mets x-men s kraja devedesetih. treba da prikazuju novog dr.who-ja. sada če 4. sezona i još je jak.
Iman prvu sezonu na divixu već više od pola godine a sad mi crka Divix player a budući da iman DVD neda mi se sad kupovat novi. Kažu da je serija sasvim ok.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
najvetje smetje koje postoji na americhkoj televiziji(a IMA ga). bezlichan kasting* koji usto jadno glumi(bratja petreli ekipa je smeshna maltene ko glavni baja iz prison brejka) pratjen osrednjim stripskim scenarijem(iz marvela devedesetih) zachinjen sa sapunjanjem kojeg se ne bi postideli ni scenaristi drugog dela prve sezone desperate housewives. svakako za izbegavati jer ti ogadi celokupni medij stripa(sa chijom se inspiracijom serija naveliko busa). ima puno pametnijih nachina za ubiti 45 minuta vremena. odlazak kod zubara, pranje sudova, GSP, ribanje wc sholje, chekanje da se pojavi vash omiljeni strip u skeniranom obliku, preinstaliranje operativnog sistema na kompu, trazenje tipfelera u stripovima, upis korekcija, chitanje sportskog dela foruma, itd, itd...
sejv jorself - prebacite na sledetji kanal!
*(sem eklestona koji je mamara gde god se pojavio(i da, doctor who rula!(ali tenantov malo vishe:))
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
pa nisam siguran da josh uvek zasluzujem epitet obozavaoca Buffy poshto sam pre negoli sam spoznao apsolutnu istinu i video Boga(u ovom sluchaju chika Whedona) bio skeptik i agnostik pa nisam siguran kako se to u Crkvi Sv. Jossa tretira no ono shto JE sigurno da ako ovako nastavim moji prethodni gresi tje biti anulirani i ja idem u Whedondise sa shirokim osmehom i blueray kompletom svetog trojstva buffy/angel/firefly(serenity) pod rukom. preporuchujem slichnu putanju i tebi, brate Mifugo, jer nije josh uvek kasno za spas tvoje dushe i chistotu tvoga TVserijskog ukusa!
Pokaj se brate M. i prigrli Jossa jer Whedon je put-Whedon je spas!
amen!
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Nemam pojma,nisam gledao. Inače sam veliki mrzitelj Losta,CSI u svim gradovima i velike većine televizijskih serijala,ali nagnat ću se da provjerim ovo sad kad vidim da su mišljenja oprečna.
Nemam pojma,nisam gledao. Inače sam veliki mrzitelj Losta,CSI u svim gradovima i velike većine televizijskih serijala,ali nagnat ću se da provjerim ovo sad kad vidim da su mišljenja oprečna.
Ako ne voliš Lost, ne gubi vrijeme. Puno je paralela između Lost-a i Heroes-a... A seriji moraš dati šansu da ti se dopadne (znači minimum 4-5 epizoda).
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Ako ne voliš Lost, ne gubi vrijeme. Puno je paralela između Lost-a i Heroes-a... A seriji moraš dati šansu da ti se dopadne (znači minimum 4-5 epizoda).
Upravo sam to hteo da kazem... Ko ne voli Lost, tesko ce mu se dopasti i Heroji... Isto vazi donekle i za smolvil...
Inace sam od svih cuo da je ovo odlicna serija (sa iznimkama na ovom forumu), pa cu je pogledati sutra, usput, na trazio sam ocijenu na IMDB-u, ali jos nema 5 glasova