Ne obazirem se na vaše demotivirajuće opaske, meni je serijal dobar... Nije nešt senzacionalno novo niti superoriginalna priča, ovo je eksploatacija čestih tema komercijalnih američkih stripova i teen serija. Ne znam što su tak dugo zapeli na polovici druge sezone. Radi štrajka?
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Pa da. Zato je i zbrzano sve u dve zadnje epizode. Zadnje što se čulo od zvaničnika je da je to sve što će biti od druge sezone. Ako bude treće, to tek na jesen.
Pa da. Zato je i zbrzano sve u dve zadnje epizode. Zadnje što se čulo od zvaničnika je da je to sve što će biti od druge sezone. Ako bude treće, to tek na jesen.
Zaista vredi. Time travelling, vanzemaljci, malo horora (malo više, ponekad), paralelne dimenzije, humor... the whole shebang. Ipak ne može neka serija da preživi bezmalo 45 godina samo kao fan franšiza.
Dr. Who Opa, pogledao 8 epizodica prve sezone u par dana... Ova serija je pravo osvježenje (i gle, dolazi iz Engleske!), sadržaja u jednoj epizodi ko u 10 Heroesa. Najbolje su mi one najave na kraju epizode, naprosto vuku da pogledaš i sljedeću epizodu. Horror, SF, engleski humor, nešto drame, odlično!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Ovaj novi Dr. Who je stvarno dobar (mada možda slabiji od, recimo, Farscape-a - hint! hint! :)), i to je Tennant daleko jači od Ecclestonea ("Are we in Scotland?!" - prajsles, rekao bi dekara :))
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Ovaj novi Dr. Who je stvarno dobar (mada možda slabiji od, recimo, Farscape-a - hint! hint! :)), i to je Tennant daleko jači od Ecclestonea
Kuku, dve svetogrdne izjave na tako malo mesta...
Tennant je dobar.
Eccleston je, pak, faca.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.