forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Trondheim u USA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 27/02/2008 : 16:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
http://forum.newsarama.com/showthread.php?t=148214

Ja sam fetišist papira!

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 27/02/2008 : 19:06:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Simpatičan intervju.
Jel neko raspoložen da napravi poll za omiljeni Trondheimov strip? Mene mrzi.
Mada, opet, nema ni smisla, pošto je samo 10ak ljudi sa foruma (ako i toliko) čitalo više od onog što objavljeno u Hrvatskoj.
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 27/02/2008 : 23:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DusMan

Mada, opet, nema ni smisla, pošto je samo 10ak ljudi sa foruma (ako i toliko) čitalo više od onog što objavljeno u Hrvatskoj.

a vjerojatno nitko sve sto je objavio (bez cega nema smisla ni glasati, jelte).
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 28/02/2008 : 01:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>a vjerojatno nitko sve sto je objavio (bez cega nema smisla ni glasati, jelte).

Pa, ako iskljuccimo Donjon, za kojeg vjerojatno ni ne bih glasao, i prokleti nenabavljivi Bleu ...

Zekan, vjerojatno, jer je nevjerojatno dobra cjelina. Autobiogarfske stvari na drugom. Mussica na trechem ... Neki sam bitan kurac sigurno zaboravi, ali Trond je uvijek najbolji kad sam pisse i crta ssto dramaticcno suzzava izbor.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 28/02/2008 : 02:07:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Ne svidja ti se Dungeon?
Jel postoji negde kompletan spisak njegovih prevoda na engleski? Znam da ga je radio i Fantagraphics i NBM, jel još ko?
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 28/02/2008 : 02:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
first second.
alieeeena, malog tiranina ranije + kaputa i zoskog koji bi trebalo da ide u sledetjoj turi...
mozda ima josh neshto ali mrzi me da pauziram torrente ne bi li im overio sajt...

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 28/02/2008 : 06:36:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
quote:

Simpatičan intervju.

ma , nemoj tako
širok je ovaj forum
uvik se nađe dovoljna količina zainteresiranih da topic potraje
a sad se lepo vrati svom zagoru

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1697 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 28/02/2008 : 07:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
quote:

Simpatičan intervju.

Evo ja sam sedmi. Možda se i prebrojimo.

Meni su i Mister O (više) i Mister I (manje) veoma zabavni.
ALIEEEN mi nije toliko dobar koliko sam se nadao čekajući ga.
Astronauts Of The Future ima jedan od najblesavijih preokreta koje sam pročitao u poslednjih x godina.
Li'L Santa VEOMA simpatičn.

"Happy Halloween, Li'L Santa", "Tiny Tyrant" i Dungeon sam naručio i čekam. Jesam li se zajebo za Dungeon?
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 28/02/2008 : 08:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Ne svidja ti se Dungeon?

A gle, fantasy je, to pod prvo. Pod drugo, prva dva u albuma ssto su crtali Trond i Sfar su dobri, kasnije ... recimo da podlegne zakonu serije i tko se navukao gusstat che, al' tko apriori ne voli fantasy ...

ALIEEEN je, recimo, mene vrlo pozitivno iznenadio, ali Li'l Santa i Tiny Tyrant imaju Dungeon boljku: jak originalni koncept (5+) koji se razvije u solidna ccetvorka seriju ssto ga ccini boljim od vechine ostatka produkcije, ali slabijim od occekivanja.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 28/02/2008 : 10:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KuntaKinte

Meni su i Mister O (više) i Mister I (manje) veoma zabavni.

meni su Mister O (manje) i Mister I (vise) besmisleni i neobicno mi je drago da nisam iskesirao pare za njih.

quote:
ALIEEEN mi nije toliko dobar koliko sam se nadao čekajući ga.

ja ga nisam cekao, nego je naprosto naletio i onda me odusevio.

quote:
Astronauts Of The Future

e bravo! ovo bi zaboravio, a ozbiljan je kandidat za mjesto omiljenog mi Trondheimovog stripa koji sam procitao.

medjutim, to mjesto ce ipak prepustiti mini albumu Ne, ne, ne!, ne zato sto je tako izrazito BOLJI od ostalih, nego zato sto svaki put kad ga prolistam imam osjecaj da drzim ogledalo u kojem se ogleda moje dosadasnje uzaludno postojanje.

a DusMan je sugerirao da glasamo za OMILJENI strip, pa eto...

Edited by - jurica on 28/02/2008 10:13:09
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1697 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 28/02/2008 : 10:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jurica

[quote]Originally posted by KuntaKinte

medjutim, to mjesto ce ipak prepustiti mini albumu Ne, ne, ne!, ne zato sto je tako izrazito BOLJI od ostalih, nego zato sto svaki put kad ga prolistam imam osjecaj da drzim ogledalo u kojem se ogleda moje dosadasnje uzaludno postojanje.

a DusMan je sugerirao da glasamo za OMILJENI strip, pa eto...

Za sada mi je najomiljeniji ipak Zekan i to Blacktown.

Ne, ne, ne - gde to može da se nađe? Ja imam kombinacije da naručujem sa Amazona i to sa kanadskog, nemačkog i engleskog. Ne, ne, ne sam jedino našao na francuskom.

ALIEEEN je nešto najblesavije što sam ikad video a da je strip. Sam koncept, pričice, "nagorele stranice"... Ali ipak... Ma ne znam ni sam šta sam očekivao, verovatno strip sa druge planete
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 28/02/2008 : 11:07:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
ja sam Ne, ne, ne kupio na njemackom (Nein, nein, nein), pa se valjda moze dobiti na njihovom Amazonu ako nije rasprodano? ali to ti je mini/mikro album. ne isplati ti se definitivno narucivati samo to, nego kad narucujes vise stvari, nek ti to samo ubace pride :-)

btw. strip je potpuno isprican pantomimom pa ti je svejedno na kojem "jeziku" ga narucis.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 28/02/2008 : 11:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jurica

quote:
Astronauts Of The Future

e bravo! ovo bi zaboravio, a ozbiljan je kandidat za mjesto omiljenog mi Trondheimovog stripa koji sam procitao.

IN - YOUR - FACE, MARKOSE!

Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1697 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 28/02/2008 : 11:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
Što, šta je problem sa Astronauts Of The Future?

Deda, imaš private message.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 28/02/2008 : 11:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
ma markos ne ume(ne zeli?:) da uvidi njihovu(njegovu?) genijalnost:)

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/02/2008 : 11:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Polako, first things first.

Trouble will find me
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 28/02/2008 : 14:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
kako je ono islo?

- oh ne! pucaju i unistavaju najveca djela svjetske umjetnosti! skreni prema modernoj umjetnosti!
- ali to je slijepa ulica! (misli na prostoriju)
- i te kako! (misli na modernu umjetnost)

what's there not to like???
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 28/02/2008 : 22:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
A jesu li Heroes-o-ljupci primetili hommage ili možda ipak rip off Astronautsa u prvim epizodama druge sezone?
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 29/02/2008 : 11:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
nema odgovora. izgleda da jedino ti volis i Trondheima i Heroese.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 29/02/2008 : 12:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>nema odgovora. izgleda da jedino ti volis i Trondheima i Heroese.

Dvije dimenzije, ali um bez predrasuda - Duš-Man!

mcn

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 29/02/2008 : 16:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote

Ne volim Heroese, ali sam ih odgledao, i to godinu dana posle svih, kad je prošao hype.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 29/02/2008 : 17:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Ne volim Heroese, ali sam ih odgledao, i to godinu dana posle svih, kad je prošao hype.

Ah, i bons k svemu nabrojenom.

mcn

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 29/02/2008 : 23:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Bom-bons?
Uostalom, ja nisam nigde ni izjavio da volim Trondheima. Opšte je poznato da ja ništa ne volim. Dobro, volim šiš-ćevap.
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 01/03/2008 : 11:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne volim Heroese, ali sam ih odgledao, i to godinu dana posle svih, kad je prošao hype.

jel ovo neki vic?

mislim, mora biti vic. ako nije vic, tebi su covjece marketinski strucnjaci skroz na skroz icijedili mozak kao staru spuzvu.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 01/03/2008 : 15:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Nego šta su!!!
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 01/03/2008 : 21:59:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Bom-bons?

Ne, bons je naopaki snob.

mcn

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000