Kupio sam prvi broj u prosincu, i danas, u pauzi učenja, pročitao. I osjetio se glupo što sam bacio na stranu ovako odličan strip (tj. stripove), ter odmah otišao na trafiku po dvojku. Postavljač topica - urednik bi se mogao zamisliti hoće li dadaistička kratica u naslovu topica u ovom podforumu doprinesti obaviještenosti potencijalnih kupaca o tome da li i kada ovo izlazi.
Da reziramo... TUUFF je UF ili je u MUF...znači mjesečno ( kako je prirodno ) a USM je X oli ti nepoznanica jer tu i tamo kasni a ASM je amejzing pa ide svako nekoliko... u stvari sad imamo TUFUHMUH i XMUF + ASM/X = ??
Slažem se i u tu svrhu prilažem vlastiti citat sa ovog topica.
Ipak... ja san odma komentira kako su nova izdanja sasvim ok. Bar meni, kao nekome tko od početka devedesetih pa do pojave izdanja LMI/BG nisan pratija superherojski strip. Crtež mi je uglavnom odličan... priče korektne.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Da, malo je previse spoilera. Mislim, ne volim bas saznati o smrtima glavnih junaka, ko je izdajica u drugoj seriji i tako to. To prilicno pokvari radnju.
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Iako nevolim Ultimate universe (pod tim mislim na Spider-man i X-men kojih sam par brojeva čitao), kupio sam oba broja Ultimatesa i mogu reći da su mi zasad vrlo dobri (ali ASM, MKSM i AXM su puno bolji). Nastavit ću ih kupovati i dalje.
UF4 još nisam pročitao, a niti ne očekujem nešto puno od toga. Bilo bi bolje da nisu u flip sistemu, nego da Ultimatesi i UF4 izlaze svaki posebno.
Evo i trećeg broja TUUFF magazina! Vjerojatno ste skužili da je TUUFF kratica za The Ultimates & Ultimate Fantastic Four serijale. Zbog raznih razloga od sada TUUFF izlazi tromjesečnim ritmom. Dakle, pred vama su novi nastavci dva odlična Marvel stripa, na standardnom broju stranica (blok 48 str. + 4 str. korica) s cijenom koja je prava sitnica, samo 19,90 kn! Flip sistem! Priče postaju sve bolje i bolje, pa požurite na kioske!