polupismena gamadi koji kurac vi imate odlazit u vukovar pravit pizdarije zasvrbili vas prsti , vidili kako one budaletine razvalile pola grada pa bi sad i vi staj doma uvati se knjige i pizde
znaš šta je F.T. reka boysima kad su tražili povrat imena?
bude li Croatia Dinamo i Zagreb će biti TBILISI! (sprdnja iz ferala)
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Globinjo, bi li se mogla pokrenit tema o ovome šta se trenutno događa u j.Americi tj. o mogućem ratu Ekvador&venecuela&marksistička gerila vs Kolumbija&SAD-e? Cijene nafte će podivljat. Ovo zaista nema nikakve veze s ovim prostorima, a ako neko kaže nešto nepodobno izbaci njega a ne autora teme...
Globinjo, bi li se mogla pokrenit tema o ovome šta se trenutno događa u j.Americi tj. o mogućem ratu Ekvador&venecuela&marksistička gerila vs Kolumbija&SAD-e? Cijene nafte će podivljat. Ovo zaista nema nikakve veze s ovim prostorima, a ako neko kaže nešto nepodobno izbaci njega a ne autora teme...
ne može...i nije bitno šta nema veze s ovim prostorima...politika je politika,bila ona na balkanu,baltiku ili americi...ali,nitko ti ne brani otvoriti temu...a to šta ću te ja izbaciti zbog otvaranja takve teme,ne samo tebe i nego i sve ostale,to je drugi par postola...
aj pončo oladi ugledaj se na manhuntera ništa ne kaže a sve se razumi
He,he, ja ionako imam utisak da si ti mene par puta pogresno razumeo i da od tada imas pogresno misljenje o meni. Ili se varam? :-)
znaš kako se ono kaže:"ni u mora mire ni u srbina vire"
45 dana! Ovde se velicaju predrasude prema odredjenim narodima! A jos pises malim slovom ime naroda najstarijeg.. Da ne govorim da imas i nesto protiv mora...
He,he, ja ionako imam utisak da si ti mene par puta pogresno razumeo i da od tada imas pogresno misljenje o meni. Ili se varam? :-)
45 dana! Ovde se velicaju predrasude prema odredjenim narodima! A jos pises malim slovom ime naroda najstarijeg.. Da ne govorim da imas i nesto protiv mora...
da,mrzim more više od srba uvik pišem malim slovima,osim kad je Hajduk u pitanju
da,mrzim more više od srba uvik pišem malim slovima,osim kad je Hajduk u pitanju