Author |
Topic |
|
Wahoomi
Average Member
Croatia
705 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 07/01/2003 : 01:15:02
|
Svaka čast za originalne naslovnice Komandanta Marka i Kita Tellera. Ovo je jedini sajt na kojem se to može naći. I par prijedloga: 1. Mislim da ne bi bio problem povući naslovnice Nicka Raidera sa Bonellijevog sajta ako to već nije napravljeno. 2. Sa adrese http://www.spiderfan.org/comics/index.html bi se mogle povući originalne naslovnice Spider-Mana iz svih mogućih edicija iako su nama najzanimljivije Amazing i Ultimate edicije jer je to izlazilo ili izlazi kod nas. 3. Mislim da bi bilo pretjerano očekivati originalne naslovnice Bleka i Mikija, osim ako se ne nadje kakva knjiga kao u slučaju Marka i Kita. U svakom slučaju uvjeren sam da će stripovi.com biti prvi sajt na kojem će se to pojaviti kad-tad. Ja sam malo tražio po netu i naletio samo na neke striscie od te dvojice junaka. 4. Ne bi bilo loše povući i Tutto Mark naslovnice sa Bonellijevog sajta.
To su samo prijedlozi, ali i bez toga sajt je prebogat naslovnicama. BTW baš me zanima koje će to još edicije skenirati Renky??? Kad bi barem bili medju njima EKS i Tarzan. I još pohvala Renkyju za Biser Strip. Inače naslovnice su mi najzanimljiviji dio ovog sajta.
Ja sam jak, mlad i glup; a život džabe, nimalo skup. Ja sam mlad, glup i jak; Na obaraču veoma lak!!!
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 07/01/2003 : 01:16:59
|
renky uskoro šalje skenove strip zabavnik-veliki format...komada 125...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |
|
|
Wahoomi
Average Member
Croatia
705 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 07/01/2003 : 01:30:32
|
quote: Originally posted by globinjo
renky uskoro šalje skenove strip zabavnik-veliki format...komada 125...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
SUPER!!! Bit će tu zanimljivih naslovnica.
Ja sam jak, mlad i glup; a život džabe, nimalo skup. Ja sam mlad, glup i jak; Na obaraču veoma lak!!! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 07/01/2003 : 01:41:29
|
Paaaaaaaaaaaaa...nesto je vec gotovo i u Markosovim rukama ali nisan zavrsija popis jer ga radim po vise kriterija ( datum objavljivanja stripa, junak, naslov epizode, crtac, scenarista, broj stranica svake epizode pojedinacno ). Popis je pri kraju ( jos desetak brojeva ) i to bi moglo biti jako zanimljivo jer je staro 30 godina a cak je i izdavac pokusa to otkupiti od mene prije 15-ak godina.
Koji tarzani? Mali do br.32, veliki, svi?
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 07/01/2003 : 01:42:29
|
quote: Originally posted by Renky
Paaaaaaaaaaaaa...nesto je vec gotovo i u Markosovim rukama ali nisan zavrsija popis jer ga radim po vise kriterija ( datum objavljivanja stripa, junak, naslov epizode, crtac, scenarista, broj stranica svake epizode pojedinacno ). Popis je pri kraju ( jos desetak brojeva ) i to bi moglo biti jako zanimljivo jer je staro 30 godina a cak je i izdavac pokusa to otkupiti od mene prije 15-ak godina.
Koji tarzani? Mali do br.32, veliki, svi?
ma pošalji i tarzane,ionako ga nema...
|
|
mephisto_III
Senior Member
Germany
2168 Posts
Member since 24/07/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
mephisto_III
Senior Member
Germany
2168 Posts
Posted - 07/01/2003 : 05:13:55
|
imam ih i ja,ali ukoričene,ako si na te mislio...
Moji nijesu ukoricheni.neznam koji su brojevi,nigdje ne pise ili?
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 07/01/2003 : 05:24:28
|
ma ja sam to davno dobio...ima tu svega,pa i tarzana...ali samo znam da je starije od tebe
|
|
mephisto_III
Senior Member
Germany
2168 Posts
Posted - 07/01/2003 : 05:26:33
|
ma ja sam to davno dobio...ima tu svega,pa i tarzana...ali samo znam da je starije od tebe
Ma ja sam model"65!Tesko da je starije od mene. Na mojima pise kad su izdati ali nepise broj!
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 07/01/2003 : 05:28:06
|
koji format...to mi je tetka poklonila,to je uvezano,ima tarzana,jules verna...ma svega...
|
|
mephisto_III
Senior Member
Germany
2168 Posts
Posted - 07/01/2003 : 05:38:36
|
koji format...to mi je tetka poklonila,to je uvezano,ima tarzana,jules verna...ma svega...
A5
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 07/01/2003 : 05:39:35
|
quote: Originally posted by mephisto_III
A5
mislim da imamo iste
|
|
mephisto_III
Senior Member
Germany
2168 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29441 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 07/01/2003 : 12:10:12
|
quote: Originally posted by Wahoomi
Svaka čast za originalne naslovnice Komandanta Marka i Kita Tellera. Ovo je jedini sajt na kojem se to može naći. I par prijedloga: 1. Mislim da ne bi bio problem povući naslovnice Nicka Raidera sa Bonellijevog sajta ako to već nije napravljeno.
Nemam pojma jesam li ih povukao, ako nisam hocu, nije problem.
quote:
2. Sa adrese http://www.spiderfan.org/comics/index.html bi se mogle povući originalne naslovnice Spider-Mana iz svih mogućih edicija iako su nama najzanimljivije Amazing i Ultimate edicije jer je to izlazilo ili izlazi kod nas.
Dobro, ni to nije problem.
quote:
3. Mislim da bi bilo pretjerano očekivati originalne naslovnice Bleka i Mikija, osim ako se ne nadje kakva knjiga kao u slučaju Marka i Kita. U svakom slučaju uvjeren sam da će stripovi.com biti prvi sajt na kojem će se to pojaviti kad-tad. Ja sam malo tražio po netu i naletio samo na neke striscie od te dvojice junaka.
pa cuj, bit ce, kad tad
quote:
4. Ne bi bilo loše povući i Tutto Mark naslovnice sa Bonellijevog sajta.
Dobro, to isto nije problem
quote:
To su samo prijedlozi, ali i bez toga sajt je prebogat naslovnicama. BTW baš me zanima koje će to još edicije skenirati Renky??? Kad bi barem bili medju njima EKS i Tarzan. I još pohvala Renkyju za Biser Strip. Inače naslovnice su mi najzanimljiviji dio ovog sajta.
Renky radi Strip zabavnik i Gigant... bit ce toga jos... Ali polako.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29441 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 07/01/2003 : 16:48:33
|
nikad nije najsretnije unaprijed najavljivati ali da se ne dupliramo uskoro ce doci i puni popis super eks almanaha.....
I Realised Fear One Morning, To The Blare Of The Fox Hunters Sound, When They're All Chasing After Poor Bloody Fox, It's Safer To Dress Like The Hound! |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
Posted - 07/01/2003 : 22:02:36
|
quote: Originally posted by rommel
nikad nije najsretnije unaprijed najavljivati ali da se ne dupliramo uskoro ce doci i puni popis super eks almanaha.....
I Realised Fear One Morning, To The Blare Of The Fox Hunters Sound, When They're All Chasing After Poor Bloody Fox, It's Safer To Dress Like The Hound!
U pravu si o najavama unaprid jer mi je crka skener. Ali opet...lipo je znati da radis SUPER jer mi je i to bilo u planu a prvih 10 brojeva imam ukoriceno pa san se boja ostecenja. U stvari tek sad vidin da pise popis!!!! Bez skenova ili sa?????
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 07/01/2003 : 23:25:45
|
početak godine,a ekipa se zahuktala,burza vrije stripovima ludilo
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 08/01/2003 : 00:07:19
|
Globinjo narod se istrosio za pokloncice male i velike i za pijancenje pa se sad triba ponovo zaraditi, zato je burza puna |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 08/01/2003 : 08:01:06
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by rommel
I Realised Fear One Morning, To The Blare Of The Fox Hunters Sound, When They're All Chasing After Poor Bloody Fox, It's Safer To Dress Like The Hound!
U pravu si o najavama unaprid jer mi je crka skener. Ali opet...lipo je znati da radis SUPER jer mi je i to bilo u planu a prvih 10 brojeva imam ukoriceno pa san se boja ostecenja. U stvari tek sad vidin da pise popis!!!! Bez skenova ili sa?????
moj propust - normalno sa naslovnicama.....
I Realised Fear One Morning, To The Blare Of The Fox Hunters Sound, When They're All Chasing After Poor Bloody Fox, It's Safer To Dress Like The Hound! |
|
|
|
Topic |
|