Napokon, nakon 4 (ČETIRI!) godine čekanja. Svakako je preskupo, ali ako nam se ne žuri strpimo se recimo godinu ili dvije dok u SNK ne bude kakav popust sličan ovom aktualnom. Važno da je odred Kajman opet tu!
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Napokon, nakon 4 (ČETIRI!) godine čekanja. Svakako je preskupo, ali ako nam se ne žuri strpimo se recimo godinu ili dvije dok u SNK ne bude kakav popust sličan ovom aktualnom. Važno da je odred Kajman opet tu!
Aktualni popust ti ne bi puno pomogao jerbo je samo za Strip-agentova izdanja.
sa obzirom kako razmišlja čitalaštvo,baš je čudno da je novi BB izašao tek nakon 4 godine.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ma ja to sigurno kupujem kroz nekoliko mjeseci, čim dođe na red nakon još nekih zaostataka, ali da je cijena visoka - jest! A i da smo se načekali preeeeduge 4 godine - jesmo!
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Ma ja to sigurno kupujem kroz nekoliko mjeseci, čim dođe na red nakon još nekih zaostataka, ali da je cijena visoka - jest! A i da smo se načekali preeeeduge 4 godine - jesmo!
Al da se fotografišeš za dokaz i postaviš fotku ovde!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ma prije toga moram uzeti 5. integral Riđobradog, 1. Jeremiah, 2. Gila Jourdana i još ponešto, pa će i to doći na red. A ne da mi se slikavati, makar se mogu slikati!