Pa ovo je originalna naslovnica prvog albuma... Uderzova. Ima nekih razlika, u boji i sjenama a i izbačen je jedan avion. Moglo je biti bolje, to da, ali Francuzi nisu odobrili druge prijedloge pa je moralo ići ovako. Iako ne vidim neki problem... Simpa mi je i baza sa strelicama u imenima. Ako san dobro skužija tribale bi asocirati na kokpit instrumente... bar meni... Ili možda buncam
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Zanima me koje su to dvije epizode. Prve dvije (L'école des Aigles & Pour l'honneur des cocardes) imaju zajedno 92 strane (46+46). Ako su objavljene te prve dvije što ide na ostalih pedesetak strana?
Da se nadovežem na moju prethodnu opasku... u međuvremenu sam među integralima naiša i na ovakvu naslovnicu, sa jednim avionom i potpisom Uderza ali u drugim bojama.
I još nešto... Prva epizoda bi morala imati 85 stranica a druga 46 što znači da bi možda mogli očekivati i neke tekstove kao razliku do spomenutog broja stranica.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
To su prve dvi kao i u integralu ali nisan bija dovoljno jasan. Naime Francuzi su prvu očito podilili na dvi po 46 str. za albumsko objavljivanje. Znači 3x46=138 čime ostaje 8 str. za, nadam se, tekstove. Još bolja opcija je 85+46 čime ima još više prostora za dodatke. Baš ti tekstovi i dodatci su mi posebna draž kod integrala. Uz naravno brži ritam i povoljniju cijenu u odnosu na pojedinačno objavljivanje.
dobro, je li netko bio u tom mc-u danas? koje su cijene?
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."