forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 BIJELA LISTA
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 69

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 14/01/2008 : 18:34:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message  Reply with Quote
da i ja pohvalim par momaka, vrijeme je:

slovenec, uvijek brz i efikasan,
ontarioweb, obradovao me stripom koji mi nedostaje bez da sam znao da mi ga je poslao postom,
cherokee, brzina to je njegova vrlina,
NESVRSTANI,
bonjovi4ever,
Nobody,
angeliczg,
COLUMBO, takav se ne radja vise nikad,

ima jos samo nemogu se odmah svih sjetiti, uskoro EDIT

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 15/01/2008 : 13:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Malicius

da i ja pohvalim par momaka, vrijeme je:

slovenec, uvijek brz i efikasan,
ontarioweb, obradovao me stripom koji mi nedostaje bez da sam znao da mi ga je poslao postom,
cherokee, brzina to je njegova vrlina,
NESVRSTANI,
bonjovi4ever,
Nobody,
angeliczg,
COLUMBO, takav se ne radja vise nikad,

ima jos samo nemogu se odmah svih sjetiti, uskoro EDIT

jel si dobio moj strip? poslao ga Renkyu

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 15/01/2008 : 14:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message  Reply with Quote
da, stiglo je care, sve 5

i jos da usput pohvalim par ljudi:
spiderman,
Žiga,
jaki,
supermark,
skot,
baron,
Renky i
napoleon

uskoro opet EDIT

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/01/2008 : 18:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Pohvale za ierdesi1 - Davor Erdeši. Komunikacija besprekorna, sve se obavi brzinom munje. Svaka čast.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 29/01/2008 : 07:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
---fred perry---

radi poklona u vidu Gil St-Andrea
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 29/01/2008 : 18:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

---fred perry---

radi poklona u vidu Gil St-Andrea

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

ierdesi1
Starting Member

74 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 30/01/2008 : 13:11:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ierdesi1 a Private Message  Reply with Quote
Hvala obi-wan i s tobom je zadovoljstvo surađivati!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40652 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/02/2008 : 14:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Stavio bih na ovu listu Alana Marasa zbog mnogo stvari!!! Eto i on od mene dobija zahvalnicu!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 05/02/2008 : 01:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Stavio bih na ovu listu Alana Marasa zbog mnogo stvari!!! Eto i on od mene dobija zahvalnicu!!!

--Ja bih stavio na ovu listu Mirnu Maras!Blago onom tko od nje dobija!.....prognozu...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40652 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/02/2008 : 04:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:
Originally posted by sawitch

--Ja bih stavio na ovu listu Mirnu Maras!Blago onom tko od nje dobija!.....prognozu...

Ko je Mirna???

Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 05/02/2008 : 10:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message  Reply with Quote
od starog marasa kćer

Strip Knjižara Palach / WEB SHOP: http://www.strip-knjizara.hr/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40652 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/02/2008 : 14:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Uff... Ne treba cackati inace necu dobiti stripove... :-)

Go to Top of Page

MaTex
Average Member

Croatia
567 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 11/02/2008 : 23:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Send MaTex a Private Message  Reply with Quote
Zahvaljujem Kići što sam neke stripove dobio par mjeseci ranije od predviđenog.
Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 13/02/2008 : 17:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message  Reply with Quote
Mala pohvala od mene za najbolje prodavatelje/kupce s kojima sam surađivao:

dmar, Bo, ontarioweb, ozelot-a, ierdesi1, obi-wan, tomislav.

Dečki svaka čast.

I´m too old for this shit.
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 22/02/2008 : 22:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Na moju sramotu tek sam danas vidio ovaj topic. I ODMAH zam znao što moram napisati. Dakle, u želji da napravim komplet Aster Blistoka od prve epizode (iz Eksa) do zadnje objavljene, prije izvjesnog vremena sam počeo sakupljati te brojeve. Imao sam većinu, skupio manjinu i sveo sve na Stripoteku 750. Ali, ona kao u zemlju propala. Nigdje je, ni u striparnicama (Zagreb, Ljubljana, Beograd, ...), ni na aukcijama, nigdje. I to je trajalo preko godinu dana. Dok na jednom od sastanaka u Makarskoj to nisam spomenuo i to nije čuo Columbo. "Nema problema", reče on, "ja mislim da je imam". I DONESE mi je Columbo ispred kuće jednog dana. Za novac ni čut. I HVALA MU LIJEPA. I ako ti što zatreba, TU SAM.

Edited by - wiskey on 22/02/2008 22:20:57
Go to Top of Page

Damage_brain
New Member

175 Posts

Member since 30/06/2003

Posted - 23/02/2008 : 13:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Damage_brain a Private Message  Reply with Quote
Sta je je,svaka cast Columbu.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/02/2008 : 05:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
mene je uopće sram pisati ali eto...ratku ilitiga dveribadu,ilitiga gulikožinikad neću moći zahvaliti dovoljno,čovik dođe u split,nakloni se,pokloni stripove,za lovu ni čut,još je pizdun htio i večeru platit...više je deplasirano pisat kakav je to čovik...a kakv će bit čovik koji navija za hajduka nego častan i poštenLIKA JE DALA DVA VELIKANA:NIKOLU I RATKA!

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/02/2008 : 05:09:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
zaboravio sam i na borisa-bo,hvala!

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 03/03/2008 : 16:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
---night---

--- veliko hvala ---
Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 12/03/2008 : 19:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message  Reply with Quote
Kupovao sam stripove od 6 clanova pa da ih spomenem:
SLOVENEC
PORTER
TOMISLAV
COLUMBO
BO
DVERIBAD
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sudbina stripa ovisi o intiligenciji citatelja.
Go to Top of Page

Fish
Starting Member

Croatia
49 Posts

Member since 09/10/2007

Posted - 13/03/2008 : 19:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Fish a Private Message  Reply with Quote
Daklem, da pohvalim ljude s kojima sam imao cast poslovati:

PAJDO
ontarioweb
COLUMBO
blackport8
dmar
ozelot-a
gumiflex
bonjovi4ever
tony starks
Obi-wan
nenad_alf
Renky

J.

Edited by - Fish on 19/03/2008 21:10:27
Go to Top of Page

bonjovi4ever
stripovi.com suradnik

Croatia
1328 Posts

Member since 09/10/2007

Posted - 14/03/2008 : 12:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bonjovi4ever a Private Message  Reply with Quote
vrijeme da i ja pohvalim neke ljude s obzirom da još nikog nisam:

Columbo
Fish
Pajdo
jimi
blackport8
Spock
ivan_micic
aladin
danijel
ismolc34
Malicius
kreso
colorado
tomislav
a.p.
deva
ozaloscena_sovuljaga
josipm
ierdesi1
Renky
dmar
(...)

“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain

Edited by - bonjovi4ever on 14/03/2008 12:11:12
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 03/04/2008 : 18:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message  Reply with Quote
ozasloscena_sovuljaga

hvala na poklonu

...majka kretena je uvijek trudna...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40652 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/04/2008 : 22:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Evo ovako:

1. Aladin - Coveku sam poslao 55 eura u koverti isto kad i Alanu Marasu, nije mu stiglo... Rekao sam mu da nemam para da mu nadoknadim i da mi da bar sansu da mu dajem kako skupim i da saljem, pa ako opet nestane, ja cu opet slati dok ne dodje... Aladin mi je rekao da ne treba nista da mu platim i da me casti... Kad me slog nije opalio od srece... Nocima nisam mogao da spavam jer sam znao da imam dug nad glavom i mislio kako cu ga vratiti... Covek mi je skinuo teret sa srca... HVALA DO NEBA ! ! ! Veciti duznik...

2. Malicius - Poslao strip i castio ! ! ! Stvarno sta reci... Ja krpim da platim postarinu za ovde a on meni dzabe... Isto mnogo hvala...

PS

Coveku pod nadimkom Spock sam poslao 2 puta stripove, doduse prvi put preko Aragona.SM i nisu mu stigli... Stvarno nemoguce... Marino garant misli da sam ga zavrnuo, ali stvarno nisam... Ako budem dolazio u HR na te festove, nadoknadicu i njemu to... Mada je i on rekao da ne treba nista...

Stvarno hvala svima, jer sam bio zapao u tesku finansijsku krizu, mada ne svojom krivicom, i pomogli ste mi... Znacu da cenim...

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 18/04/2008 : 18:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
osmane hvala, stripovi su danas stigli

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page
Page: of 69 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000