forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nove recenzije/tekstovi/razno sa sajta...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 298

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 13/03/2008 : 08:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
nakon dugo vremena jedan odličan komentar na recenzijama...tri put hura za flamboyant soula!

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 13/03/2008 : 13:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
pa sta odmah ne kazes na koju recenziju mislis
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 13/03/2008 : 20:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pročitao sam ponovo ovu epizodu prije komentiranja, i ono, da nisam pročitao i ovu recenziju vjerojatno bi opet bio počeo sa svojim primjedbama na račun dvojca Nolitta-Donatelli. Priča je opet strašno razvučena (iako ne kao neke druge), a Donatelli opet užasan (iako za nijansu bolji nego inače), pa opet... Sjetio sam se nečega, neki je dan netko na forumu napisao kako smo postali šupci (u pravom smislu riječi), pa kenjamo i iživljavamo se po svemu što nas je takoreći do jučer zabavljalo i veselilo, a pritom najčešće strada upravo Zagor. Također sam se sjetio kako danas kad uzmem te stripove u ruke, više ih ne gledam kao to što jesu, nego gledam koliko su oštećeni, di je šta odljepljeno, kako su tiskani, kakva je boja, ili dali je prijevod točan. To je ono žalosno, čovjek nešto gubi tokom godina odrastanja, i prestaje stvari doživljavati dječačkim srcem (ispravno). Tu dolazi kraj recenzije, sa istinom, koja pogađa ravno u živac - svaka knjiga (svako iskustvo) ide uz određenu dob, tajming je sve. Stvarno sam nekad kao klinac želio šakom puknuti oličenje zla - kapetana Seabrooka, i našamarati zle rasiste, stislo bi mi se srce kad bi nevini ljudi stradali, nekad je to ostavljalo toliki dojam na mene da sam dugo nakon pročitane epizode razmišljao samo o tome. Uz Zagora se odrastalo, ali što je puno važnije - i sazrijevalo, jer je on bio ispred svog vremena, zahvaljujući svom ocu Guidu Nolitti. Samo ću reći - hvala. Hvala Zagore (odnosno Guido Nolitta), bio je lijepo odrastati uz tebe.

malo je bio brži od mene jer sam i ja nešto slično htio napisati u recenziju za voz smrti...

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 13/03/2008 : 23:36:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Vako...
Napisao sam jednu recenziju (attach u wordu) i pokušao poslati DeeCayu na (oba) maila, ali svaki mi je put vrača ("Undelivered Mail Returned to Sender")

Kako bi ustanovio kod koga je problem; posalo sam tu istu recenziju u identičnom obliku kolegi Zagorovskome i... i (zasad) mi nije vratilo nazad "undelivered" mail.

Znači, moguće je da nešto ne štima s DeeCayjevim mailom. Ili tko zna...

Nema mi druge sad, nego da pričekam njegov odgovor.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17734 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 14/03/2008 : 09:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Dešavalo se to i prije, prepun mu je Inbox.
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 14/03/2008 : 10:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

Vako...
Napisao sam jednu recenziju (attach u wordu) i pokušao poslati DeeCayu na (oba) maila, ali svaki mi je put vrača ("Undelivered Mail Returned to Sender")

Kako bi ustanovio kod koga je problem; posalo sam tu istu recenziju u identičnom obliku kolegi Zagorovskome i... i (zasad) mi nije vratilo nazad "undelivered" mail.

Do njega je očito, primia san recenziju.
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 14/03/2008 : 12:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vako...

To se i meni događalo kad san mu sla. Usput, koja je recenzija?

Edited by - Poncho on 14/03/2008 12:39:40
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 14/03/2008 : 14:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Hvala svima koji su sudjelovali u pokusu.
Izgleda da mi je sad uspjelo poslati.

@Poncho
Vidit ćeš, al ne virujem da će te previše interesirat.

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 14/03/2008 : 14:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Poncho Wiggume nemoj da te ovi komentarti obeshrabre, nego lipo im pokaži šta je recenzija.To ti je najbolji demant kritičarima.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 14/03/2008 : 14:48:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Nije ti, Pončo ni loša recenzija. Meni se dopala. Najviše mi se dopao sam strip koji si izabrao. Crnu ruku niko ne bi recenzirao. Nekako mi je to malo periferna epizoda.
Samo nastavi i nemaj sekiraciju.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Gutrum
New Member

Croatia
230 Posts

Member since 20/06/2007

Posted - 14/03/2008 : 14:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Gutrum a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by piquet

nakon dugo vremena jedan odličan komentar na recenzijama...tri put hura za flamboyant soula!

Upravo tako i meni se svidja komentar, iz kojeg proizlazi zakljucak da magarcici od 30+ ne bi trebali čitati Zagora (barem ne za ozbiljno)nego samo ga ljepo slagati i preslagavati po policama
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/03/2008 : 16:11:17  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Poncho

Koga zanima Zagor, zanimat će ga i Magični Vjetar.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/03/2008 : 16:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo, deecay se javio... Try again! Ispraznio sam sandučić!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 14/03/2008 : 16:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Moga bi i ja nešto pročitat i napisat recku dok isčekujem f1 sutra ujutro
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/03/2008 : 16:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Dečki, ajde nemojte sad da je to sve što je Poncho mogao ponuditi od recenzije? Nije mi se dopadala niti količina stvari koje sam morao popravljati nakon druge njegove revizije... Vježba, više rada ili podmićivanje urednika sa stripovima! Jedno će upaliti...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/03/2008 : 17:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Posljednje recenzije odnosno ovomjesečnice:
http://www.stripovi.com/RecensionList.asp?Heroes=All

1. DD Na rubu sjećanja
Dodano: 14.3.2008 15:19:00 DD SR 224
0 komentara 31% flamboyant soul

Friško na sajtu... Još neobjavljena Rujuova uspješnica! U boji!

2. ZG Osveta Crne Ruke
Dodano: 10.3.2008 21:41:00 ZG ZS 902/903
6 komentara 81% Poncho

Kad se Ruka zamaže crnom bojom, čuvaj se njezine osvete! Ponchov neslavni debi!

3. CON Kralj zaboravljenog naroda
Dodano: 10.3.2008 21:23:00 CON SD 2
1 komentara 60% flamboyant soul

O kome je to bilo riječ?

4. NR Jimmy i Huanita
Dodano: 10.3.2008 20:46:00 NR ZS 22
2 komentara 72% flamboyant soul

Jedna od rjeđih rajderskih recenzija na sajtu. kiky je bio oduševljen...

5. TX Balada o Zekeu Colteru
Dodano: 3.3.2008 20:51:00 TX ALM 1a
7 komentara 95% DeeCay

Mali Zeko namaknuo Colt, a snijeg pada li ga pada! Zatrpao potočić...

Komentirajte!

Edited by - DeeCay on 14/03/2008 17:06:28
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 14/03/2008 : 17:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
bilo je teško stavit link od svake recke pojedinačno jel neradniče??
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/03/2008 : 17:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovsky

bilo je teško stavit link od svake recke pojedinačno jel neradniče??

Ulijenio sam se... Ili imam previše posla na poslu? Uh..

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 14/03/2008 : 17:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

quote:

@Poncho

Pod onim "neće ga interesirati" nisam (podcjenivački) mislio na to da je Magični Vjetar namjenjen čitateljima na tzv. "višoj razini", već sam htio reći da taj strip nije baš dostupan svima i da Poncha neće zanimati jer ga vjerojatno nije pročitao. 110 kuna nije mala stvar dati za jedan strip.

@DeeCay
Poslao sam recenziju prije par sati. Jel stigla?

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/03/2008 : 18:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
DeeCay, objavi negdje svoju adresu, jer kako slati rezenzije u attachmentu via forum?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/03/2008 : 23:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Pošalješ mi mail, a ja tebi dam adresu...

Al evo, mada riskiram da me zatrpaju spammeri koji prate forum;
deecaycu@email.htnet.hr

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/03/2008 : 23:50:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

quote:

@Poncho

mene mv ne zanima...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 15/03/2008 : 12:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
110 kuna je stvarno previše, osim toga ja odavn one kupujem stripove, odlučio san to stopirat dok ne postanem multimilijunaš pa ću onda to sve pokupovat.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 15/03/2008 : 14:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
U ovoj crnoj ruci Zagor trčkara okolo po snijegu s ogrebotinom, pa s vagona skače u rijeku sa onom jednom polu-košuljom..dok je vani mećava, naravno. ??????

Vau, Toninneli je uistinu bolji od Burattinija!

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26060 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/03/2008 : 14:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Pošalješ mi mail, a ja tebi dam adresu...

Al evo, mada riskiram da me zatrpaju spammeri koji prate forum;
deecaycu@email.htnet.hr

Najbolje bi ti bilo da otvoriš gmail nalog, nešto kao recenzije@gmail.com, nemaš brige da će ti mailbox biti prepun, a i briga te za spamere..

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 298 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000