Meni je ova epizoda grozna. Što se tu imalo za prevoditi. Oni dođu motorima, zakače se s tipovima, potuku s njima, pobiju ih i sve završi na zadnjoj stranici. Radnja = 0.
Meni je ova epizoda grozna. Što se tu imalo za prevoditi. Oni dođu motorima, zakače se s tipovima, potuku s njima, pobiju ih i sve završi na zadnjoj stranici. Radnja = 0.
bome, onda je to 1 od zanimljivijih hermanna
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Loša naslovnica, da ne može bitri lošija. Strip Agent bi trebalo da poradi na dizajnu naslovnica. Ne mora uzeti originalnu naslovnicu. Ima brate dizajnera koji čuda mogu napraviti.
Može li mi netko objasniti zašto taj Hermann tako visoko kotira među stripašima? I to nerijetko među onima koji najžešće pljuju po Bonelliju.
Ja ću ti dati odgovor na prvi dio, ovaj drugi me ne zanima. Dakle, Herman je, sviđalo se to nekome ili ne jedan od najvećih evropskih i svjetskih imena devete umjetnosti. Zašto je to tako, pa prije svega zbog kvalitetnog opusa koji je napravio tokom svog radnog i crtačkog života. Stripaši i urednici (a i njegove kolege)su prepoznali njegov kvalitet od samog starta kada je započinjao svoj stripovski život (mada u odnosu na druge vrlo kasno). Možda, u zadnje vrijeme, kako mu scenarij piše njegov sin, kvalitet njegovih stripova nije na onom nivou kakav je nekad bio (serijeli Bernard Princ, Džeremaja, Komanča etc). Kao momak i sam sam rado čitao njegove stripove. Pogledaj njegovu biografiju i bibliografiju.
Može li mi netko objasniti zašto taj Hermann tako visoko kotira među stripašima?
Zato jer se nekad se radilo o genijalnom crtacu koji je radio vrhunske stripove, dok se danas radi o genijalnom crtacu koji radi prekrasno nacrtane stripove bez ikakvog smisla.