Kak to mislis? Pocinjete preskakati vec preskocene epizode ili nisam skuzio ovu duboku misao! Sad idete malo na 77 god. pa se onda kad vam se smili plava boja vracate na 76 god.???
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Pa znamo da je jedan od gostiju MAFEST-a Fabio Civitelli i logično je da će se Dado&Dado potruditi izdati koji njegov strip. To stvarno nije teško zaključiti!
Pa znamo da je jedan od gostiju MAFEST-a Fabio Civitelli i logično je da će se Dado&Dado potruditi izdati koji njegov strip. To stvarno nije teško zaključiti!
Dvije knjige...jedna od don Fabia,a druga...upitnik.
Prva Civitellijeva je izravni nastavak na onu koja joj je prethodila. Dakle, morali smo i nju objaviti da to bude kompletno i da izgleda kako treba. Nakon toga, back to 1976.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Originally posted by Gaston Prva Civitellijeva je izravni nastavak na onu koja joj je prethodila. Dakle, morali smo i nju objaviti da to bude kompletno i da izgleda kako treba. Nakon toga, back to 1976.
Naslovnice su odlične... Samo, do koje epizode je Galep radio naslovnice? TU je već VIlla preuzeo?
Originalne - od 401. broja. To je već SD objavljivala. Zadnja Galepova naslovnica je za SD 31 (Glas u oluji), a prva Villina za SD 32 (Zlato Klaatua). Načekaćemo se...
Ma vidim da tu neki pričaju Villa, Villa pa sam pomislio da sam se prevario...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Originally posted by Gaston Prva Civitellijeva je izravni nastavak na onu koja joj je prethodila. Dakle, morali smo i nju objaviti da to bude kompletno i da izgleda kako treba. Nakon toga, back to 1976.
Puno jasnije. Nego,ko crta tu drugu...?
Fusco...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne