Znači triba prikriveno, a ja mislio sve onako otvoreno. Odsad svaki post sa političkim aluzijama, morat ću kod Manhuntera na poduku.
Balavac, ti bi od mene mogao dosta toga da naučiš,ali ne verujem da bi toliku količinu informacija tvoj mozak mogao da podnese. A sad, kad već otavljaš ovakve postove i javno prozivaš, moraćeš da mi objasniš i pokažeš na primerima koji to moji postovi imaju politički prikrivene aluzije?? Molim lepo.
aj pončo oladi ugledaj se na manhuntera ništa ne kaže a sve se razumi
Jebate, oladi
Picek a kaj si ti tako nabrijan?!? Prvo kontriraš svima, pametuješ, pa te nema mjesecima zbog bana, pa sad opet po starom.. Daj se opusti i uživaj u dobrom društvu..
Nisam znao.Samo, ja ne bih čekao da vidim kako će se situacija razvijati, već po kratkom postupku.. Ne znam, možda samo umišljam, ali mi se čini da u poslednjih godinu dana(više-manje) ima sve više i više netrpeljivosti, svadja i razmirica, zajedljivih komentara sa etničkom pozadinom, razlog više da sve manje i manje posećujem forum. Barem mi se brak osetno popravio od tada..
ti si u braku??? o boze sacuvaj, pa kad god navratim na forum tu si, pogledam aktiv juzers, mantunter 367 minuta, 178 minuta, 254 minuta... strava. jadna ta zena.
ti si u braku??? o boze sacuvaj, pa kad god navratim na forum tu si, pogledam aktiv juzers, mantunter 367 minuta, 178 minuta, 254 minuta... strava. jadna ta zena.
gde si zosko, nije te bilo dugo na forumu? Opet su te pustili,a? Imam informaciju koja ce te obradovati: u svajcarskoj su dozvoljeni gay brakovi, tako da mozda i ti nekog nadjes, cisto da vidis kako je kad ne moras da zivis sam, kao ti sad...
gde si zosko, nije te bilo dugo na forumu? Opet su te pustili,a? Imam informaciju koja ce te obradovati: u svajcarskoj su dozvoljeni gay brakovi, tako da mozda i ti nekog nadjes, cisto da vidis kako je kad ne moras da zivis sam, kao ti sad...
a jel? a cuj, mozes li ti meni nekako srediti papire za svicarsku? moze i iz interesa! kazu da tamo svaka konjina moze uspjeti, pa, nije da bih se bunio...
a jel? a cuj, mozes li ti meni nekako srediti papire za svicarsku? moze i iz interesa! kazu da tamo svaka konjina moze uspjeti, pa, nije da bih se bunio...