Pa kopiraj ti sliku na svoj disk i onda je smanji na odgovarajuću rezoluciju. Ne mogu je ponovo skenirati. Imam sve skenove SZ ali su napravljeni prije par godina u namjeri da ih dam Marku pa sam na njih zaboravija a u međuvremenu je Globo skenira i posla iste. Kad skeniram u koloru ostaje mi neka žuta traka priko ruba skena jer je očito skener na izdisaju.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Ma, nemate pojma (sad će opet neki popizdit da se pravim pametan). NAJBOLJE je izrezati prve listove i poslati poštom. Vjerujte mi da je tada najvjernije originalu.
Imam jedno mozda glupo pitanje, ali si nemogu pomoci - negdje na ovom topicu sam procitao da postoje i scanirane naslovnice Zagorovih striscia, ali ih ne mogu pronaci. Na onom dijelu gdje su Zagorove naslovnice ima svasta, ali ne i striscie...
Imam jedno mozda glupo pitanje, ali si nemogu pomoci - negdje na ovom topicu sam procitao da postoje i scanirane naslovnice Zagorovih striscia, ali ih ne mogu pronaci. Na onom dijelu gdje su Zagorove naslovnice ima svasta, ali ne i striscie...
Idi na PRETRAŽIVANJE,ukucaš junaka,originalne naslovnice,tražiš SVE,i pronaći ćeš što te zanima.
e nije dobro! nije dobro! nikako mi se ne svidja ovaj extra zagor. nije dobro. crveni ratnik? CRVENI RATNIK? ma tko je to vidio? nije u duhu tradicije! ratnik koji je crven! TO je naslov. a jelte, skuplje za otisnut. previse slova!
Jel ti to sarkasticno, mislis u duhu losih prevoda ili sat? Meni je dobro ovako, iako su mu "Dnevnikovi" naslovi odlicni, posebno "Vatreno iskusenje", a i "Neravna borba" odlicno zvuci.
Jel ti to sarkasticno, mislis u duhu losih prevoda ili sat? Meni je dobro ovako, iako su mu "Dnevnikovi" naslovi odlicni, posebno "Vatreno iskusenje", a i "Neravna borba" odlicno zvuci.
"Neravna borba" zvuci katastrofa i pitanje je sto uopce znaci? Neravna= kriva,vijugava i sl. Da je bar neravnopravna,onda bi i imalo smisla!
Neravna borba, zaista zvuci glupo, trebalo je neravnopravna, ali sad ce opet da se umesaju eksperti za jezike! :P :P :P Meni je glup i ovaj naziv novog Marka: -Dolina koja se dimi. :D :D
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Neravna borba, zaista zvuci glupo, trebalo je neravnopravna, ali sad ce opet da se umesaju eksperti za jezike! :P :P :P Meni je glup i ovaj naziv novog Marka: -Dolina koja se dimi. :D :D
valjda im je nezgodno bilo staviti naslov "pičkin dim"...
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Djeluje mi sve ovo malo traljavo, ovako s molbama. Možda ne bi bilo loše da se dogovorite desetak vas i svako uzme po tri serijala koja će slati + par ljudi otvorenih za nove serijale. Eto, značajno jednostavnije. S druge strane, za Marvel vam savjetujem da pitate Tallyja, on ionako ima original naslovne na kompu, a sigurno će vam ih ustupiti.