forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Rekordi Aukcija!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 77

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/04/2008 : 23:56:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by senad7

Album Kapetan Miki 273 kune.

http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=361133

šta je teško napunit album?? ja iman pun album

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 03/04/2008 : 00:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Vidi mu drzave u profilu,ako te vidi moja draga uzece ti tu cvijecku i sve ce te po guzici tuci.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 03/04/2008 : 00:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by senad7

Album Kapetan Miki 273 kune.

http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=361133

šta je teško napunit album?? ja iman pun album

Prica se da je pravo rijedak,vjerovatno bi dobro otisao na aukcijama.
Go to Top of Page

neman
Starting Member

Serbia
97 Posts

Member since 20/05/2006

Posted - 06/04/2008 : 16:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit neman's Homepage  Send neman a Private Message  Reply with Quote
Najskuplja Stripoteka br.1 : 271 kuna
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=99831
Mozda ima i skuplja...
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 07/04/2008 : 19:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message  Reply with Quote
Vec vise puta vidim da je zadni post stavio porter s datumom i sve, a ono, u stvarnosti nije. Negdje je problem ili mjenjas prijasnje postove?
Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 07/04/2008 : 20:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message  Reply with Quote
Samo updatira rekorde...

Sudbina stripa ovisi o intiligenciji citatelja.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 07/04/2008 : 20:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Sad ćemo da vidmo kako će da prođu ova dva glanc Zagora.
Interesuje me jedna stvar. Zašto su neke aukcije ispod crvene linije i njihovo vreme isticanja je označeno crvenom bojom?

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 07/04/2008 : 21:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Tristane kad ubacim neki novi rekord,stoji da sam stavio zadnji post,ne mijenjam nista kod postova.
Sto se tice pitanja od Raspucina,situacija je sljedeca:
aukcije koje zavrsavaju za 24 h postaju crvene,to je kao upozorenje da brzo isticu i da se pripremimo za odlucujuci napad.
Sto se tice aukcija ispod linije:
sve aukcije povis linije su tzv.aukcije u vitrini,one kostaju 5 kuna,dok ispod linije su besplatne.
Prednost vitrine je da permanentno stoje na prvim stranicama,lakse uocljive,veca gledanost,mogucnost bolje prodaje.

Porter
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 07/04/2008 : 21:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Tristane kad ubacim neki novi rekord,stoji da sam stavio zadnji post,ne mijenjam nista kod postova.
Sto se tice pitanja od Raspucina,situacija je sljedeca:
aukcije koje zavrsavaju za 24 h postaju crvene,to je kao upozorenje da brzo isticu i da se pripremimo za odlucujuci napad.
Sto se tice aukcija ispod linije:
sve aukcije povis linije su tzv.aukcije u vitrini,one kostaju 5 kuna,dok ispod linije su besplatne.
Prednost vitrine je da permanentno stoje na prvim stranicama,lakse uocljive,veca gledanost,mogucnost bolje prodaje.

Tek sam krenuo da se interesujem. Do sada sam osvojio aukciju sa kompletom Kena Parkera od Majmuna i kompletom XIII od Markosa. Još ponešto, doduše, ali ovo su mi kapitalci.

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 07/04/2008 : 21:44:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Aukcije su mi haos interesantne,pogotovo kad se zakuha oko nekog stripa ili kompleta.Ustvari meni je dosta toga interesantno kad je neka frka Fudbal,aukcije,burza cak zadnjih dana imam Bombay burzu na oku,neki dernek pa reko da se sta ubode.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 07/04/2008 : 22:59:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Ja znam kad sam dokon po ceo dan gledam slike na aukcijama. Nekada i razgovaram sa gostima gledajući sličice.
Ovu LMS 7 sam stavio na desk top. Jeste lepo očuvan strip. Biće klanica oko njega. Možda i završi u ovoj rubrici.

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 08/04/2008 : 00:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Sad sam vidjeo tu Lms 7-cu,taj nije prosao kod mojih kriterija ,ako ti je bas cejf imati taj za desktop mogu ti poslati glancer,posto imam taj strip neprocitan.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 08/04/2008 : 00:42:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Interesantan novi uocen rekord:
Originalna tabla / Esad Ribic / Loki
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=567720

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 08/04/2008 : 00:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sad sam vidjeo tu Lms 7-cu,taj nije prosao kod mojih kriterija ,ako ti je bas cejf imati taj za desktop mogu ti poslati glancer,posto imam taj strip neprocitan.

-...ooooo hvalimo se malčice!!??????
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 08/04/2008 : 00:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote

7

Porter

Edited by - Porter on 08/04/2008 00:58:46
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 08/04/2008 : 01:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako te ne mrzi, pusti mi ga na advokatvasic@gmail.com

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 08/04/2008 : 01:17:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Instaliro sam jedan program na kompjuter da mogu citati misli kad neki clan procita ,,snobovski,,(hvalisavi) post
Evo nekoliko rezultata:
Guest # 1 Pa kako moze imati tako ocuvan
Guest # 6 Ma puca meni za Lms 7
Guest # 9 Stvarno ljudi bacaju lovu na svasta
Guest # 14 Nije mi jasno odakle idiotima lova a ja ovako pametan
nikako da sastavim kraj sa krajem
dveribad Imam takvih 70-tak komada pa sutim
Guest # 28 O cemu ovi laprdaju
Guest # 103 Valjda ce neko krenuti i sa Kapetanom Mikiem da se ima
o necemu pametno popricati.
Guest # 106 Zjev,zjev sto mi se zijeva
Porter Vrijeme za za pranje zuba,citanje MM/g6.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 08/04/2008 : 01:18:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

quote:

Nemam ga uslikanog,ali cu ti spustiti sutra
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 09/04/2008 : 14:15:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Raspucin

quote:

Nemam ga uslikanog,ali cu ti spustiti sutra

Mislio sam se između njega ili "velike četvorke", koga da stavim na desk top. Ipak je otišla "velika četvorka". Stvarno su ti besprekorni oni stripovi. Sinoć sam i ženi pokazivao.

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 09/04/2008 : 14:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by Raspucin

[quote]Originally posted by Porter

Nemam ga uslikanog,ali cu ti ga spustiti sutra

Opa!! Neka romansa na pomolu ? Blago rečeno, he he he...

...
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 09/04/2008 : 14:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
ma ne ovo je vise preseravanje sa moje strane.
Stvarno mi djeluju interesantni stripovi koji su stari 40-tak godina a lijepo ocuvani,ipak je to papir,stvar koja je namijenjena da se koristi,podlozna ostecenjima.
Imam fazon kod mene sto se tice Zs i Lms,neki strip vidim da mi nedostaje i kontam da li ce se ovo ikada naci,kad mi neko javi da ima ili vidim na aukcijama taj strip.
Upravo nesto kontam na ZS 1 taj nemam a nisam ga nikad ni vidjeo u prodaji u super stanju.Znam ko ga ima ali nije htjeo da popusti.
Ko zna mozda se pojavi uskoro na aukcijama.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 09/04/2008 : 14:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Kad pomenu ZS 1, ineresantna je stvar da ga ima jedan moj sugrađanin, pasionirani obozavalac Teksa Vilera, i to je najbolje očuvani stari strip koji sam u životu vidio. Kao da je tek pušten sa trake... Savršenstvo od stripa. Mislim Porteru da bi prošao sve tvoje kriterijume: bijel, besprekoran hrbat, oštre ivice, jake boje, sumnjam i da je čitan ikad...

...
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 09/04/2008 : 15:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Pa daj malo popricaj sa njim da mi ga spusti .
Go to Top of Page

Legacy Keeper
New Member

Serbia
177 Posts

Member since 11/04/2007

Posted - 10/04/2008 : 05:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Legacy Keeper's Homepage  Send Legacy Keeper an ICQ Message  Send Legacy Keeper a Private Message  Reply with Quote
Evo ja imam poprilichno ochuvan primerak...naravno da ga ne prodajem,ali ako ga ikada budem prodavao,a tebi se blizhi kraj glanciranja kolekcije,obecjavam da cju ga tebi prodati :)

-potrebne kolekcije SD i Ludensa
www.myspace.com/elldamar
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 10/04/2008 : 09:13:53  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa daj malo popricaj sa njim da mi ga spusti .

Mogu da porazgovaram sa čovjekom ali kako ima kompletnu kolekciju Teksa sumnjam da bi se i za kakve pare odvojio od tog primjerka. A para mu ne hvali...

...
Go to Top of Page
Page: of 77 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000