forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29651 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/04/2008 : 21:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote

I balaban probija po lijevom bokuuu!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/04/2008 : 05:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Danas se rađa dite puka

Pred nama je privatizacija kluba Hrvatski nogometni klub HAJDUK SPLIT, kluba zbog kojeg je nastala i sve ove godine se borila naša grupa Torcida Split. U zoru stote godišnjice našeg Hajduka, pružila nam se povijesna prilika da vratimo „dite puka“ navijačima, a to je prilika koju ne smijemo i koju nećemo propustiti. Mi, Torcida, i svi navijači Hajduka, sada odlučujemo sami o budućnosti kluba, ali ne zaboravite, i o budućnosti navijačkog pokreta. Hoćemo li postat dinosauri koje će pojesti komercijalizacija nogometa, čiji kapital hoće da navijački glas bude tih i bez snage, ili ćemo biti avangarda 21. stoljeća i napraviti ovaj korak prvi u cijeloj istočnoj i centralnoj Europi? Mi smo tu odluku donili onaj dan kad smo prvi put izgovorili - “HAJDUK, to smo mi!”. Nitko to nije napravija prije nas u širokom krugu država, od Austrije do Rusije, isto ka šta puno toga drugoga u povijesti niko nije napravija prije nas. Zato i jesmo Torcida Split.

U ovom razdoblju svima nama koji se smatramo pripadnicima Torcide, važno je fokusirati svu energiju, sve misli i sve informacije.

* Svu energiju koju imate kao pripadnici Torcide fokusirajte u ovaj povijesni pokret navijača Hajduka. Ništa danas nije važnije i nikad nećemo imat drugu priliku. Druga nam prilika neće ni trebati, ako se svi maksimalno stavimo u ovaj projekt.
* Sve misli i svu kreativnost usmjerite u akciju „Hajduk – dite puka“. Nemojte trošiti svoje vrime na danas manje bitne stvari, pogotovo ne na one koje se ne tiču naše grupe i kluba.
* Sve informacije prenosite točne i kanalizirajte sve generacije navijača Hajduka na glasila Kluba navijača Hajduka – „Torcida“ Split.

Danas nam više nego ikad triba zajedništvo svih ekipa, generacija, podružnica, a mi danas to i imamo. Nevjerojatna je energija koje se osjeća ovih dana u grupi, zato je potrebno sve učiniti da se ta velika energija usmjeri u „dite puka“, jer onda nas nitko ne može zaustaviti.

Da bi kanalizirali informacije, Torcida.org u dogovoru s Klubom navijača Hajduka – „Torcida“ Split, stavlja sve šta ima na raspolaganje projektu „Hajduk - dite puka“. Od sutra, opet će biti aktivan internet magazin http://Torcida.org , u novom dizajnu i fokusiran na vrime koje dolazi. Također, novi site projekta biti će dostupan na adresi http://ditepuka.com i vodit će sve navijače Hajduka kroz sve korake u privatizaciji kluba. Pozivamo vas da sve Hajdukovce usmjeravate na ova dva glasila na internetu.

Također, u dogovoru s KNH – „Torcida“ Split, Torcida.org u srijedu navečer (16. travnja 2008.) deaktivira javni forum “Torcida.org forum” za svo vrijeme trajanja postavljanja temelja projekta „Hajduk - dite puka“, da bi naši članovi efikasnije fokusirali informacije, misli i energiju. Svi članovi grupe imati će mogućnosti dvosmjerne komunikacije kroz druge kanale, o kojima će članovi Torcide biti obaviješteni. Lista kontakata koju ste ostvarili kroz ovaj forum, biti će vam i dalje dostupna kroz Privatne poruke, koje nećemo deaktivirati.

Bez pinezi i rišpeta,
Rodilo se dite puka,
Iz jubavi iz dišpeta
Kontra mraku kontra sili,
Nareslo je ka iz vode,
I trkalo do slobode

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 15/04/2008 : 13:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
novi izgled sitea, pogleajte

http://torcida.org/site/
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 15/04/2008 : 17:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3474 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 15/04/2008 : 20:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sed1

quote:
Originally posted by supermark

Ovako je Balaban i započeo karijeru
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2655 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 16/04/2008 : 22:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
Rukavina - 997.
Gabrić - 998.

U subotu protiv Cibalije na Poljudu očekujemo 1000. Hajdukov gol u HNL.

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 16/04/2008 : 23:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 76

Rukavina - 997.
Gabrić - 998.

Nisam imao pojma o ovim podacima stvarno intresting... mogli bi napravit neku fiktivnu kladionicu pa pogađat ko će dat 1000ti gol, evo ja tipujem na Kalinića
Inače večeras je Hajduk igrao skroz dobro i zasluženo pobjedio, odličan Gabrićev eurogol...

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 17/04/2008 : 12:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
kako je kalinić jučer igra teško ćemo od njega dočekat 1000ti gol.ps.obavijest za sve hajdukovce s makarske rivijere koji su na forumu.sutra(petak)u 18h u hotelu Meteor u Makarskoj je javna tribina o budučnosti Hajduka,gostuju članovi skupštine,vodstvo torcide,predstavnici grada Splita itd.nek nas je šta više,nek se naš glas čuje.

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2655 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 17/04/2008 : 17:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PAJDO

quote:
Originally posted by 76

Rukavina - 997.
Gabrić - 998.

Nisam imao pojma o ovim podacima stvarno intresting... mogli bi napravit neku fiktivnu kladionicu pa pogađat ko će dat 1000ti gol, evo ja tipujem na Kalinića
Inače večeras je Hajduk igrao skroz dobro i zasluženo pobjedio, odličan Gabrićev eurogol...

Na njega je najmanji koeficijent. Ja bih isto najviše volio da ga on zabije.

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 17/04/2008 : 17:18:05  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
ja tipujen na Antu Rukavinu
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3474 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 17/04/2008 : 19:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Zabit će ga Srđan Andrić.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 17/04/2008 : 22:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Miro Varvodić

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/04/2008 : 22:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Hajduk ne odustaje od Cernata

Baš kao i Srđan Andrić, i Florin Cernat nedvojbeno je potreban Hajduku želi li ozbiljnije krenuti u iduću sezonu. Istina da mu istječe ugovor o posudbi, no Dynamo Kijev sigurno bi ga bio spreman prodati. A Splićani imaju prioretit.

Cernat je briljantnim potezom u 42. minuti sinoćnjeg dvoboja sa Slavenom omogućio hajdukovcima važnu pobjedu protiv izravnog suparnika. Rumunj je (bio) spreman ostati na Poljudu, pitanje je samo žele li ga Splićani. Odšteta nije nije malena, ali ni prevelika za igrača takve klase. Za hrvatske pojmove - ekstra klase... Poglavito kada mu alternative nema!

- Stav kluba je jasan. Razgovori traju, želimo Cernata ostaviti u Splitu. Hajduk će biti dovoljno solventan da sebi priušti igrač tipa Cernata - kazao nam je danas potpredsjednik Skupštine "bijelih" Mirko Klarić.

Cernat je u ovom trenutku uvjerljivo prvi splitski asistent, te igrač s najviše odigranih utakmica u dresu Hajduka ove sezone.

Go to Top of Page

Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 17/04/2008 : 22:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Daniel's Homepage  Send Daniel a Private Message  Reply with Quote
Ma bit će autogol.
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2655 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 19/04/2008 : 18:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
Kalinić zabio 999.

Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2655 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 19/04/2008 : 20:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
Ostali na 999. i još izgubili od Cibalije na Poljudu.
Opet nam je ugroženo i drugo mjesto, a 1000. gol bi mogli zabit izvan Poljuda - sljedeće kolo na Kantridi.

Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 19/04/2008 : 21:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
pizde, dao bog da ispadnu u 25. ligu...uzeli mi 5 glavi

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know.
He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 19/04/2008 : 21:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alanmaras

kladija si se na hajduka
nemoš ti fudbal kod risbe igrat

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 19/04/2008 : 21:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Dojmovi s utakmice:
-SMEĆE
-SMEĆARI
-Pelaić slomia nogu
-SRANJE
-SHIT
-Cibalia još jednom dokazuje da je najprljavija momčad u ligi
-ovo prevršava svaku mjeru i ako usopiju izborit Kupu Uefa ispadaju u 1. pretkolu s ovom momčadi
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/04/2008 : 22:14:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alanmaras

prije utakmice su se čule dojave na duju...i to su javili meni koji sam dva puta u životu posjetio kladionicucili stadion bruji kako je namješteno,vidilo se iz aviona...žao mi je pelaića,bog mu dao zdravlje i dug život,ali samo što dalje od hajduka...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/04/2008 : 22:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 76

Ostali na 999. i još izgubili od Cibalije na Poljudu.
Opet nam je ugroženo i drugo mjesto, a 1000. gol bi mogli zabit izvan Poljuda - sljedeće kolo na Kantridi.

srića da je rijeka ćopila bod u koprivnici...

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 19/04/2008 : 22:18:22  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
smeta me samo šta na NACIONALNOJ TV, nema ni riječi o ozlijedi, dok se kod Eduarda skoro proglasia dan žalosti u HRV
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/04/2008 : 22:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovsky

smeta me samo šta na NACIONALNOJ TV, nema ni riječi o ozlijedi, dok se kod Eduarda skoro proglasia dan žalosti u HRV

sinko moj,a di ti živiš
stvarno ti se čudim šta se čudiš...

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 19/04/2008 : 22:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by zagorovsky

sinko moj,a di ti živiš
stvarno ti se čudim šta se čudiš...

vara me ono H u nazivu HRT, jel to neki kvart pokraj Dubrave ili..
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 19/04/2008 : 22:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
samo vi dajte lovu za dionice...

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.17 seconds. Snitz Forums 2000