forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 VAZNO ZA KOLEKCIONARE!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 16/04/2008 : 15:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by aragon.sm

pajo moram da ti se izvinim nisam mislio nista lose
ali ovo sto si stavio ili imam ili me nezanima tako da samo napred
doce i za mene nesto.
e ako imas italijanskih izdanja tu sam :D

Hej, pa sve je ok, nemas zasto da se izvinjavas, ja sam samo izlozio svoje misljenje o razlicitim ukusima i da niko nije merodavan oko toga, svakome nesto vredi iz odredjenih razloga. Opusteno, bice sigurno i za tebe nesto . Zar samo italijanske sakupljas?
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 16/04/2008 : 16:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajini antikviteti

quote:
Originally posted by GeneziS

Evo ja sam našao komplet vanini DD povoljno na tvojim aukcijama, plus jedini stari DD specijal koji mi fali. Ja sam iz sarajeva. pošto je poštarina iz srbije nenormalno skupa, reci mi bi li mi mogao poslati stripove busom ( ja živim par minuta od autobuske stanice u I. Sarajevu ). Ja bi tebi prvo preporučenim pismom poslao novac, a ti posle busom stripove na moju odgovornost.

Jedino ako imaš bolju ideju.

Znam, raspitao sam se i video da je kod nas jedna od najskupljih postarina u Evropi, neverovatno . Moze busom, naravno, valjda vozaci hoce da ponesu neki paketic kada voze. Sve cemo se dogovoriti, svaka varijanta je moguca ako je izvodljiva.

Ma hoće vozači, daš im za pivo i nema da brineš. Al dogovorićemo se detaljno kad prođe aukcija.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

bero7
New Member

206 Posts

Member since 25/10/2005

Posted - 16/04/2008 : 16:12:06  Show Profile Show Extended Profile  Send bero7 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Da ne bi bespotrebno GUSILI aukcije zasipanjem stotina i stotina izdanja koja su vise nego lako nabavljiva u raznim striparnicama i na druge nacine, UGLAVNOM necemo stavljati u pojedinacu ponudu na aukcijama stvari tipa Stripoteke od 600, 700, 800… lms, zs 600, 700, 800… Mikijeve zabavnike 400, 500, 600… AF SSB 300…

..hm, pa moram se i ja sloziti sa nekima nazalost da ponuda i nije bas impresivna i u skladu sa najavom, bez uvrede

Edited by - bero7 on 16/04/2008 16:12:22
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/04/2008 : 16:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Pa ja bas mislim suprotno!
Za prvi put, ponuda na aukcijama je sasvim zadovoljavajuca!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 16/04/2008 : 16:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
možeš mi molim te pojasniti kako ide točno procedura nakon osvajanja aukcija za nas iz zagreba, kužim da se u libellusu preuzmu stripovi pa me zanima plaćanje, ukupni troškovi, tj. sve vezano uz obveze kupca

Till I Collapse
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 16/04/2008 : 21:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pajo moram da ti se izvinim nisam mislio nista lose
ali ovo sto si stavio ili imam ili me nezanima tako da samo napred
doce i za mene nesto.
e ako imas italijanskih izdanja tu sam :D

Hej, pa sve je ok, nemas zasto da se izvinjavas, ja sam samo izlozio svoje misljenje o razlicitim ukusima i da niko nije merodavan oko toga, svakome nesto vredi iz odredjenih razloga. Opusteno, bice sigurno i za tebe nesto . Zar samo italijanske sakupljas?

Malo upozorenje - vec je bio jedan topik o aragornu.sm.
Da skratim pricu, iz mog izkustva on je dosta neozbiljna stranka.
Vec smo se bili dogovorili za neke talijanske stripove a onda me stavio na ignore.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 16/04/2008 : 23:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodaxe

možeš mi molim te pojasniti kako ide točno procedura nakon osvajanja aukcija za nas iz zagreba, kužim da se u libellusu preuzmu stripovi pa me zanima plaćanje, ukupni troškovi, tj. sve vezano uz obveze kupca

Pitanje na mestu. Osvojis aukciju primera radi koja je zavrsila na 100 kuna. Ja te obavestim kada krece transport do Libellusa i ti dodjes, podignes stripove, platis 100 kuna u eurima, ili kunama, kako god da ti odgovara i to je sve. Nemas nikakve propratne troskove oko bilo cega. Znaci koliko izadje aukcija, to ti je sav trosak kad podizes u Libellusu.
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 16/04/2008 : 23:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
[[/quote]

Malo upozorenje - vec je bio jedan topik o aragornu.sm.
Da skratim pricu, iz mog izkustva on je dosta neozbiljna stranka.
Vec smo se bili dogovorili za neke talijanske stripove a onda me stavio na ignore.
[/quote]

Korektno od tebe sto me kao novajliju u ovome upozoravas pravovremeno, hvala ti na tome. Ali kako bilo, na pocetku cu sve uvazavati kao maksimalno korektne dok se ne dokaze kroz dogovore suprotno. Svako nekada pogresi, pa se mozda i njemu nesto desilo. U svakom slucaju hvala na dobroj nameri.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7501 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 17/04/2008 : 00:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pitanje na mestu. Osvojis aukciju primera radi koja je zavrsila na 100 kuna. Ja te obavestim kada krece transport do Libellusa i ti dodjes, podignes stripove, platis 100 kuna u eurima, ili kunama, kako god da ti odgovara i to je sve. Nemas nikakve propratne troskove oko bilo cega. Znaci koliko izadje aukcija, to ti je sav trosak kad podizes u Libellusu.

A kada se šalje poštom iz Zagreba u neki drugi dio HR? Na koji račun se može uplatiti novac?

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 17/04/2008 : 00:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
[/quote]

A kada se šalje poštom iz Zagreba u neki drugi dio HR? Na koji račun se može uplatiti novac?
[/quote]

Kada se salje postom, placas samo troskove postarine unutrasnjeg saobracaja u HR, a ako osvojena aukcija, ili zbir vise osvojenih aukcija prelazi 50 evra, ne placas ni postarinu. To si imao u informacijama na pocetku prve strane. Oko uplate cemo mailom nakon zavrsetka aukcija, to je najmanji problem
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7501 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 17/04/2008 : 00:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:

[/quote]

Kada se salje postom, placas samo troskove postarine unutrasnjeg saobracaja u HR, a ako osvojena aukcija, ili zbir vise osvojenih aukcija prelazi 50 evra, ne placas ni postarinu. To si imao u informacijama na pocetku prve strane. Oko uplate cemo mailom nakon zavrsetka aukcija, to je najmanji problem
[/quote]

Mislio sam pitati dali postoji račun i u HR, ali pretpostavljam da ima kad je već sve tako dobro organizirano?

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 17/04/2008 : 03:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message  Reply with Quote
hmmm kanda opet pocinej neko zakuvavnje
1.ja nisam ovde svaki dan i negledam mail svaki dan.
2.u vreme nasih pregovora nije me bilo nekih 15 dana na forumu ni kuci a kad sam se pojavio i video neke stvari koje ste pisali o meni,a jedina losa stvar koju sam uradio bila je ta STO NISAM ISPOSTOVSO OBI-ja za sta sam kriv i ne bezim od toga a tvoje pisanje o kako sam te namuci da slikas i sve ostalo je sasvim druga prica...
3.Hvala ti korto sto si upozorio paju na mene stvarno treba da se cuva ja sam zlo i naopako :D
4.nemam nameru da se prepirem rekao si sta si imao o meni i to cenim kod tebe jel volim kad se ljudi izjasne, sa tobom nisam ulazio ni u kakvu raspravu oko onih italijanskih izdanja za koja sam se dogovarao a na kraju je propalo kriv donekle jesam al stavi se u moju ulogu.
nemam me a kad dodjem na forum po meni drvlje i kamenje za nesto sto nisam bidao na aukciji,nemoras da platis proviziju.... pa sad vidi dal bi sa tako nekim pokusao da dalje razgovaras.
5.neznam te licno ALI BIH VOLEO DA TE JEDNOM UPOZNAM I DA POPRICAM SA TOBOM LICE U LICE uz pivo il tako nesto
6.U SVAKOM SLUCAJU IMAS JEDAN PLUS OD MENE BAR SI SE POTRUDIO DA NOVOM STAROM CLANU PREDOCIS DA OVAJ FORUM NIJE VISE BAS IDEALNO MESTO ZA RAZMENU I PRODAJU JEL KAO STO KAZE POSLOVICA "U SVAKOM ZITU IMA KUKOLJA".

Pajo
trenutno skuplajm svsta al sam naleteo ne nesto sto moram ugrabiti a italijani su misad prioritet jer sam poceo da ucim italijanski
u svakom slucaju dobrodosao nazad i sretno u daljem radu :D :D

Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 17/04/2008 : 08:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
3.Hvala ti korto sto si upozorio paju na mene stvarno treba da se cuva ja sam zlo i naopako :D
4.nemam nameru da se prepirem rekao si sta si imao o meni i to cenim kod tebe jel volim kad se ljudi izjasne, sa tobom nisam ulazio ni u kakvu raspravu oko onih italijanskih izdanja za koja sam se dogovarao a na kraju je propalo kriv donekle jesam al stavi se u moju ulogu.
nemam me a kad dodjem na forum po meni drvlje i kamenje za nesto sto nisam bidao na aukciji,nemoras da platis proviziju.... pa sad vidi dal bi sa tako nekim pokusao da dalje razgovaras.
5.neznam te licno ALI BIH VOLEO DA TE JEDNOM UPOZNAM I DA POPRICAM SA TOBOM LICE U LICE uz pivo il tako nesto
6.U SVAKOM SLUCAJU IMAS JEDAN PLUS OD MENE BAR SI SE POTRUDIO DA NOVOM STAROM CLANU PREDOCIS DA OVAJ FORUM NIJE VISE BAS IDEALNO MESTO ZA RAZMENU I PRODAJU JEL KAO STO KAZE POSLOVICA "U SVAKOM ZITU IMA KUKOLJA".

Razumijem ja tebe ali mogao si barem da se izjasnis, kao sada ovdje, da znam na cime sam. Jer ako nesto mrzim, to je da neko ignorira moje poruke, a ja gubim vreme i zivce praveci popise i slike stripova...

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30977 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 22/04/2008 : 17:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
super, i mene je to zanimalo!

quote:

quote:

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4342 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 28/04/2008 : 10:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
ja sam dzoni i imam par stripova za koje konkurisem na aukciji.ako je osvojim stripove mogu podici u darkvudu jer sam iz beograda.ti me obaversti kada ce to biti.moj mobilni ako treba 0stavicu.pozdrav
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 29/04/2008 : 13:15:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

ja sam dzoni i imam par stripova za koje konkurisem na aukciji.ako je osvojim stripove mogu podici u darkvudu jer sam iz beograda.ti me obaversti kada ce to biti.moj mobilni ako treba 0stavicu.pozdrav

Sve cemo se dogovoriti nakon aukcija, nista ne brini, mozemo da se nadjemo i u Darkwoodu, ili ako ti je blize na nekom drugom mestu. Sacekaj da se zavrse aukcije i kontaktiracemo mailom, pa i razmeniti telefone.
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4342 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 29/04/2008 : 16:14:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
moj e majl je u yahoo formatu a tvoj u goglee.nadam se da to nije problem,u svakom slucaju cujemo se ako nista onda preko foruma ovde pa ce da razmenimo telefone
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30977 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 30/04/2008 : 10:41:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
pozdrav,

osvojio sam ZS 1083, pa Ti javi kaj ćemo dalje, ja mogu u ponedjeljak ostavit novce i Libellusu.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4342 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 30/04/2008 : 15:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
cao.osvojio sam teksa zs 206,209,265,276,277,282.zivim u beogradu pa mi javi na telefon da se dogovorimo kad da se nadjemo i gde.mozemo se naci ispred darkvuda.odgovori mi na poruku,pa da ti dam telefon radi lakseg kontakta.pozdrav.
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4342 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 30/04/2008 : 15:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
ako ti odgovara,mozemo se naci sutra pre podne ispred darkvuda?
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4342 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 30/04/2008 : 15:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
moj e majl je dzoniciric@yahoo.com
Go to Top of Page

Cholo
Starting Member

Serbia
45 Posts

Member since 16/04/2008

Posted - 30/04/2008 : 17:07:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Cholo a Private Message  Reply with Quote
Ljudi...a gde mogu da se vide izvestaji aukcija? Ne moze svako da cuci pored kompa i da svakominutno prati desavanja. A jos jedna stavka me najvise interesuje. Sta je za koliko prodato. Zbog nekog svog pravljenja kataloga. Eto, Pajin finis sam propustio pa nemam pojma sta se sve izdesavalo.
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 30/04/2008 : 19:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

pozdrav,

osvojio sam ZS 1083, pa Ti javi kaj ćemo dalje, ja mogu u ponedjeljak ostavit novce i Libellusu.

Obavestenje za sve. U Zagreb ce stripovi stici u utorak, nema potrebe dva puta da dolazis, prvo da ostavljas novac, pa posle da opet dolazis po stripove, nego kada sve stigne, rasporedi se i onda je najbolje da svi dodju ko kada moze od utorka. Svima ostalima cu se javiti mailom u petak uvece 02.05. i sve cemo dogovoriti kada i sa kime mogu da se nadjem, a kome i kako saljem paket.

Pozdrav svima
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/05/2008 : 04:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
pajo,a da uključiš pm opciju...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 02/05/2008 : 17:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

pajo,a da uključiš pm opciju...

Pa zar nije ona automatski uključena?
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000