Evo nam jos i giganti Martina Mysterea te Nathana Nevera. Bude li sve u redu, i njih ocekujemo za Mafest. Izdanja su kao i do sada A4 formata u nakladi od 500 komada s cijenom od 115 kuna (vrijedi za SK Libellus).
Za izvrstan rad na NN gigantima zahvaljujemo se Mihaeli, Mifugu, Melini... a za sjajan posao pri izradi MM giganata zahvaljujemo se Goranu, Curuniru, Tomici (Graferkon), Melini... I svima ostalima koji su pomogli u izradi ovih izdanja.
MM Gigant 9: GRAD MAGOVA - 240 stranica MM Gigant 10: ANDJEO ZLA - 224 stranice
NN Gigant 7: DVIJE NEPRIJATELJICE - 256 stranica NN Gigant 8: POSLJEDNJE NAUTILUSOVO PUTOVANJE - 256 stranica
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Mljac mljac mljac Ovo je strašan tempo, još da iziđu reprinti do Božića pa da konačno ulovim i br. 1 i 2...
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
jos samo 2 martijeva giganta fale pa se agonija okoncava. mislim agonija mog novcanika...
Jock. Dok izadju ta dva,imaces jos jedan izdat u Italiji,a dok dodje Mafest naredne godine jos jedan,tako da ce ih opet biti po dva u naredne dve ture(CRS i Mafest). Tek dogodine ces moci da odahnes
MM su mi daleko najbolji giganti,predeveracu nekako i Nathana.
Daj priliku Nathanu - ako nisi pod hitno kreni sa redovnom serijom!Osobno uz Magico Vento najbolji Bonelli serijal
to i ja svima stalno govorim... al uzalud
onima koji ne vole SF ionak ne paše koji god argument ponudio mnogima koji vole SF...ima preveč emocijalnih zavrzlama
al eto mogu se pohvalit da su svi kompanjuni kojima sam dal nathana na čitanje...jednostavno očarani pogotovo gigantima
p.s. naslovnica 8. nathanovog pogotovo ,i 10. martijevog giganta su fenomenalne 7. marti je očajan moram priznat,al onda i "broj zvijeri" nije na neš ličio a odličan strip za nathanover znam al ,što kažu recenzije na martijeve?
Citam ja Nathana,giganti mi mogu proci ali nista vise od toga. Redovne epizode od Ludensa upravo citam,svako vece po jedan strip. Kad bi uzivao u svim stripovima kao sto sad uzivam imao bi u kolekciji jedno 4 stripa.Nisam ljubitelj ovog zanra. Film Rat zvijezda nisam nikad pogledao jer me totalno ne privlaci dok sam Gospodar prstenova gledao par puta a mogao bi ga gledati svake sedmice,to je ono o ukusima.