Author |
Topic |
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 30/04/2008 : 17:25:17
|
Evo jos malo Nathana u specijalnom i almanah izdanju.
Mislim da ce obje knjige biti prava poslastica za sve okorjele fanove Nathana Nevera... Uz odlicne price tu je u specijalu i veliki tekstualni dio "Kronike buducnosti" u kojem cete saznati jako puno o kronologiji univerzuma Nathana Nevera... A uz NN almanah, kao i u prvom izdanju, tu je izvrstan tekst koji je napisao Djole, i koji u svakom slucaju treba procitati svaki Nathanov fan kako bi dobio pregrst informacija o Nathanovom svijetu, njegovim univerzumima i svemu sto se oko njega dogadja.
Na prijevodu u oba izdanja zahvaljujemo se Mihaeli, na lekturi Mifugu, Dekari na upisu i pripremi, Melini na dizajnu i slaganju tekstualnih djelova, te Djoletu na doista sjajnom tekstu u almanah izdanju. I svim ostalima koji su pripomogli u radu na ovim izdanjima.
Troskovi za ova dva izdanja bili su nesto veci nego uobicajeno, prouzrokovani vecim tekstualnim dijelom (NN specijal), te slozenijim, opseznijim i zahtjevnijim skenom stranica (NN almanah), te smo sukladno tome bili primorani cijene za ove dvije knjige malo korigirati. Tako ce NN specijal 5 kostati 80 kuna a NN almanah 2 kostat ce 85 kuna u strip knjizari Libellus.
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 30/04/2008 : 18:02:50
|
quote: Originally posted by kiky
Superiška. Prvo s Nemom na posljednje putovanje a onda povračanje u Nathanovo djetinjstvo.
To sam i ja prvo pomislio!!!! |
|
|
Garak
Average Member
Bosnia and Herzegovina
805 Posts
Member since 05/02/2008 |
Posted - 30/04/2008 : 18:03:15
|
quote: Originally posted by kiky
Superiška. Prvo s Nemom na posljednje putovanje a onda povračanje u Nathanovo djetinjstvo.
Ma nije valjda da je toliko loša epizoda? |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 30/04/2008 : 18:05:11
|
quote: Originally posted by Malicius
lijepo
šta lijepo... grijeh je ne imati. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 30/04/2008 : 19:51:17
|
zakon. dok su me prve dve najave ostavile hladnog (več smo navikli na gigante), ovo je baš ono što sam htio. ovim smo opasno smanjili rupetine u serijalu....još SP 6 što prije :) |
|
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 30/04/2008 : 19:56:47
|
quote: Originally posted by jang
zakon. dok su me prve dve najave ostavile hladnog (več smo navikli na gigante), ovo je baš ono što sam htio. ovim smo opasno smanjili rupetine u serijalu....još SP 6 što prije :)
bice jos koji specijal ove godine a i almanah ofkors :) namjera i jest da se popune rupe barem da se izravna godina izdavanja po talijanima |
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 30/04/2008 : 19:59:16
|
Skuplje, ali nema veze. To je Nathan. Još giganti i MV, a nisam ni Martine 13-18 uzeo. BANKROT!!!
Nego, ova naslovnica SP5 je nažalost očajna. Ali zato je ova na almanahu predobra. |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 30/04/2008 : 20:31:24
|
OOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo..... Kako lipo Za ova dva znam da izlaze,al dajte još koje iznenađenje
Očemo još!Očemo još!
p.s. nakon što vidjeh ovu zamjensku na specijalu 5 još mi draže što je ovo zadnja zamjenska koju ću ikad morat gledat...
al ljudi ne dajte se smesti,na Ubc-u je Sp. 5 ocijenjen s 75% i to u onoj negativističko-minucioznoj fazi recenzenta |
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 30/04/2008 : 22:34:00
|
Nije fer....
Svejedno, izgleda fenomenalno, kao i uvek, mada....moram se sloziti da je naslovnica za specijal pogana! Svaka cast!
( ) |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 30/04/2008 : 23:45:38
|
ovaj villa je nenormalan, fenomenalno crta naslovnice dylana i tex-a, a sad i nevera
a s druge strane, naslovnica ovog specijalca je ocajna
|
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 01/05/2008 : 00:10:50
|
Ne mogu vjerovati da vam je ta naslovnica toliko losa. Pogotovo kad se sjetim sto smo ustvari bili dobili za naslovnicu, onda mi je ova vise nego odlicna. Crtao ju je Gino Vercelli i mozda ja nemam ukusa, ali mi je bolja kao naslovnica od one Castellinijeve koju nismo smjeli objaviti... meni ova Castellinijeva vise lici na neki dodatak nego na naslovnicu nekog izdanja. A puno je ljepse ovo sto je bilo naslovnica dodatka... No ukusi su raziliciti...
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 01/05/2008 : 00:11:20
|
quote: Originally posted by Ferri
Nisam bas upucen u Nathana, pa moze li mi neko reci zasto Specijalci nose brojeve 3,4 i 5, Sta je sa jedan i dva???!!!
Objavljeni su u Ludensu... |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 01/05/2008 : 00:13:53
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by Ferri
Nisam bas upucen u Nathana, pa moze li mi neko reci zasto Specijalci nose brojeve 3,4 i 5, Sta je sa jedan i dva???!!!
Objavljeni su u Ludensu...
Aha da na to sam bas sada pomislio,znaci nastavili ste numeraciju,super. |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Posted - 01/05/2008 : 00:27:41
|
[quote]Originally posted by Dado
Ne mogu vjerovati da vam je ta naslovnica toliko losa. Pogotovo kad se sjetim sto smo ustvari bili dobili za naslovnicu, onda mi je ova vise nego odlicna. Crtao ju je Gino Vercelli i mozda ja nemam ukusa, ali mi je bolja kao naslovnica od one Castellinijeve koju nismo smjeli objaviti... meni ova Castellinijeva vise lici na neki dodatak nego na naslovnicu nekog izdanja. A puno je ljepse ovo sto je bilo naslovnica dodatka... No ukusi su raziliciti...
glej ovak,original naslovnica je stvarno bezvez,pa smo svi očekivali da neć bit teško nadmašit Castelinija s zamjenskom a kad ono...isto bezvez...
al baš me zanima,ak nije na odmet,pokazat tu zamjensku koju su vam ponudili? mora da je stvarno ono...OČAJNA a ja volim trash
nego...još jedno pitanjce, što oni vele tam u boneliju, zašto pobogu tih 60 kusur brojeva regularne i specijala ne odrade zamjenske naslovnice kak treba, neg ovak...šalju šljam il uopće ne šalju? mislim,za jednu ozbiljnu izdavačku kuću to mi je nekak...neozbiljno |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 01/05/2008 : 00:38:14
|
ako je ovo zadnja zamjenska, onda super, izdurat ćemo.
složio bih se da je i orginalna loša, barem što se tiče motiva. castellini je fantastičan crtač, ali već sam komentarisao u nekim recenzijama da zna omanuti s motivom na naslovnicama, što je daleko rjeđe kod de angelisa. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Posted - 01/05/2008 : 00:44:16
|
quote: Originally posted by I like girlz
ako je ovo zadnja zamjenska, onda super, izdurat ćemo.
složio bih se da je i orginalna loša, barem što se tiče motiva. castellini je fantastičan crtač, ali već sam komentarisao u nekim recenzijama da zna omanuti s motivom na naslovnicama, što je daleko rjeđe kod de angelisa.
a gleđ Catelini je znao omanut s krivim motivom katkad,al bogami DeAngelis kasnije ima nedostatak motiva na naslovnicama za popizd..t! onak...nathan u pozi i izmaglica u pozadini,al fala bogu s najnovijim brojevima se se vratil na staro |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 01/05/2008 : 01:22:15
|
quote: Originally posted by darkraver glej ovak,original naslovnica je stvarno bezvez,pa smo svi očekivali da neć bit teško nadmašit Castelinija s zamjenskom a kad ono...isto bezvez...
al baš me zanima,ak nije na odmet,pokazat tu zamjensku koju su vam ponudili? mora da je stvarno ono...OČAJNA a ja volim trash
Nisam siguran da ju jos uopce imamo, tu ranije ponudjenu. No meni ova koja je sada doista nije nimalo losa... U svakom slucaju za ovu mi nije zao sto se trebala raditi zamjenska jer je Castellini tu bio ocajan.
quote:
nego...još jedno pitanjce, što oni vele tam u boneliju, zašto pobogu tih 60 kusur brojeva regularne i specijala ne odrade zamjenske naslovnice kak treba, neg ovak...šalju šljam il uopće ne šalju? mislim,za jednu ozbiljnu izdavačku kuću to mi je nekak...neozbiljno
A prvo sto bih se ja pitao kakav je njihov interes da rade neke extra zamjenske naslovnice kad su to oni sve objavili? Zbog izdavaca poput nas im se sigurno ne isplati angazirati ne znam koliko crtaca da crtaju samo to. A osim toga sto nam ili tko nam garantira da svejedno nebi promasili u odabiru? Kao da je svaka naslovnica sjajna, a crtaju je sjajni crtaci. Nije li bas ova izvorna iz broja 5 odlican primjer toga? |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Posted - 01/05/2008 : 12:45:52
|
quote:
A prvo sto bih se ja pitao kakav je njihov interes da rade neke extra zamjenske naslovnice kad su to oni sve objavili? Zbog izdavaca poput nas im se sigurno ne isplati angazirati ne znam koliko crtaca da crtaju samo to. A osim toga sto nam ili tko nam garantira da svejedno nebi promasili u odabiru? Kao da je svaka naslovnica sjajna, a crtaju je sjajni crtaci. Nije li bas ova izvorna iz broja 5 odlican primjer toga?
upravo tak...oni su to odradili u Italiji i nek se drugi izdavači koji nude njihov proizvod snalaze kak znaju s naslovnicama,a oni ponude onak,neš s nogu nabrzak scrtano... to mi je nekak,hah,baš onak talijanski...
ko,ko....ma ko talijanska pizza! očekuješ nešto ekstra pošto je njihov izum kadli ono...dobiš plastičnu ambalažu s malko rajčice
|
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7818 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 01/05/2008 : 17:30:23
|
Nova naslovnica za spec je rutinski posao, valjda odradjena za vrijeme rucka, nabrzinu, odnosno grozna je. Siguran sam da Castellinijeva izgleda jos i ljepse uzivo. No, knjiga se nikad ne presudjuje prema koricama... Radujem se kronikama. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 01/05/2008 : 23:09:03
|
quote: Originally posted by Dado
Pa, Kastelinijeva nije nesto bogata, ali tehnika i boje, i jos poonesto je cini mnogo boljom!!!! ( po mom ukusu ) |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
Topic |
|