Ken vec tradicionalno izlazi dvaput godišnje, u svibnju i studenom, pa je vrijeme da najavimo i novih 8 brojeva koji bi se trebali pojaviti u prodaji do Mafesta (15.5.), a uz novih 8 brojeva, tu je i drugo izdanje epizoda od 7 do 12.
bar nemam dvojbi oko izbora meni najdraže naslovnice u svijetu stripa u cijeloj galaktici a i šire. to je dakako 50ica, unatoč tim pričama koje baš i nisu naj... ali ken je ken, kakav god bio, a naslovnicu bih najradije na A1 pa na zid
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
bar nemam dvojbi oko izbora meni najdraže naslovnice u svijetu stripa u cijeloj galaktici a i šire. to je dakako 50ica, unatoč tim pričama koje baš i nisu naj... ali ken je ken, kakav god bio, a naslovnicu bih najradije na A1 pa na zid
Meni su te priče u broju 50 bas ok, a i naslovnica mi je fantasticna. Steta sto je cijena originala trenutno izvan mojih mogucnosti, ali jednom...
hej, ja to uopce nisam citao vec se drzao tvoje napomene da ti je nesto tu jako lose, da ti je cak muka prevoditi. oprosti ako sam pobrkao, bit ce da je to neki drugi iz ove ture. veseli me ako je i scenarijski dobro. ma da je sad kremenko unutra, ovakvoj naslovnici i pozadini ne bih odolio...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
hej, ja to uopce nisam citao vec se drzao tvoje napomene da ti je nesto tu jako lose, da ti je cak muka prevoditi. oprosti ako sam pobrkao, bit ce da je to neki drugi iz ove ture. veseli me ako je i scenarijski dobro. ma da je sad kremenko unutra, ovakvoj naslovnici i pozadini ne bih odolio...
ne znam, mozda sam nesto rekao za neki od ovih 8 (recimo 49 mi nije nešto posebno dobra), ali 50 je jako, jako dobra, bar meni.
Nemam sve Lily i Dome, ne svidjaju mi se na velikom formatu, povecane stranice obojene ne bas najsjajnije(mada imam sve milazzove i trevisanove kenove preformatirane u A4, 48 stranica, u boji, samo meki uvez, ali ni to nije to).
KP posebno veseli. Iako se MV sve vise namece svojom kvalitetom, Ken je klasa za sebe. Ono sto je najbitnije je da je svo ovo "nase" ludilo oko vrhunskih izdanja zapocelo bas sa KP pa ima posebno mjesto u mom srcu. Jedva cekam novih 8 knjiga prvo pred ocima i rukama, a zatim na polici!
Svaka cast Markose!
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"