Author |
Topic |
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 01/05/2008 : 12:27:02
|
quote: Originally posted by Porter
Citam ja Nathana,giganti mi mogu proci ali nista vise od toga. Redovne epizode od Ludensa upravo citam,svako vece po jedan strip. Kad bi uzivao u svim stripovima kao sto sad uzivam imao bi u kolekciji jedno 4 stripa.Nisam ljubitelj ovog zanra. Film Rat zvijezda nisam nikad pogledao jer me totalno ne privlaci dok sam Gospodar prstenova gledao par puta a mogao bi ga gledati svake sedmice,to je ono o ukusima.
Ista situacija i kod mene. Nisam ga ni citao i prejebase me team-up-ovima sa MM,inace ga verovatno ne bih ni uzimao. Al' sad sta je tu je. |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 01/05/2008 : 13:44:44
|
Ako ćemo o ukusima,svrstat ratove zvijezda i nathana u istu kategoriju SFa je krajnje neozbiljno Nathan je ipak za klasu bolji i ozbiljniji (joj sad kad dobijem od starwarsovaca po čelu)
al dobro,kao što i rekoh,kom ne paše SF ne paše i nathan i gotovo rekoh imam ja i lege koji vole SF al im nathan jednostavno predramatičan(ti su više onak, HC SF)
meni recimo eto ne paše western pa eto ,tko god što reko, nisam jednostavno tip za Texa,Zagora,Bleka,Marka,Kena i ekipu...
obećao sam jedino Magicu Ventu dat priliku al to u neko drugo vrijeme pošto me nathani,martiji i još što postrance iscrpi trenutno...
al nećemo skretat s teme valjda upitah o martijima i sam si odgovorih čini mi se da je ovaj "Anđeo" najbolje ocijenjen gigant dosad na Ubc-u,91% jedva čekam... |
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 01/05/2008 : 17:26:07
|
Nadam se dakako nekakvom prigodnom popustu... Martine jedva cekam (mada je malo previse Moralesa za moj ukus), Nathane malo manje. Odlicno, sto reci. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 01/05/2008 : 19:27:04
|
quote: Originally posted by darkraver
Ako ćemo o ukusima,svrstat ratove zvijezda i nathana u istu kategoriju SFa je krajnje neozbiljno Nathan je ipak za klasu bolji i ozbiljniji (joj sad kad dobijem od starwarsovaca po čelu)
al dobro,kao što i rekoh,kom ne paše SF ne paše i nathan i gotovo rekoh imam ja i lege koji vole SF al im nathan jednostavno predramatičan(ti su više onak, HC SF)
meni recimo eto ne paše western pa eto ,tko god što reko, nisam jednostavno tip za Texa,Zagora,Bleka,Marka,Kena i ekipu...
obećao sam jedino Magicu Ventu dat priliku al to u neko drugo vrijeme pošto me nathani,martiji i još što postrance iscrpi trenutno...
al nećemo skretat s teme valjda upitah o martijima i sam si odgovorih čini mi se da je ovaj "Anđeo" najbolje ocijenjen gigant dosad na Ubc-u,91% jedva čekam...
nema ti to veze. obozavam SF u filmovima. obozavam i ALIENSE prvi dio u stripu npr., ali NN mi je zamor nad zamorima. ne mogu ni zamisliti da netko daje prednost njemu pred MV-om. ali svi smo razliciti, Boze moj, na sto bi to slicilo da slijedimo jedan um?
sto se MMG10 tice, doci ce na svoje svi koji su preumorni od tone i tone teksta, veza s prošlošću glavnog junaka, mitova i legendi svih vrsta... napokon jedan razbibrizan, napet mmg, pun akcije koji se lagano cita u jednom dahu... i lektorska poslastica za koju nije trebalo uzeti ni bolovanje ni godisnji radi provjere znanstvenih, povijesnih, geoloskih i tko zna kojih sve ne podataka... napokon strip, a ne, koliko god bio vrstan, davež... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
weaver
New Member
Croatia
136 Posts
Member since 04/04/2006 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 01/05/2008 : 22:52:36
|
quote: Originally posted by Porter
Citam ja Nathana,giganti mi mogu proci ali nista vise od toga. Redovne epizode od Ludensa upravo citam,svako vece po jedan strip. Kad bi uzivao u svim stripovima kao sto sad uzivam imao bi u kolekciji jedno 4 stripa.Nisam ljubitelj ovog zanra. Film Rat zvijezda nisam nikad pogledao jer me totalno ne privlaci dok sam Gospodar prstenova gledao par puta a mogao bi ga gledati svake sedmice,to je ono o ukusima.
Jaooooj.... Pa jel opet ja treba da poceinjem o Ratovima zvezda na ovom forumu....
|
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 01/05/2008 : 22:54:03
|
al nećemo skretat s teme valjda upitah o martijima i sam si odgovorih čini mi se da je ovaj "Anđeo" najbolje ocijenjen gigant dosad na Ubc-u,91% jedva čekam...
Od starwarsovca po čelu!!!!!!
|
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 02/05/2008 : 08:54:52
|
Vrhunski je osjecaj kako sustizemo nase prijatelej talijane sa gigantima. Prije dvije godine ovo je bio SF imati bilo koji broj giganta, a sada vec 9. i 10. od MM i 7. i 8. od NN!
SAVRSENO! |
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
|
|
Trigger
Average Member
Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Member since 12/07/2007 |
Posted - 02/05/2008 : 10:42:06
|
quote: Originally posted by Darkwood Devil
Vrhunski je osjecaj kako sustizemo nase prijatelej talijane sa gigantima. Prije dvije godine ovo je bio SF imati bilo koji broj giganta, a sada vec 9. i 10. od MM i 7. i 8. od NN!
SAVRSENO!
Vise nego savrseno... |
I kad ce Bob Morane u integralima? |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 02/05/2008 : 15:18:12
|
znate sto ide sad? ''nije fer...''
|
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
c64
Senior Member
Cuba
1694 Posts
Member since 15/03/2006 |
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Posted - 02/05/2008 : 16:38:59
|
quote:
ma ožeži me i Yodom po čelendri!!! al glava poput Deathstara!! nepobjediva!
|
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Posted - 02/05/2008 : 16:42:23
|
quote: Originally posted by Dado
Idi slobodno... potrajat ce dok ne bude sve najavljeno. Mozda tek sutra kompletitiramo sve...
to je to a? ahhh,a stvarno sam očekival još bar 2 knjige NN regularne... nije vrag da ćemo ih čekat tam do CRŠ-a? |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 02/05/2008 : 16:48:00
|
ove godine uopce nece
ps osvetha sitha |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 02/05/2008 : 20:37:45
|
quote: Originally posted by Curunir
znate sto ide sad? ''nije fer...''
|
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 02/05/2008 : 20:38:45
|
quote:
Pa, pazi, o tome koliko je nepobediva....unistili je 2 puta ko od sale! |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 02/05/2008 : 20:39:24
|
quote: Originally posted by Curunir
ove godine uopce nece
ps osvetha sitha
Onda promeni avatar u Count Dooku-a, isti ti je glumac! |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Posted - 03/05/2008 : 01:04:56
|
quote:
Pa, pazi, o tome koliko je nepobediva....unistili je 2 puta ko od sale!
je na filmu,al u reali... |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 03/05/2008 : 13:59:37
|
quote:
Pa, pazi, o tome koliko je nepobediva....unistili je 2 puta ko od sale!
je na filmu,al u reali...
PA sve je realno, samo sto se ne cini tako! |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 05/05/2008 : 10:40:43
|
quote:
Zbog Nathana ti je sve oprošteno... ...al ipak NE DIRAJ MI RATOVE ZVIJEZDA BRE!!!!!!!!!!!!!! |
... |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 05/05/2008 : 10:42:39
|
Eto hiljaditi post... poljubičastaviše mi zvjezdice... ej moderatori jel možete da ih pocrnobijelite? Spomenik bi vam neđe po izboru podigao u znak zahvalnosti! |
... |
|
|
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 10/05/2008 : 19:54:33
|
Može li netko od nazočnih na ovom forumu kazati par riječi o novim MM,kakvi su, usporediti ih sa prethodnim, posebno za Grad magova. Prije neki dan sam pokušao pročitati do kraja Otok vatre i leda, stvarno nije išlo. Strašno je naporan, i to je do sada jedini MM gigant kojeg ne bi kupio da sam znao sadržaj. Za ove nove ću prvo sačekati komentare, pa se onda odlučiti. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 10/05/2008 : 20:01:08
|
quote: Originally posted by deangelis
Može li netko od nazočnih na ovom forumu kazati par riječi o novim MM,kakvi su, usporediti ih sa prethodnim, posebno za Grad magova. Prije neki dan sam pokušao pročitati do kraja Otok vatre i leda, stvarno nije išlo. Strašno je naporan, i to je do sada jedini MM gigant kojeg ne bi kupio da sam znao sadržaj. Za ove nove ću prvo sačekati komentare, pa se onda odlučiti.
Kad pročitamo,onda idu dojmovi... Il se strpi il njuškat po recenzijama. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 12/05/2008 : 09:01:19
|
Može li netko od nazočnih na ovom forumu kazati par riječi o novim MM,kakvi su, usporediti ih sa prethodnim, posebno za Grad magova. Prije neki dan sam pokušao pročitati do kraja Otok vatre i leda, stvarno nije išlo. Strašno je naporan, i to je do sada jedini MM gigant kojeg ne bi kupio da sam znao sadržaj. Za ove nove ću prvo sačekati komentare, pa se onda odlučiti.
Pitam se zašto onda uopće čitaš Mysterea, ako te takvo nešto zamara?! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 12/05/2008 : 13:08:40
|
quote: Originally posted by DeeCay
Pitam se zašto onda uopće čitaš Mysterea, ako te takvo nešto zamara?!
Svi MM giganti izuzev Otok vatre i leda su ili vrlo dobri ili odlični, ali ovaj koji sam naveo zamoran je i ja ga doista nisam mogao pročitati do kraja. Ja bi volio da svi ovi najnoviji giganti koji će izići budu odlični, ali nisam u to siguran, pa ću radije sačekati komentare. Ja se pitam kako tebe taj nije zamorio? Valjda nismo svi isti. |
|
|
Topic |
|