kupujem svih 14 kada dođe u libellus, nekako ću zdilat staru drugu seriju mada je zanimljivo da koliko god ti stripovi jadnjikavo djeluju i oni zadnji primjerci imaju glatke hrbate kao staklo, to je danas nezamislivo. Od hc serijala nastavljam samo s kenom i magičnim i sve mi je krivo da izlaze istodobno što je logično radi festivala koji se održavaju. muka je gledati ove naslovnice nekoliko tjedana prije mogućnosti kupnje, eh da piše od danas u SKL nebi čekao kraj radnog vremena.
kupujem svih 14 kada dođe u libellus, nekako ću zdilat staru drugu seriju mada je zanimljivo da koliko god ti stripovi jadnjikavo djeluju i oni zadnji primjerci imaju glatke hrbate kao staklo, to je danas nezamislivo. Od hc serijala nastavljam samo s kenom i magičnim i sve mi je krivo da izlaze istodobno što je logično radi festivala koji se održavaju. muka je gledati ove naslovnice nekoliko tjedana prije mogućnosti kupnje, eh da piše od danas u SKL nebi čekao kraj radnog vremena.
Da, Bas ono cim ih vidis imas potrebu imati ih. Tesko se suzdrzavati
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Priče o vojnicima sam baš čekao sa nestrpljenjem. Meni se taj strip mnogo dopao. Mislim da je u ovoj turi jedini slabiji Naikini ratnici i Obračun u Stoktonu. Ovi ostali su odlični.
Čini mi se da su je radila četvorica, Milaco, Trevisan, Polese i Ambrosini. Može biti da se varam.
Najbolja od tih prica mi je ona koju je crtao Trevisan. Ni ostale nisu lose.
Ma daleko su od lošeg. Meni je ovo jedan od klasika Kena Parkera. Dobra je i sam priča o susretu pisca sa Kenom. Berardi ovde stvarno briljira. Sledeči ovakav pokušaj će biti u Norminom princu, kada je genijalni Trevisan crtao celog Hamleta.