forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 marveli by bookglobe
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 32

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 02/05/2008 : 00:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svaka čast ASM-u, ali najbolje da preskočim ovu epizodu (mislim, kupit ću ga, ali tu priču neću pročitati).

ma ne zbog nebodera, vec zbog velike svjetske nepravde

al kazem, bez tog detalja, prica je u redu...jebiga, ne moze se ocekivat da ce bilo tko u tom trenutku pisati kriticne opaske o 11. rujnu...Marvelovi autori najmanje...

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

TinK2
Junior Member

Croatia
321 Posts

Member since 31/12/2007

Posted - 02/05/2008 : 11:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send TinK2 a Private Message  Reply with Quote
Inače, meni je epizoda isto relativno OK, ima onaj klasični američki štih tipa "superheroji su tu da nas štite od zla", samo još dodatno pojačan i napuhan kojekakvim glupim dosjetkama scenarista, pa stoga moram priznati da je priča malo pretjerano izidealizirana, te se više orijentira na klince nego na odrasle, ako sam dobro shvatio. Osim toga, taj Doom koji plače je čak i dobar detalj - mislim, time samo hoće pokazati koliko je katastrofa velika, a opet, ne znači ni da je zlikovcima poput Dooma sve 5 u životu. Mislim, uvijek ga rasturaju, pa barem ima dobar razlog za plač. Ali, OK, ovaj magneto stvarno tu nije trebao, što je, je. Mislim, ako želiš uništiti ljudsku rasu, zašto im sad odjednom pomažeš? Pa nije li on isto jedan veliki terorist u cijelim X-menima?!? Sve u svemu, scenarij me se nije dojmio, crtež na razini. Sve u svemu, predlažem da ipak pročitate, pa sami prosudite kolko vam se sviđa.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 03/05/2008 : 16:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:
Originally posted by DeeCay

Shvatio sam da je izasao tek kad sam ga vidio na kioscima... Nadam se samo da ce ona epizoda 11. rujna proci bez neke velike patetike.

je da ne bi...

citajuci je potrebno je zatomiti nagon za povracanjem....jos ni ne bi bilo toliko lose da se iz nekog razloga u svemu tome ne nadju Magneto i Dr. Doom koji place (!sic)...isuse mili

Slažem se!
Koja grozota....Baš su šašavi ti Amerikanci!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 04/06/2008 : 09:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Novi broj Marvel Avantura na kiosku.
Go to Top of Page

Tally
Average Member

Croatia
744 Posts

Member since 13/01/2003

Posted - 04/06/2008 : 11:52:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tally a Private Message  Reply with Quote

Jupi, stiglo je još jedno ljeto i novi broj Marvel avantura! Pa da vidimo što imamo u ovom broju... Peti broj sadrži “klasičnu” Spider-Man avanturu, točnije priču o eksplozivnom Elektru. U drugoj avanturi opet nam dolazi Fantastična četvorka koja će se ovaj put sukobiti s dijaboličnim Doktorom Santosom. Naravno, tu su i naši novi posteri! Serijal je namjenjen svim uzrastima (ALL AGES!). Izlazi dvomjesečnim ritmom. Cijena samo: 19,90 kuna.

Tally
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 05/06/2008 : 14:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
Pa za leto neznam, ali za nove avanture JAP!
Sjajna stvar!

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

TinK2
Junior Member

Croatia
321 Posts

Member since 31/12/2007

Posted - 05/06/2008 : 15:41:52  Show Profile Show Extended Profile  Send TinK2 a Private Message  Reply with Quote
I kakve su u yadnje vrijeme (jer ne pratim od drugog broja)?
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 05/06/2008 : 17:56:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Nevjerojatno kako su te Marvel Avanture (koje sam, nažalost, kupio prvi broj i jedva pročitao), već na broju 5, a ASM (koji je nešto najbolje od Spider-Mana) tek na broju 3.
Go to Top of Page

TinK2
Junior Member

Croatia
321 Posts

Member since 31/12/2007

Posted - 06/06/2008 : 15:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send TinK2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Nevjerojatno kako su te Marvel Avanture (koje sam, nažalost, kupio prvi broj i jedva pročitao), već na broju 5, a ASM (koji je nešto najbolje od Spider-Mana) tek na broju 3.

Ghn-daaa....
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 06/06/2008 : 16:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TinK2

I kakve su u yadnje vrijeme (jer ne pratim od drugog broja)?

Lagane price, dojmljiv deciji crtez i dosta akcije sa klise zapletima... verovatno ga kupujem zbog simpa cene i spajdija...

A sto se tice amazing spajdija i ja vicem iz sveg glasa: Dvomesecni ritam je majka!

ali izgleda da dzaba trosim glas...

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 07/06/2008 : 12:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Ultimate Spiderman/Ultimate X-men #45 na kioscima!
Go to Top of Page

Death
Senior Member

Croatia
1208 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 07/06/2008 : 16:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Death a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Da.
Go to Top of Page

Tally
Average Member

Croatia
744 Posts

Member since 13/01/2003

Posted - 07/06/2008 : 17:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tally a Private Message  Reply with Quote

Izašao je novi USX broj za mjesec lipanj! U ovom broju Ultimate Spider-Man serijala, Spidey se nakon pada aviona budi te upoznaje X-Mene i Profesora Xaviera koji pokušava telepatski riješiti problem zvan Geldoff. A u Ultimate X-Men serijalu od ovog, pa kroz idućih šest brojeva kreće nova epizoda pod imenom Novi mutanti. U njoj upoznajemo veličanstvenog mutanta - Anđela. Flip sistem, još uvijek samo 19,90 kuna! Požurite na najbliži kiosk po svoj primjerak!

Tally
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 07/06/2008 : 18:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
Tally pici 100 na sat!!!
Svaka cast majstore!đ
Jos kad bi pao neki HC, ako ne skorije, onda za jedenji sajam knjiga u Bg-u!

Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 07/06/2008 : 20:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
Marvel avanture neznam zašto kupujem, a ASM je apsolutno najbolji spider-man serijal ikada!!! Ultimate spider-man mi je bezveze, ali ultimate x-man je super!
Go to Top of Page

TinK2
Junior Member

Croatia
321 Posts

Member since 31/12/2007

Posted - 07/06/2008 : 20:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Send TinK2 a Private Message  Reply with Quote
Daleko najbolji serijali (meni) koje je Bookglobe objavio, a meni ujedno i Marvelovi favoriti opcenito su Astonishing X-men i The Ultimates. Sve ostalo kupujem, vise-manje, jer izlazi, nadajuci se nekom boljem zapletu.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 07/06/2008 : 22:51:16  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Man_of_Steel

Tally pici 100 na sat!!!
Svaka cast majstore!đ

kada ce u srbiju broj 3 ams???i da odkuvek sam se pitao shta znaci HC

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

TinK2
Junior Member

Croatia
321 Posts

Member since 31/12/2007

Posted - 07/06/2008 : 23:14:59  Show Profile Show Extended Profile  Send TinK2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94

quote:

Tally pici 100 na sat!!!
Svaka cast majstore!đ

HC = Hard Cover = Tvrde korice
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 08/06/2008 : 07:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
quote:

Daleko najbolji serijali (meni) koje je Bookglobe objavio, a meni ujedno i Marvelovi favoriti opcenito su Astonishing X-men i The Ultimates. Sve ostalo kupujem, vise-manje, jer izlazi, nadajuci se nekom boljem zapletu.

JAO JA BUDALO!!! KAKO SAM ZABORAVIO X-MANE???!!! TO MI JE UZ ZAGORA NAJBOLJI STRIP!!!
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 08/06/2008 : 13:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mali od palube

quote:

JAO JA BUDALO!!! KAKO SAM ZABORAVIO X-MANE???!!! TO MI JE UZ ZAGORA NAJBOLJI STRIP!!!

Eto!
To su svakako najserijali koje je bookglobe pokrenuo, ali nije los ni Ultimate Spajdi, ali i Amazing koji ima vise no genijalni start!
Trebalo bi da 3. HC astonishinga izadje na jesen...
Tako čuo...

Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 08/06/2008 : 14:02:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tally pici 100 na sat!!!
Svaka cast majstore!đ

3. brij ce kod nas kada u HR bude izasao 4.
Dakle oni povlace 3. broj sa sbojih trafika i exportuju ih za Srbiju.

A sto se skraćenica tice evo malog pregleda:
HC-Tvrde korice
SC- Soft covers/ to su ti meke korice (kao na amazingu)

Onda tu jos imamo i :
tbc- trade paperback (to ti je kada se u obliku jednog izdanja izdaju par brojeva nekog izdanja sa (najčešće) kartonskim koricama).

integrali: Kada se spoje par albuma nekog izdanja u jedinstveni integral

Nijedna druga skracenica mi ne pada na pamet, ali vecinu mozes naci na netu, a i pitaj ako se nemožeš snaći, nije mi tesko boga mu!

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 08/06/2008 : 16:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Tally pici 100 na sat!!!
Svaka cast majstore!đ

HC = Hard Cover = Tvrde korice

znao sam da je neshto tako,samo sam ja to prevodio neshto hardcore!!

granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 08/06/2008 : 16:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Tally pici 100 na sat!!!
Svaka cast majstore!đ

HC-Tvrde korice

Onda tu jos imamo i :
tbc- trade paperback (to ti je kada se u obliku jednog izdanja izdaju par brojeva nekog izdanja sa (najčešće) kartonskim koricama).

Nijedna druga skracenica mi ne pada na pamet, ali vecinu mozes naci na netu, a i pitaj ako se nemožeš snaći, nije mi tesko boga mu!

zavaljujem puno!!

Go to Top of Page

beli luk
Average Member

Serbia
795 Posts

Member since 18/06/2006

Posted - 08/06/2008 : 19:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send beli luk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Tally pici 100 na sat!!!
Svaka cast majstore!đ

HC-Tvrde korice

Onda tu jos imamo i :

zavaljujem puno!!

TBC je tuberkuloza, a TPB je trade paperback.
Nemoj weljko da trazi roditeljima pare za tbc...

...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway...
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 08/06/2008 : 19:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
Lapsus totalum...
No to mu je to, uglavnom...

Go to Top of Page
Page: of 32 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000