forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Izdanja za MaFest: MM GIGANTI & NN GIGANTI
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 01/05/2008 : 12:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Citam ja Nathana,giganti mi mogu proci ali nista vise od toga.
Redovne epizode od Ludensa upravo citam,svako vece po jedan strip.
Kad bi uzivao u svim stripovima kao sto sad uzivam imao bi u kolekciji jedno 4 stripa.Nisam ljubitelj ovog zanra.
Film Rat zvijezda nisam nikad pogledao jer me totalno ne privlaci dok sam Gospodar prstenova gledao par puta a mogao bi ga gledati svake sedmice,to je ono o ukusima.

Ista situacija i kod mene.
Nisam ga ni citao i prejebase me team-up-ovima sa MM,inace ga verovatno ne bih ni uzimao.
Al' sad sta je tu je.
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 01/05/2008 : 13:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message  Reply with Quote
Ako ćemo o ukusima,svrstat ratove zvijezda i nathana u istu kategoriju SFa je krajnje neozbiljno
Nathan je ipak za klasu bolji i ozbiljniji
(joj sad kad dobijem od starwarsovaca po čelu)

al dobro,kao što i rekoh,kom ne paše SF ne paše i nathan i gotovo
rekoh imam ja i lege koji vole SF al im nathan jednostavno predramatičan(ti su više onak, HC SF)

meni recimo eto ne paše western pa eto ,tko god što reko, nisam jednostavno tip za Texa,Zagora,Bleka,Marka,Kena i ekipu...

obećao sam jedino Magicu Ventu dat priliku al to u neko drugo vrijeme pošto me nathani,martiji i još što postrance iscrpi trenutno...

al nećemo skretat s teme valjda
upitah o martijima i sam si odgovorih
čini mi se da je ovaj "Anđeo" najbolje ocijenjen gigant dosad na Ubc-u,91%
jedva čekam...

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/05/2008 : 17:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Nadam se dakako nekakvom prigodnom popustu...
Martine jedva cekam (mada je malo previse Moralesa za moj ukus), Nathane malo manje. Odlicno, sto reci.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 01/05/2008 : 19:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkraver

Ako ćemo o ukusima,svrstat ratove zvijezda i nathana u istu kategoriju SFa je krajnje neozbiljno

rekoh imam ja i lege koji vole SF al im nathan jednostavno predramatičan(ti su više onak, HC SF)

meni recimo eto ne paše western pa eto ,tko god što reko, nisam jednostavno tip za Texa,Zagora,Bleka,Marka,Kena i ekipu...

obećao sam jedino Magicu Ventu dat priliku al to u neko drugo vrijeme pošto me nathani,martiji i još što postrance iscrpi trenutno...

jedva čekam...

nema ti to veze. obozavam SF u filmovima. obozavam i ALIENSE prvi dio u stripu npr., ali NN mi je zamor nad zamorima. ne mogu ni zamisliti da netko daje prednost njemu pred MV-om. ali svi smo razliciti, Boze moj, na sto bi to slicilo da slijedimo jedan um?

sto se MMG10 tice, doci ce na svoje svi koji su preumorni od tone i tone teksta, veza s prošlošću glavnog junaka, mitova i legendi svih vrsta... napokon jedan razbibrizan, napet mmg, pun akcije koji se lagano cita u jednom dahu... i lektorska poslastica za koju nije trebalo uzeti ni bolovanje ni godisnji radi provjere znanstvenih, povijesnih, geoloskih i tko zna kojih sve ne podataka... napokon strip, a ne, koliko god bio vrstan, davež...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

weaver
New Member

Croatia
136 Posts

Member since 04/04/2006

Posted - 01/05/2008 : 21:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send weaver a Private Message  Reply with Quote
naslovnice zaista izgledaju spektakularno.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/05/2008 : 22:52:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Citam ja Nathana,giganti mi mogu proci ali nista vise od toga.
Redovne epizode od Ludensa upravo citam,svako vece po jedan strip.
Kad bi uzivao u svim stripovima kao sto sad uzivam imao bi u kolekciji jedno 4 stripa.Nisam ljubitelj ovog zanra.
Film Rat zvijezda nisam nikad pogledao jer me totalno ne privlaci dok sam Gospodar prstenova gledao par puta a mogao bi ga gledati svake sedmice,to je ono o ukusima.

Jaooooj....
Pa jel opet ja treba da poceinjem o Ratovima zvezda na ovom forumu....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/05/2008 : 22:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

jedva čekam...

Od starwarsovca po čelu!!!!!!

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 02/05/2008 : 08:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
Vrhunski je osjecaj kako sustizemo nase prijatelej talijane sa gigantima. Prije dvije godine ovo je bio SF imati bilo koji broj giganta, a sada vec 9. i 10. od MM i 7. i 8. od NN!

SAVRSENO!

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 02/05/2008 : 10:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Vrhunski je osjecaj kako sustizemo nase prijatelej talijane sa gigantima. Prije dvije godine ovo je bio SF imati bilo koji broj giganta, a sada vec 9. i 10. od MM i 7. i 8. od NN!

SAVRSENO!

Vise nego savrseno...

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/05/2008 : 15:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
znate sto ide sad?
''nije fer...''

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 02/05/2008 : 15:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message  Reply with Quote
MLJAC
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 02/05/2008 : 16:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message  Reply with Quote

quote:

ma ožeži me i Yodom po čelendri!!!
al glava poput Deathstara!!
nepobjediva!

Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 02/05/2008 : 16:42:23  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Idi slobodno... potrajat ce dok ne bude sve najavljeno. Mozda tek sutra kompletitiramo sve...

to je to a?
ahhh,a stvarno sam očekival još bar 2 knjige NN regularne...
nije vrag da ćemo ih čekat tam do CRŠ-a?

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/05/2008 : 16:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ove godine uopce nece

ps osvetha sitha

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 02/05/2008 : 20:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

znate sto ide sad?
''nije fer...''

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 02/05/2008 : 20:38:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nepobjediva!

Pa, pazi, o tome koliko je nepobediva....unistili je 2 puta ko od sale!

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 02/05/2008 : 20:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

ove godine uopce nece

ps osvetha sitha

Onda promeni avatar u Count Dooku-a, isti ti je glumac!

Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 03/05/2008 : 01:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message  Reply with Quote
quote:

je na filmu,al u reali...

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/05/2008 : 13:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

je na filmu,al u reali...

PA sve je realno, samo sto se ne cini tako!

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 05/05/2008 : 10:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nepobjediva!

Zbog Nathana ti je sve oprošteno...
...al ipak NE DIRAJ MI RATOVE ZVIJEZDA BRE!!!!!!!!!!!!!!

...
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 05/05/2008 : 10:42:39  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Eto hiljaditi post... poljubičastaviše mi zvjezdice... ej moderatori jel možete da ih pocrnobijelite? Spomenik bi vam neđe po izboru podigao u znak zahvalnosti!

...
Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 10/05/2008 : 19:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message  Reply with Quote
Može li netko od nazočnih na ovom forumu kazati par riječi o novim MM,kakvi su, usporediti ih sa prethodnim, posebno za Grad magova. Prije neki dan sam pokušao pročitati do kraja Otok vatre i leda, stvarno nije išlo. Strašno je naporan, i to je do sada jedini MM gigant kojeg ne bi kupio da sam znao sadržaj. Za ove nove ću prvo sačekati komentare, pa se onda odlučiti.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/05/2008 : 20:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by deangelis

Može li netko od nazočnih na ovom forumu kazati par riječi o novim MM,kakvi su, usporediti ih sa prethodnim, posebno za Grad magova. Prije neki dan sam pokušao pročitati do kraja Otok vatre i leda, stvarno nije išlo. Strašno je naporan, i to je do sada jedini MM gigant kojeg ne bi kupio da sam znao sadržaj. Za ove nove ću prvo sačekati komentare, pa se onda odlučiti.

Kad pročitamo,onda idu dojmovi...
Il se strpi il njuškat po recenzijama.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/05/2008 : 09:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pitam se zašto onda uopće čitaš Mysterea, ako te takvo nešto zamara?!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 12/05/2008 : 13:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Pitam se zašto onda uopće čitaš Mysterea, ako te takvo nešto zamara?!

Svi MM giganti izuzev Otok vatre i leda su ili vrlo dobri ili odlični, ali ovaj koji sam naveo zamoran je i ja ga doista nisam mogao pročitati do kraja. Ja bi volio da svi ovi najnoviji giganti koji će izići budu odlični, ali nisam u to siguran, pa ću radije sačekati komentare. Ja se pitam kako tebe taj nije zamorio? Valjda nismo svi isti.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000