Citam ja Nathana,giganti mi mogu proci ali nista vise od toga. Redovne epizode od Ludensa upravo citam,svako vece po jedan strip. Kad bi uzivao u svim stripovima kao sto sad uzivam imao bi u kolekciji jedno 4 stripa.Nisam ljubitelj ovog zanra. Film Rat zvijezda nisam nikad pogledao jer me totalno ne privlaci dok sam Gospodar prstenova gledao par puta a mogao bi ga gledati svake sedmice,to je ono o ukusima.
Ista situacija i kod mene. Nisam ga ni citao i prejebase me team-up-ovima sa MM,inace ga verovatno ne bih ni uzimao. Al' sad sta je tu je.
Ako ćemo o ukusima,svrstat ratove zvijezda i nathana u istu kategoriju SFa je krajnje neozbiljno Nathan je ipak za klasu bolji i ozbiljniji (joj sad kad dobijem od starwarsovaca po čelu)
al dobro,kao što i rekoh,kom ne paše SF ne paše i nathan i gotovo rekoh imam ja i lege koji vole SF al im nathan jednostavno predramatičan(ti su više onak, HC SF)
meni recimo eto ne paše western pa eto ,tko god što reko, nisam jednostavno tip za Texa,Zagora,Bleka,Marka,Kena i ekipu...
obećao sam jedino Magicu Ventu dat priliku al to u neko drugo vrijeme pošto me nathani,martiji i još što postrance iscrpi trenutno...
al nećemo skretat s teme valjda upitah o martijima i sam si odgovorih čini mi se da je ovaj "Anđeo" najbolje ocijenjen gigant dosad na Ubc-u,91% jedva čekam...
Ako ćemo o ukusima,svrstat ratove zvijezda i nathana u istu kategoriju SFa je krajnje neozbiljno Nathan je ipak za klasu bolji i ozbiljniji (joj sad kad dobijem od starwarsovaca po čelu)
al dobro,kao što i rekoh,kom ne paše SF ne paše i nathan i gotovo rekoh imam ja i lege koji vole SF al im nathan jednostavno predramatičan(ti su više onak, HC SF)
meni recimo eto ne paše western pa eto ,tko god što reko, nisam jednostavno tip za Texa,Zagora,Bleka,Marka,Kena i ekipu...
obećao sam jedino Magicu Ventu dat priliku al to u neko drugo vrijeme pošto me nathani,martiji i još što postrance iscrpi trenutno...
al nećemo skretat s teme valjda upitah o martijima i sam si odgovorih čini mi se da je ovaj "Anđeo" najbolje ocijenjen gigant dosad na Ubc-u,91% jedva čekam...
nema ti to veze. obozavam SF u filmovima. obozavam i ALIENSE prvi dio u stripu npr., ali NN mi je zamor nad zamorima. ne mogu ni zamisliti da netko daje prednost njemu pred MV-om. ali svi smo razliciti, Boze moj, na sto bi to slicilo da slijedimo jedan um?
sto se MMG10 tice, doci ce na svoje svi koji su preumorni od tone i tone teksta, veza s prošlošću glavnog junaka, mitova i legendi svih vrsta... napokon jedan razbibrizan, napet mmg, pun akcije koji se lagano cita u jednom dahu... i lektorska poslastica za koju nije trebalo uzeti ni bolovanje ni godisnji radi provjere znanstvenih, povijesnih, geoloskih i tko zna kojih sve ne podataka... napokon strip, a ne, koliko god bio vrstan, davež...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Citam ja Nathana,giganti mi mogu proci ali nista vise od toga. Redovne epizode od Ludensa upravo citam,svako vece po jedan strip. Kad bi uzivao u svim stripovima kao sto sad uzivam imao bi u kolekciji jedno 4 stripa.Nisam ljubitelj ovog zanra. Film Rat zvijezda nisam nikad pogledao jer me totalno ne privlaci dok sam Gospodar prstenova gledao par puta a mogao bi ga gledati svake sedmice,to je ono o ukusima.
Jaooooj.... Pa jel opet ja treba da poceinjem o Ratovima zvezda na ovom forumu....
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Od starwarsovca po čelu!!!!!!
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Vrhunski je osjecaj kako sustizemo nase prijatelej talijane sa gigantima. Prije dvije godine ovo je bio SF imati bilo koji broj giganta, a sada vec 9. i 10. od MM i 7. i 8. od NN!
SAVRSENO!
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Vrhunski je osjecaj kako sustizemo nase prijatelej talijane sa gigantima. Prije dvije godine ovo je bio SF imati bilo koji broj giganta, a sada vec 9. i 10. od MM i 7. i 8. od NN!
Eto hiljaditi post... poljubičastaviše mi zvjezdice... ej moderatori jel možete da ih pocrnobijelite? Spomenik bi vam neđe po izboru podigao u znak zahvalnosti!
Može li netko od nazočnih na ovom forumu kazati par riječi o novim MM,kakvi su, usporediti ih sa prethodnim, posebno za Grad magova. Prije neki dan sam pokušao pročitati do kraja Otok vatre i leda, stvarno nije išlo. Strašno je naporan, i to je do sada jedini MM gigant kojeg ne bi kupio da sam znao sadržaj. Za ove nove ću prvo sačekati komentare, pa se onda odlučiti.
Može li netko od nazočnih na ovom forumu kazati par riječi o novim MM,kakvi su, usporediti ih sa prethodnim, posebno za Grad magova. Prije neki dan sam pokušao pročitati do kraja Otok vatre i leda, stvarno nije išlo. Strašno je naporan, i to je do sada jedini MM gigant kojeg ne bi kupio da sam znao sadržaj. Za ove nove ću prvo sačekati komentare, pa se onda odlučiti.
Kad pročitamo,onda idu dojmovi... Il se strpi il njuškat po recenzijama.
Pitam se zašto onda uopće čitaš Mysterea, ako te takvo nešto zamara?!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Pitam se zašto onda uopće čitaš Mysterea, ako te takvo nešto zamara?!
Svi MM giganti izuzev Otok vatre i leda su ili vrlo dobri ili odlični, ali ovaj koji sam naveo zamoran je i ja ga doista nisam mogao pročitati do kraja. Ja bi volio da svi ovi najnoviji giganti koji će izići budu odlični, ali nisam u to siguran, pa ću radije sačekati komentare. Ja se pitam kako tebe taj nije zamorio? Valjda nismo svi isti.