Author |
Topic |
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 23/04/2008 : 21:23:39
|
Vest je od juce,Marketprint se setio da izda treceg Gipsyja...i kao i obicno na ovom forumu nema te informacije,pa ni tamo tamo gde treba da je bude, u izdavackom izlogu...toliko o marketingu...marketprinta...
|
...BD, c'est la vie... |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 23/04/2008 : 21:43:18
|
Sporo... al' bar podgrije nadu s vrimena na vrime |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Posted - 23/04/2008 : 22:05:52
|
Sporo brate,jbga...mogli su za sve ove godine da izdaju sva ova tri albuma u jednom integralu i dosli bi na isto,odnosno ne bi,bilo bi mnogo lepse izdanje,bas kako prilici serijalu...a sad sledi vec poznato i ko zna koliko cemo cekati na sledeci album... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
Road_warrior
New Member
Serbia
158 Posts
Member since 21/04/2008 |
Posted - 23/04/2008 : 22:15:40
|
Hoce li Marketprint nastaviti sa Asterom,da li se zna sta dalje planiraju sa ostalim izdanjima?Nisam bas upucen u njihovu izdavacku politiku,pa ako neko zna ... |
My life fades the vision dims. All that remains are memories. I remember a time of chaos ruined dreams this wasted land. But most of all, I remember the Road Warrior the man we called Max. |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Posted - 23/04/2008 : 23:38:27
|
Sa Asterom je bolje da ne nastave...to je serijal koji zasluzuje bolji tretman od vec vidjenog unikatnog marketprintovog...a sto se tice njihove izdavacke politike to nece ici na ovom forumu,sigurno,mozda na strip vestima,a mozda i ne... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 25/04/2008 : 18:02:46
|
quote: Originally posted by wiskey
Koliko ja znam (a znam), obećali su malo ubrzati Gipsyja.
To si rekao i za XIII... ...da će izdati cijeli serijal do kraja godine,odnosno sva četiri albuma a evo do sad - ništa! |
|
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Posted - 27/04/2008 : 17:25:38
|
Rekli su i meni ti "mjerodavni" da ce Kosmicki putnici u koloru,da ce poceti sa izdavanjem kvalitetnog teorijskog casopisa,da ce izdavati Tehnooceve(u medjuvremenu ih je preuzeo System) i jos ponesto...al' od toga nista,a ni od onog ostalog... Izgurace oni i Gypsija i XIII pre ili kasnije,ali nije u tome stvar... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Posted - 01/05/2008 : 19:57:15
|
Iskreno da ti kažem, nekako mi se više ne da prigovarati. Sada sam u fazi čekanja onoga što je "obećano", jer ima toliko izdanja da to kompenziram na taj način. Koja je svrha non-stop prigovaranja u stilu: Obećali ste, a niste, trebalo je već izaći, a nije? Došlo je vrijeme, a to je super, da mnogo toga izlazi i čovjek ne stigne sve ni pratiti, a kamoli kupiti. Neka ide kako ide... |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Posted - 01/05/2008 : 23:29:56
|
quote: Originally posted by wiskey
Iskreno da ti kažem, nekako mi se više ne da prigovarati. Sada sam u fazi čekanja onoga što je "obećano", jer ima toliko izdanja da to kompenziram na taj način. Koja je svrha non-stop prigovaranja u stilu: Obećali ste, a niste, trebalo je već izaći, a nije? Došlo je vrijeme, a to je super, da mnogo toga izlazi i čovjek ne stigne sve ni pratiti, a kamoli kupiti. Neka ide kako ide...
Meni najvise smeta kod Marketprinta,sem razvlacenja serijala na vise godina,to sto imaju vrhunske serijale u svojoj ponudi a rade ih poluamaterski,da ne kazem kao pirati...izuzetak im je Boa Mori koga su uradili sa SAFom,jedino je to vrhunski odradjeno...svemu ostalom moze se naci neka mana... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15641 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 02/05/2008 : 11:16:49
|
na kaj misliš - meni su svih 13 vrhunski |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Posted - 02/05/2008 : 16:05:26
|
quote: Originally posted by jaki
Nisu ni tornjevi(bar kad je u pitanju deveti album).
Ne znam ni ja na sta konkretno mislis!?!Moji su svi albumi bez greske...svih trinaest komada... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Posted - 02/05/2008 : 16:28:08
|
Danas je vec deseti dan od kako je izasao novi Gipsy,a niko iz Marketprinta ni na jednom od znacajnih strip sajtova na nasim prostorima,sem na Strip vestima,nije nasao za shodno da objavi tu vest...kad ne koriste besplatnu reklamu sta bi tek rekli za neku placenu...zaista je neshvatljivo... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 02/05/2008 : 16:45:05
|
quote: Originally posted by axle munshine
Ne znam ni ja na sta konkretno mislis!?!Moji su svi albumi bez greske...svih trinaest komada...
Očigledno ih onda niste pažljivo pročitali,jer ima toliko pogrešno upisanih oblačića da se ništa više ne razumije. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 02/05/2008 : 17:05:10
|
Danas je vec deseti dan od kako je izasao novi Gipsy,a niko iz Marketprinta ni na jednom od znacajnih strip sajtova na nasim prostorima,sem na Strip vestima,nije nasao za shodno da objavi tu vest...kad ne koriste besplatnu reklamu sta bi tek rekli za neku placenu...zaista je neshvatljivo...
Pa oni stalno tako. Nezainteresirano. Nigdje se ne raklamiraju, ništa se ne najavljuje. U knjižarama gdje ima stripova, nema Marketprinta, na Novosadskom sajmu knjiga (pazi to je njihov grad) nema Marketprinta. Ljudi su toliko neangažirani da im se mora kapa skinuti... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 02/05/2008 17:05:44 |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15641 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 03/05/2008 : 08:36:49
|
dobro da još i izdaju kad već prodaju preko volje |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Posted - 03/05/2008 : 13:08:07
|
Ne znam ni ja na sta konkretno mislis!?!Moji su svi albumi bez greske...svih trinaest komada...
Očigledno ih onda niste pažljivo pročitali,jer ima toliko pogrešno upisanih oblačića da se ništa više ne razumije.
Nesto si pogresio,u albumu kojeg pominjes nema nijedne greske...ako ih kod tebe ima navedi gde su ili daj sken pa da vidimo... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 03/05/2008 : 20:15:35
|
Marketinški odsek Marketprinta kao da se još nije probudio iz devedesetih. Šteta ipak je to renomiran izdavač. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Posted - 06/05/2008 : 21:08:36
|
Prodje i druga nedelja od izlaska novog "Cige" a od izdavaca ni traga ni glasa...tuzno ali istinito... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Posted - 23/05/2008 : 17:14:41
|
Prodje i mesec dana,niko iz Marketprinta da okaci vest u izdavackom izlogu da je izasao novi "Ciga"...reklama,sta to bese... I jedna zanimljivost.U Ponedeljak u srpskom dnevnom listu "Blic",u svom redovnom mesecnom prikazu novih stripova "Stripara",Slobodan Ivkov predstavlja upravo 3.Gipsyja,i covek kaze kako nema pojma o cemu se radi u ovom serijalu i da nije citao prethodna dva nastavka...!?!Da ne poverujes...a coveka izuzetno cenim... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8002 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 24/05/2008 : 01:35:28
|
Prodje i mesec dana,niko iz Marketprinta da okaci vest u izdavackom izlogu da je izasao novi "Ciga"...reklama,sta to bese... I jedna zanimljivost.U Ponedeljak u srpskom dnevnom listu "Blic",u svom redovnom mesecnom prikazu novih stripova "Stripara",Slobodan Ivkov predstavlja upravo 3.Gipsyja,i covek kaze kako nema pojma o cemu se radi u ovom serijalu i da nije citao prethodna dva nastavka...!?!Da ne poverujes...a coveka izuzetno cenim...
Pa ne može baš ni on sve da stigne da isprati. U suštini pohvalio je strip. |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 24/05/2008 : 06:55:39
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Danas je vec deseti dan od kako je izasao novi Gipsy,a niko iz Marketprinta ni na jednom od znacajnih strip sajtova na nasim prostorima,sem na Strip vestima,nije nasao za shodno da objavi tu vest...kad ne koriste besplatnu reklamu sta bi tek rekli za neku placenu...zaista je neshvatljivo...
Pa oni stalno tako. Nezainteresirano. Nigdje se ne raklamiraju, ništa se ne najavljuje. U knjižarama gdje ima stripova, nema Marketprinta, na Novosadskom sajmu knjiga (pazi to je njihov grad) nema Marketprinta. Ljudi su toliko neangažirani da im se mora kapa skinuti...
eto svi plaču za starim "dobrim" vremenima a kad se dečki ponašaju kako su i onomad svi opet prigovaraju il je i to bio dio tih starih vremena |
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Posted - 24/05/2008 : 14:07:31
|
quote: Originally posted by alexts
Prodje i mesec dana,niko iz Marketprinta da okaci vest u izdavackom izlogu da je izasao novi "Ciga"...reklama,sta to bese... I jedna zanimljivost.U Ponedeljak u srpskom dnevnom listu "Blic",u svom redovnom mesecnom prikazu novih stripova "Stripara",Slobodan Ivkov predstavlja upravo 3.Gipsyja,i covek kaze kako nema pojma o cemu se radi u ovom serijalu i da nije citao prethodna dva nastavka...!?!Da ne poverujes...a coveka izuzetno cenim...
Pa ne može baš ni on sve da stigne da isprati. U suštini pohvalio je strip.
Nisi u pravu Alexts...on je to MORAO da procita...i da zna sve o temi o kojoj pise,to se podrazumeva za nekoga ko o stripu pise... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8002 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 24/05/2008 : 20:11:12
|
Axle, ono u Blicu su kratke crtice o izdanjima sa ciljem da se obuhvati najširi mogući izbor. Siguran sam da bi se čovek za pravu, ozbiljnu recenziju ili prikaz pripremio, obavestio i pročitao i prethodne albume, koji su dostupni na našem tržištu.
Da sad ne cepidlačimo o tome kako jedan album, makar bio iz serijala, ipak predstavlja celinu! I da nije neophodno ni čitaocu ni recezentu da, kod svakog serijala, kupi i pročita sve prethodne epizode (šta bi bilo da ih je 56 ?), da bi uživao u aktuelnoj. |
|
|
Topic |
|