I to je to Siromašno Triba san čekat pa kupit ove dvi i one dvi knjige na mafestu ... Aj mogli ste bar još dvi knjige texa .. Ipak je ovaj Mafest u znaku Texa
I to je to Siromašno Triba san čekat pa kupit ove dvi i one dvi knjige na mafestu ... Aj mogli ste bar još dvi knjige texa .. Ipak je ovaj Mafest u znaku Texa
Super,vec sam se uplasio da nece biti gotov do kraja godine(jel' hoce,jos samo 3 knjige za CRS?) I dajte vise taj plan sta ce da izadje do kraja godine da možemo da se organizujemo finansijski
I dajte vise taj plan sta ce da izadje do kraja godine da možemo da se organizujemo finansijski
E ovo bi fakat bilo super znati. I možda da se osvježi lista naslova koja su na izmaku, kako je već u par navrata bilo rečeno pod drugim topicom.
Podsjetite me nakon Mafesta na to, moze i na private messages, pa cemo se potruditi da stavimo i jedno i drugo. Katkad jednostavno ne stignemo sve i ponesto se zaboravi.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
I dajte vise taj plan sta ce da izadje do kraja godine da možemo da se organizujemo finansijski
E ovo bi fakat bilo super znati. I možda da se osvježi lista naslova koja su na izmaku, kako je već u par navrata bilo rečeno pod drugim topicom.
Podsjetite me nakon Mafesta na to, moze i na private messages, pa cemo se potruditi da stavimo i jedno i drugo. Katkad jednostavno ne stignemo sve i ponesto se zaboravi.
Ja cu da te podsetim za plan sigurno,jer bez zajebancije stripovi danas za ovako malu grupu ljudi koja to kupuje,jesu skupi i treba se organizovati. Kao sto i sam znas,nikad se nisam zalio na cene(mogu samo na kvalitet,ali ne Libellusa i Fibre,bar zasad),ne zato sto su male - nego zato sto je to stvar izbora svakog od nas,niko nas ne primorava - pa ko voli obicno i nadje nacina da nabavi ono sta ga interesuje. Ali,plan znaci,jer ja npr. platim ono sto znam da ide sigurno(npr.MV,giganti,Fibrin Ken - znam kad ce i znam koliko je) i mesecima unapred. Da ne znam kad ide mozda bih tu lovu pojebo na nesto drugo i onda kad naidje tura love nema