forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Izdanja za MaFest: NN ALMANAH 2 i NN SPECIJAL 5
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/05/2008 : 15:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
nathan never enough
ili pak
nathan never, enough

eto, jedan zarez, a dva suprotna svijeta...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 02/05/2008 : 16:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Ne mogu vjerovati da vam je ta naslovnica toliko losa.
Pogotovo kad se sjetim sto smo ustvari bili dobili za naslovnicu, onda mi je ova vise nego odlicna.
Crtao ju je Gino Vercelli i mozda ja nemam ukusa, ali mi je bolja kao naslovnica od one Castellinijeve
koju nismo smjeli objaviti... meni ova Castellinijeva vise lici na neki dodatak nego na naslovnicu nekog izdanja.
A puno je ljepse ovo sto je bilo naslovnica dodatka...
No ukusi su raziliciti...

Meni se ta naslovnica jako sviđa, ali ipak bi bolje pasala za neki Star Wars, a ne Nathana.

U svakom slučaju, bezbroj puta bolja od zamjenske.
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 02/05/2008 : 16:35:10  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

nathan never enough
ili pak
nathan never, enough

eto, jedan zarez, a dva suprotna svijeta...

ovaj tvoj neiscrpni prezir prema ovom serijalu mi postaje pomalo sumnjiv

ma kladim se da ti imaš tajnu vezu s nathanom zaprav, koju ne želiš priznat ni sebi ni svijetu, i uvijek kad ti je najteže ti uzmeš kojeg nathana i čitaš...
pustiš suzu, smiriš dušu...

aj priznaj...
nije grijeh

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/05/2008 : 16:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote

a zanas kaj cu reci, zar ne?
.
.
.
never!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 02/05/2008 : 20:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Samo cu reci jedno: Nathana NIKADA DOSTA!

@Dado

Ni Kastelinija!!!!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

nazgul
Starting Member

Croatia
81 Posts

Member since 24/03/2002

Posted - 03/05/2008 : 13:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send nazgul a Private Message  Reply with Quote
cudi me prijevod naslova specijalca: dani meteorOIDa? zar nije meteora kao sto je u izvorniku ili je fora u tome, ako se dobro sjecam nekih osnova atronomije, da je meteor 'kamen' koji pada kroz atmosferu, dok je meteoroid tijelo u svemiru? hmmm...cudno mi je to sve.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 03/05/2008 : 13:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nazgul

cudi me prijevod naslova specijalca: dani meteorOIDa? zar nije meteora kao sto je u izvorniku ili je fora u tome, ako se dobro sjecam nekih osnova atronomije, da je meteor 'kamen' koji pada kroz atmosferu, dok je meteoroid tijelo u svemiru? hmmm...cudno mi je to sve.

Talijani nemaju pojma, a ti se dobro sjecas. Ajmo precizirati: naime, meteor je samo svjetlosni trag koji nastaje ulaskom meteoroida u zemljinu atmosferu (dakle, granica za njih je 80 km od zemlje). Dok ta cestica leti naziva se meteoroid, a dio koji preostane nakon pada, odnosno svaki meteoroid koji padne na zemlju naziva se: meteorit.

P.S. Curunir je najveci strucnjak za ove stvari, uz majusnu pomoc s moje strane.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...

Edited by - Gaston on 03/05/2008 14:00:28
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 03/05/2008 : 16:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
uz ispravak da se ne sjeca ni on dobro. kako si rekao, meteor nije kamen, u tome je cijela poenta. meteor je svjetlosni trag koji se vidi samo izgaranjem meteoroida. ako je pak ovaj malo veci, ono sto ostane je meteorit. ako je zbilja komadina, naziva se asteroid.
dakle ''pao je meteor'' je daleko veca budalastina od ''ubio ga grom'' (zvuk ipak moze ubiti šokom, mada se ovdje ne misli na to) koji je greskom usao odavno u standard (ali vidim da se i to polako ispravlja)...
LB debelo drzi do strogih znanstvenih pojmova i cinjenica, nema sanse da se nesto ne provjeri najmanje 5 puta iz hrpe izvora.

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 05/05/2008 : 10:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
hm hm... a redovni Nathan? Nije da nijesam zadovoljan sa dosadasnjim najavama ali očekivao sam i redovnog Nathana za Mafest... Čudo se Curunir ne buni :)))

...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/05/2008 : 19:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
đe bi da se bunim, sretan i presretan sam
nevera never too few

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 06/05/2008 : 11:15:30  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:

nevera never too few

Slijepo crijevo bi dao da dok pišeš ovakve bogohulne postove povremeno oči odmaraš na svojoj savršenoj kolekciji NN i da ne možeš da izdržiš dugo a da ne napraviš pauzu i ne uzmeš neki broj da ga malo maziš i tepaš mu... Natančiću slatkišiću zbog tebe i kuću prodaću... he he he he he

...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/05/2008 : 01:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
U prodaji...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/05/2008 : 07:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

U prodaji...

Ajde sad izdavacki plan za ovu godinu
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 21/05/2008 : 20:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vope

quote:

nevera never too few

Slijepo crijevo bi dao da dok pišeš ovakve bogohulne postove povremeno oči odmaraš na svojoj savršenoj kolekciji NN i da ne možeš da izdržiš dugo a da ne napraviš pauzu i ne uzmeš neki broj da ga malo maziš i tepaš mu... Natančiću slatkišiću zbog tebe i kuću prodaću... he he he he he

ma koji NN dok je meni Dekare

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 21/05/2008 : 20:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

U prodaji...

kolko to planova doktore tebi treba?

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/05/2008 : 22:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

U prodaji...

kolko to planova doktore tebi treba?

Sve dok ne napravite onakav kakav treba da bude - sa Teksom iz mladjih dana i Nikom
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 21/05/2008 : 22:12:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sve dok ne napravite onakav kakav treba da bude - sa Teksom iz mladjih dana i Nikom

libellus biblioteka "pedofilija"? taman posla

Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 28/05/2008 : 23:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message  Reply with Quote
quote:

uhhhh!!!!

jesu obe naslovnice ovog 5. Specijalca niš posebno,al je ovo stripčina i po!!!!!

9/10 al samo zbog malko kenjkavog no na trenutke odličnog crteža....

užitak je ovo čitat,užitak...

a sad na almanah...

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 29/05/2008 : 00:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Jedva čekam da nabavim. A nemam love...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/05/2008 : 18:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Samo da pohvalim izvrstan! Djoletov tekst o Nathanovom multiverzumu u Almanahu #2. Savršena elaboracija onoga što nam tek dolazi... Mada smo kroz objavljene gigante i almanah mogli iskusiti multiverzume, mislim da ono najbolje tek dolazi, a i nije gušt dok nemaš svaki dijelić informacije.

Pohvalna je i ona kronologija koju su sastavili u specijalcu... Prije sam čak mislio da je ono sve na forumu Djoletovo autorstvo (sigurno dorađena od njegove strane), no ipak je to službena kronologija.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 29/05/2008 : 18:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkraver

quote:

uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

jesu obe naslovnice ovog 5. Specijalca posebno dobre, al ovo je niš posebno...

2/10 al samo zbog na trenutke odlična crteža....

užas je ovo čitat,užas...

sad nemam volje ni ići na almanah...

a sta san ti ja reka!!???????

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 02/06/2008 : 12:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by darkraver

quote:

uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

jesu obe naslovnice ovog 5. Specijalca posebno dobre, al ovo je niš posebno...

2/10 al samo zbog na trenutke odlična crteža....

užas je ovo čitat,užas...

sad nemam volje ni ići na almanah...

MOOOOOLIM!!!!!!! Pa ti pojma nemaš šta je dobar strip!!! Ovo je najbolji strip još od šezdesetosme!!! Nemoj da te više čujem da ovako govoriš!!! Sram te bilo!!!!

E takvog te volim
[/quote]

...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 02/06/2008 : 12:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Pohvalna je i ona kronologija koju su sastavili u specijalcu... Prije sam čak mislio da je ono sve na forumu Djoletovo autorstvo (sigurno dorađena od njegove strane), no ipak je to službena kronologija.

Biće dopunjena hronologja u Almanasima (verovatno od broja 4), pošto se od pojavljivanja tog dodatka izdešavalo još dosta toga, kako u budućnosti, tako i retroaktivno, u prošlosti - Saga Alfa je recimo dala sasvim nov spin na osnivanje agencije Alfa...

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/06/2008 : 15:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
a jel istina da ce Dusman da otesterise motorkom Natanu glavu u 73. svesci ZZCP zato sto je ovaj imao LG pičkerski mobitel? znam da sad radis na 100. jubilarcu i da si ovo davno pripremio, al daj malo detalja, cini mi se odlicno
nesto sam se neckao dal da stavim u zzcp ili ovde, ali cini mi se da je vaznije za Natanov kontinuitet, pardon diskontinuitet nakon dekapitovanja

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 02/06/2008 : 16:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Neee... to će Dušman u broju 78 ostati bez kikica, a ne Natan bez glave... ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000