forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Fibra predstavlja: Ken Parker 49-56
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/05/2008 : 08:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
Ovaj set je opako dobar sto se tice naslovnica! :)

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 14/05/2008 : 08:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
ovo se zove vijest, imat ću ih prije makarana, ha ha.

Till I Collapse
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/05/2008 : 09:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodaxe

Da ti malo vadim mast na zlicu!?

Moji primjerci su od jucer na polici!

Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 14/05/2008 : 09:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

quote:

Da ti malo vadim mast na zlicu!?

Moji primjerci su od jucer na polici!

Till I Collapse
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/05/2008 : 09:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
Ovo su dani kada pljuste sveske na sve strane:)))))))

Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 14/05/2008 : 17:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Ovo su dani kada pljuste sveske na sve strane:)))))))

Jedan od onih dana!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 15/05/2008 : 09:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
pročitao prve 4, priča o vojnicima mi je izvrsna, naikin bijes odlična,sviđa mi se crtež, stockton malo lošija, mada simpatična, dok mi je rijeka krvi najgore nacrtani ken do sada, posebno ken osobno.
pionire i boston dodajem priči o vojnicima kao favorite ove serije koja mi je bolja od prošle. nakon zanimljivih bostonskih istraga u posljednje 2 priče rado bi da se ken vrati u prirodu i da nas iznenadi s nečim novim. baš me zanima što nas čeka na jesen, da li ima vrhunaca tipa adah i ranije navedenih. vidim da idu još 3 priče na 96 stranica. koliko vidim čekaju nas priče od 46 do 140 stranica, baš me zanima kako će markos skrojiti knjige 60 - 64, malo sam gledao na popisu i nekako mi jedna od kraćih priča ispadne višak.

Till I Collapse

Edited by - darkwoodaxe on 16/05/2008 10:28:47
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 16/05/2008 : 10:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:

pročitao prve 4, priča o vojnicima mi je izvrsna, naikin bijes odlična,sviđa mi se crtež, stockton malo lošija, mada simpatična, dok mi je rijeka krvi najgore nacrtani ken do sada, posebno ken osobno.
pionire i boston dodajem priči o vojnicima kao favorite ove serije koja mi je bolja od prošle. nakon zanimljivih bostonskih istraga u posljednje 2 priče rado bi da se ken vrati u prirodu i da nas iznenadi s nečim novim. baš me zanima što nas čeka na jesen, da li ima vrhunaca tipa adah i ranije navedenih. vidim da idu još 3 priče na 96 stranica. koliko vidim čekaju nas priče od 46 do 140 stranica, baš me zanima kako će markos skrojiti knjige 60 - 64, malo sam gledao na popisu i nekako mi jedna od kraćih priča ispadne višak.

Meni su priče koje slede sami vrhunci serijala. Biće tu svega, dopašće ti se.
Ova nova tura je i po meni bolja od prethodne. Možda ima jedan ili dve slabije epizode u ovom paketu.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 16/05/2008 : 17:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

quote:

Meni su priče koje slede sami vrhunci serijala. Biće tu svega, dopašće ti se.
Ova nova tura je i po meni bolja od prethodne. Možda ima jedan ili dve slabije epizode u ovom paketu.

Naikini ratnici mi je tu najslabija karika.
A bas mame one naslovnice, jedva cekam da to pokupim.
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 20/05/2008 : 13:44:40  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message  Reply with Quote
Pioniri,Boston i Priče- remek djela!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29373 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/05/2008 : 13:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Potpisujem.

Trouble will find me
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 20/05/2008 : 16:11:34  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
Jedva cekam Strajk!

Every man dies,
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/05/2008 : 21:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by William_Wallace

Jedva cekam Strajk!

i ja.šteta da nije ovom turom iša i on.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/05/2008 : 21:20:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
u Stoctonu je bolesno ono brušenje zuba onom mašinom.mogu mislit našta je to onda ličilo i kakav je to bija "užitak"

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/05/2008 : 23:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Jedva cekam Strajk!

i ja.

Šta, radite u istoj firmi?
Tipični Balkanerosi!

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 21/05/2008 : 10:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
quote:

u Stoctonu je bolesno ono brušenje zuba onom mašinom.mogu mislit našta je to onda ličilo i kakav je to bija "užitak"

zubar kurbla kao na bagat stroju, a ken "uživa", kako se samo prepustio maženju i paženju (općenito)dok ga nisu razotkrili, žao mi je da se ta zabuna nije još scenaristički razradila da smijeh potraje

Till I Collapse
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 21/05/2008 : 17:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

quote:

Jedva cekam Strajk!

i ja.

Šta, radite u istoj firmi?
Tipični Balkanerosi!

Ma ovde su sve firme iste!

Every man dies,

Edited by - William_Wallace on 21/05/2008 17:28:02
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/05/2008 : 00:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
možda je markos već negdi napisa,ali koliko još do kraja...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 22/05/2008 : 00:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Još tri ovakve ture po 8 komada i... adio KP.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 22/05/2008 : 00:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Ovo ce vjerovatno biti istorijski serijal kod nas kad se zavrsi.
Krenulo kao luksuzno HC izdanje,kvalitetno uradjeno,junak unikatan.
Stvarno ce ovo lijepo leci!Sad sto nema vise epizoda to se mogu pomiriti,prezadovoljan sam ovim sto sam do sada procitao.
Mora se dati vremena i drugim stripovima,barem je tako kod mene.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/05/2008 : 01:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wiskey

uključujući specijale?

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/05/2008 : 07:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

uključujući specijale?

Ukljucujuci i specijale 79 komada,ako sam dobro zapamtio.
Imas odlican popis na striparna.com
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 23/05/2008 : 09:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
quote:

kad se pročita 79. priča treba se vrati na prvu i nikada nije gotovo. ja sam reducirao broj junaka koje pratim i omiljeni junaci mi ne skupljaju prašinu, barem jednom godišnje, a ken i magični svako malo, su mi u rukama.

Till I Collapse
Go to Top of Page

Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 25/09/2008 : 18:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Slovenac a Private Message  Reply with Quote
Neznam, dali je več neko napomenu to, ali imam utisak, ko da je u borju 49 stranica 95 štampana obnuto i da se scena sada odvija sa desne u ljevo.
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2129 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 25/09/2008 : 18:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Slovenac

Neznam, dali je več neko napomenu to, ali imam utisak, ko da je u borju 49 stranica 95 štampana obnuto i da se scena sada odvija sa desne u ljevo.

Je. Rekli su da je to pogreska na svim brojevima, ako se ne varam!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000