Author |
Topic |
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 02/05/2008 : 15:15:55
|
nathan never enough ili pak nathan never, enough
eto, jedan zarez, a dva suprotna svijeta... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 02/05/2008 : 16:00:08
|
quote: Originally posted by Dado
Ne mogu vjerovati da vam je ta naslovnica toliko losa. Pogotovo kad se sjetim sto smo ustvari bili dobili za naslovnicu, onda mi je ova vise nego odlicna. Crtao ju je Gino Vercelli i mozda ja nemam ukusa, ali mi je bolja kao naslovnica od one Castellinijeve koju nismo smjeli objaviti... meni ova Castellinijeva vise lici na neki dodatak nego na naslovnicu nekog izdanja. A puno je ljepse ovo sto je bilo naslovnica dodatka... No ukusi su raziliciti...
Meni se ta naslovnica jako sviđa, ali ipak bi bolje pasala za neki Star Wars, a ne Nathana.
U svakom slučaju, bezbroj puta bolja od zamjenske. |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 02/05/2008 : 16:35:10
|
quote: Originally posted by Curunir
nathan never enough ili pak nathan never, enough
eto, jedan zarez, a dva suprotna svijeta...
ovaj tvoj neiscrpni prezir prema ovom serijalu mi postaje pomalo sumnjiv
ma kladim se da ti imaš tajnu vezu s nathanom zaprav, koju ne želiš priznat ni sebi ni svijetu, i uvijek kad ti je najteže ti uzmeš kojeg nathana i čitaš... pustiš suzu, smiriš dušu...
aj priznaj... nije grijeh
|
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 02/05/2008 : 16:49:43
|
a zanas kaj cu reci, zar ne? . . . never! |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 02/05/2008 : 20:35:52
|
quote: Originally posted by Darkwood Devil
Samo cu reci jedno: Nathana NIKADA DOSTA!
@Dado
Ni Kastelinija!!!! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
nazgul
Starting Member
Croatia
81 Posts
Member since 24/03/2002 |
Posted - 03/05/2008 : 13:17:28
|
cudi me prijevod naslova specijalca: dani meteorOIDa? zar nije meteora kao sto je u izvorniku ili je fora u tome, ako se dobro sjecam nekih osnova atronomije, da je meteor 'kamen' koji pada kroz atmosferu, dok je meteoroid tijelo u svemiru? hmmm...cudno mi je to sve. |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 03/05/2008 : 13:59:55
|
quote: Originally posted by nazgul
cudi me prijevod naslova specijalca: dani meteorOIDa? zar nije meteora kao sto je u izvorniku ili je fora u tome, ako se dobro sjecam nekih osnova atronomije, da je meteor 'kamen' koji pada kroz atmosferu, dok je meteoroid tijelo u svemiru? hmmm...cudno mi je to sve.
Talijani nemaju pojma, a ti se dobro sjecas. Ajmo precizirati: naime, meteor je samo svjetlosni trag koji nastaje ulaskom meteoroida u zemljinu atmosferu (dakle, granica za njih je 80 km od zemlje). Dok ta cestica leti naziva se meteoroid, a dio koji preostane nakon pada, odnosno svaki meteoroid koji padne na zemlju naziva se: meteorit.
P.S. Curunir je najveci strucnjak za ove stvari, uz majusnu pomoc s moje strane.
|
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
Edited by - Gaston on 03/05/2008 14:00:28 |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 03/05/2008 : 16:07:51
|
uz ispravak da se ne sjeca ni on dobro. kako si rekao, meteor nije kamen, u tome je cijela poenta. meteor je svjetlosni trag koji se vidi samo izgaranjem meteoroida. ako je pak ovaj malo veci, ono sto ostane je meteorit. ako je zbilja komadina, naziva se asteroid. dakle ''pao je meteor'' je daleko veca budalastina od ''ubio ga grom'' (zvuk ipak moze ubiti šokom, mada se ovdje ne misli na to) koji je greskom usao odavno u standard (ali vidim da se i to polako ispravlja)... LB debelo drzi do strogih znanstvenih pojmova i cinjenica, nema sanse da se nesto ne provjeri najmanje 5 puta iz hrpe izvora. |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 05/05/2008 : 10:33:43
|
hm hm... a redovni Nathan? Nije da nijesam zadovoljan sa dosadasnjim najavama ali očekivao sam i redovnog Nathana za Mafest... Čudo se Curunir ne buni :))) |
... |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 05/05/2008 : 19:03:22
|
đe bi da se bunim, sretan i presretan sam nevera never too few |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Posted - 06/05/2008 : 11:15:30
|
đe bi da se bunim, sretan i presretan sam nevera never too few
Slijepo crijevo bi dao da dok pišeš ovakve bogohulne postove povremeno oči odmaraš na svojoj savršenoj kolekciji NN i da ne možeš da izdržiš dugo a da ne napraviš pauzu i ne uzmeš neki broj da ga malo maziš i tepaš mu... Natančiću slatkišiću zbog tebe i kuću prodaću... he he he he he |
... |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 21/05/2008 : 20:32:20
|
quote: Originally posted by vope
đe bi da se bunim, sretan i presretan sam nevera never too few
Slijepo crijevo bi dao da dok pišeš ovakve bogohulne postove povremeno oči odmaraš na svojoj savršenoj kolekciji NN i da ne možeš da izdržiš dugo a da ne napraviš pauzu i ne uzmeš neki broj da ga malo maziš i tepaš mu... Natančiću slatkišiću zbog tebe i kuću prodaću... he he he he he
ma koji NN dok je meni Dekare |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 21/05/2008 : 20:33:05
|
quote: Originally posted by Tex Willer
U prodaji...
Ajde sad izdavacki plan za ovu godinu
kolko to planova doktore tebi treba? |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 21/05/2008 : 22:04:28
|
U prodaji...
Ajde sad izdavacki plan za ovu godinu
kolko to planova doktore tebi treba?
Sve dok ne napravite onakav kakav treba da bude - sa Teksom iz mladjih dana i Nikom |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 21/05/2008 : 22:12:33
|
Sve dok ne napravite onakav kakav treba da bude - sa Teksom iz mladjih dana i Nikom
libellus biblioteka "pedofilija"? taman posla |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 28/05/2008 : 23:22:06
|
uhhhh!!!!
jesu obe naslovnice ovog 5. Specijalca niš posebno,al je ovo stripčina i po!!!!!
9/10 al samo zbog malko kenjkavog no na trenutke odličnog crteža....
užitak je ovo čitat,užitak...
a sad na almanah... |
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/05/2008 : 18:01:17
|
Samo da pohvalim izvrstan! Djoletov tekst o Nathanovom multiverzumu u Almanahu #2. Savršena elaboracija onoga što nam tek dolazi... Mada smo kroz objavljene gigante i almanah mogli iskusiti multiverzume, mislim da ono najbolje tek dolazi, a i nije gušt dok nemaš svaki dijelić informacije.
Pohvalna je i ona kronologija koju su sastavili u specijalcu... Prije sam čak mislio da je ono sve na forumu Djoletovo autorstvo (sigurno dorađena od njegove strane), no ipak je to službena kronologija. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 29/05/2008 : 18:17:19
|
quote: Originally posted by darkraver
uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
jesu obe naslovnice ovog 5. Specijalca posebno dobre, al ovo je niš posebno...
2/10 al samo zbog na trenutke odlična crteža....
užas je ovo čitat,užas...
sad nemam volje ni ići na almanah...
a sta san ti ja reka!!???????
|
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Posted - 02/06/2008 : 12:25:49
|
quote: Originally posted by darkraver
uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
jesu obe naslovnice ovog 5. Specijalca posebno dobre, al ovo je niš posebno...
2/10 al samo zbog na trenutke odlična crteža....
užas je ovo čitat,užas...
sad nemam volje ni ići na almanah...
MOOOOOLIM!!!!!!! Pa ti pojma nemaš šta je dobar strip!!! Ovo je najbolji strip još od šezdesetosme!!! Nemoj da te više čujem da ovako govoriš!!! Sram te bilo!!!!
E takvog te volim [/quote] |
... |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 02/06/2008 : 12:31:28
|
quote: Originally posted by DeeCay
Pohvalna je i ona kronologija koju su sastavili u specijalcu... Prije sam čak mislio da je ono sve na forumu Djoletovo autorstvo (sigurno dorađena od njegove strane), no ipak je to službena kronologija.
Biće dopunjena hronologja u Almanasima (verovatno od broja 4), pošto se od pojavljivanja tog dodatka izdešavalo još dosta toga, kako u budućnosti, tako i retroaktivno, u prošlosti - Saga Alfa je recimo dala sasvim nov spin na osnivanje agencije Alfa... |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 02/06/2008 : 15:28:55
|
a jel istina da ce Dusman da otesterise motorkom Natanu glavu u 73. svesci ZZCP zato sto je ovaj imao LG pičkerski mobitel? znam da sad radis na 100. jubilarcu i da si ovo davno pripremio, al daj malo detalja, cini mi se odlicno nesto sam se neckao dal da stavim u zzcp ili ovde, ali cini mi se da je vaznije za Natanov kontinuitet, pardon diskontinuitet nakon dekapitovanja |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 02/06/2008 : 16:39:35
|
Neee... to će Dušman u broju 78 ostati bez kikica, a ne Natan bez glave... ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Topic |
|